ايجاد بستر آزمايشي dnssec دامنه

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6

پژوهشگاه ثبت دامنه .IR درآينده نزديک شبکه TESTBAED خدمات کارگزاري دامنه را راه‌‏اندازي مي‌‏کند.
عليرضا صالح رئيس مرکز ثبت دامنه .IR در گفتگو با ايلنا با اشاره به برنامه جديد اين مرکزگفت: يکي از برنامه‌‏هاي جديد مرکزثبت دامنه .IR راه‌‏اندازي و ايجاد شبکه TESTBAED يا بستر آزمايشي DNSSEC است.
وي افزود: اين بستر کمک مي‌‏کند تا تمام اطلاعات گرفته شده از DNS ( خدمات کارگزاري دامنه) به طورصحيح از سوي کاربر دريافت شود و از دادن اطلاعات نادرست تا ميزان 99 درصد جلوگيري خواهد شد، بنابراين از اين پس اين امکان وجود داردکه اطلاعات به صورت EDIT شده و صحيح به دست کاربر مي‌‏رسد.
رئيس جديد مرکز ثبت دامنه .IR اظهارداشت: اين شبکه به صورت جامع در تمام کشورهاي دنيا استفاده نمي‌‏شود و مي‌‏توان گفت با راه اندازي اين شبکه ما جزو معدود کشورهايي هستيم که خيلي سريع اين بستر را ايجاد کرديم.
وي ادامه داد: اين شبکه در هفته جاري راه‌‏اندازي شد و کاربران مي‌‏توانند با مراجعه به سايت مرکز ثبت دامنه .IR (
HTTP://WWW.NIC.IR) به مدت 6 ماه و به صورت رايگان از زير مجموعه DNSSEC.IR استفاده کرده و دامنه‌‏اي را با نام خود دريافت کنند.
صالح خاطر نشان کرد: نحوه استفاده از اين بستر آزمايشي در وب سايت پژوهشگاه درج شده است.







منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا