ايجاد بانك مكان يابي آي پي در ايران

mosyhey

Member
دوستان سلام
دنبال رابطه اي بودم بين آي پي و مکان هر فرد در ايران که بفهميم بازديد کننده سايت از چه شهري است . البته رابطه بين آي پي و کشور ها را پيدا کردم . اما اين را نه . البته شايد اصلا رابطه اي بين آن ها نباشد و يا مشخص شده باشد که در اين صورت شما دوستان ياد آوري مي کنيد و اين کار را متوقف مي کنيم .
با اين تفاسير مقداري فضا از سايت دوستم گرفتم و يک فرم و بانک ساذه اي روي آن قرار دادم .
براي ايجاد اين بانک بايستي در زمان هاي مختلف و از هر جاي مختلف يا آي اس پي هاي مختلف شهر خود که وصل مي شويم به صفحه اي که لينکش در زير آمده برويم و با پر کردن فرم و ارسال آن کل داده هاي بانک را ببينيم .
همه افراد مي توانند از اين بانک استفاده کنند در آدرس زير و اگر روابطي را پي بردند در همين صفحه به ساير دوستان هم اطلاع دهند تا بتوانيم با هم برنامه اش را بنويسيم .
با پيشنهاد اين لينک به افراد مختلف و افزايش تعداد رکوردها نتيجه گيري سريع تر و دقيق تر خواهد شد .
ادامه بحث و هر موضوعي در اين زمينه در همين صفحه .
منتظر هم هستيم

آخرین ویرایش:

amirlol

Well-Known Member
اگه خواستی منم حاظرم کمک کنم !!!!
چون منم دنبالش بودم !!! قبلآ

mosyhey

Member
خيلي ممنون از نظر موافقتون .
بسيار خوشحال مي شوم به من كمك كنيد؟ راستي در اين زمينه شما به نتيجه اي هم رسيده ايد ؟ ويا اصلا به نظر شما رابطه اي بين آنها هست (البته در مورد شهر ها و نه كشور ها)
ممنون

golden

Member
رابطه ریاضاتی که وجود نداره ولی هر کس که isp را میندازه مشخص میکنه که توی کدوم شهره.
دیتابیس های ( غیر مجانی) برای این کار وجود داره مثل:

http://www.ip2location.com/products.asp
به محصول سوم نگاه کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا