سلام
موافقم!
باید مشخص شه!
من به شخصه با وجود چیزی به نام اپن سورس موافقم و اون رو واقعا راه حلی میدونم برای مسائلی که بوجود اومد از مسائل انحصار طلبی و ... تا در اختیار گذاشتن اگاهی و معلومات برنامه نویسان!
سعی میکنم قوانین و لیسانسی که اون برنامه اپن سورس تحت اش ارائه شده رو رعایت کنم!
اون رو دوست دارم چون بهم اجازه میده هر وقت جایی رو خواستم برای خودم گسترش بده!
از برنامه نویس هاش خوشم میاد چون نمیترسن کدشون رو کسی ببینه ( قصد جسارت به کسایی که اپن سورس کار نمیکنن ندارم! همتون از من استاد ترید ولی حتما همه کسایی رو دیدن که میترسن کدشون رو کس دیگه ای ببینه! چون ممکنه ضعفی داشته باشه! این و همه دیدید پس ملامت نکنید و این به منزله این نیست که همه کسایی که کلوز کار میکنن اینطورین! نه !!!)
اما در جاش و بنابر مقتضیات از کلوز سورس هم حمایت میکنم! این دو گزینه هر دوتاشون لازم و ضروری هستن!
نمیشه کسی رو بخاطر اینکه نمیخواد زحمتش از بین بره و یا اینکه کسی از کارش سوء استفاده کنه و یا حتی بعضی مواقع به دلایل امنیتی کدش رو کلوز میکنه خورده گرفت ! حقشه دوست داره ، زحمتی کشیده و احساس میکنه اینطوری میتونه اجر زحمتش رو بگیره!!!
واقعا بعضی جا ها نمیشه اپن کاری کرد! بعضی جا ها هم لازم هست یه کاری اپن سورس باشه!
پس در کل این ها هر دوتاشون لازم هستن و ضروری! و واقعا نمیشه یکی رو حذف کرد!
یعنی میخوام یه نفر یه دلیل محکم و منطقی بیاره که بنا بر اون دلیل یکی از این دو گزینه حذف شه! باور کنید نمیشه چنین دلیلی آورد!
همه اینها به کنار ! من نمیدونم تو کشوری که کپی رایت مهم نیست

چرا این همه همه تو سر هم میزنن! شما میتونی مثلا
میتونی linux رو 20000 تومن رو یه cd بخری و ویندوز رو هم با همون قیمت! پس الکی تو سر خودمون نزنیم! حالا هر کدوم بهتره ما که رعایت نمیکنیم! فقط حالشو میبریم! پس وقتی اینطوریه باید خیلی از ما ها نگران کد مون و اجر زحمتی که میکشیم باشیم!
پی در کل به این میرسیم که این تاپیک هم به سرانجام نمیرسه چون در آخر یه بحثی میشه بیشتر تعصبی تا منطقی!!
موفق باشید