اوپن سورس؟آری:خیر

آوپن سورس؟

• مجموع رای دهندگان
    20

irdavidnet

Banned
دوست عزیز ، من بازم مثل ماکروسافت طرفدار کد بسته هستم . نظرم عوض نمیشه ، اما اگه روزی سی ام اس من مثلاً شناخته شد ، حاضرم کد بازش رو بزارم تا دیگران اونو ادامش بدن

lxsameer

New Member
اول باید بگم که فقط فقط opensource.
دوما ، آقای irdavidnet عزیز ، حرف های شما نشون می ده که واقعا از لینوکس اندازه نون بربری هم نمی دونی .
شریف سورس فا لینوکس رو در اختیار همه قرار داده ، تا حالا نشنیدی که می گن فلان توزیع از خروجی های پروژه ملی استفاده کرده؟ شما وقتی Debian , Fedora , Suse , Slax , Knoppix و .... رو تهیه می کنی می بینی که سورسی خاصی همراه توزیع نیست ، این دلیل نمی شه که بگی Debian (نگو که نمی دونی چیه!) سورسشو بیرون نداده؟ فقط کافی بری به سایت دبیان تا هرچی که می خوای رو دانلود کنی! شما نرفتی دنبالش نرفتی ، می گی نیست ! هیچ وقط بدون تحقیق حرف نزن!

سوما ، در مورد لینوکس باید بدونی که چندین سال قبل از ویندوز شروع به کار کرده . این رو هم بدون که پایه ویندوز بر دوزدی سواره ! یه دزدی کوچیک از یه شرکت در سیاتل ! که به موجب او PC-DOS به MS-DOS تغییر کرد! لینوکس سالهاست که در کشور های اوروپایی و آسیای شرقی و کشور های توسعه یافته جای خودشو پیدا کرده ولی در ملل عقب افتاده و یا در حال توسعه تازه تازه داره واسه خودش جا باز می کنه . اگه لینوکس هم به اندازه ویندوز تبلیغ می شد الان کاملا جایگزینش می شد.

چهارما ، داشتن 12 تا کتاب لینوکس شرط بلد بودنش نیست ! بیا من بهت 4.5GB ای-بوک در مورد لینوکس و همه تکنولوژی هاش بدم ! ای دلیل نمی شه که من آخره لینوکسم ! دادش کوچیکه من فقط 13 سالش ، عشق لینوکسه و 5 ، 6 تا کتاب هم درموردش خونده ! با این حساب باید اونو استاد لینوکس بدونیم؟

پنجما ، در مورد CMS ، شما اونو با فکر خودتون نوشتین . یه فکر می تونه خیلی اشتباه داشته باشه ولی هزاران فکر هیچ وقت اشتباه نمی کنن این جمله شعار معروف open source . مامبو و جوملا هم از همین ایده پشتیبانی میکنن.

ششما، ای فرهنگ غنی open source که ما رو شیفته خودش کرده . فرهنگ کمک به هم نوع ، اتحاد ، کمک به پیشرفت دیگران و دوری از خودخواهی و سایر ضد ارزش ها . ما انسانها با اتحاد به اینجا رسیدیم. پس فقط open source.

عقیده شما برای من مهم نیست . مهم اینه که از عقیدم دفاع کنم .

در مورد cms تون هم من شاید بتونم کمک کنم . اگه دوست داشتین در خدمتم lxsameer[at]gmail[dot]com

پر حرفیم ببخشید .

آخرین ویرایش:

irdavidnet

Banned
خب بیایید صحبت کنیم فام رو کد باز بذارم یا نه ؟
آخه ترس دارم کد باز بذارم

miladmovie

Active Member
با اینکه موضوع داره خارج از بحث می شه !
ولی شما چقدر از معماری ها و مباحث جدید(تقریبا جدید!) رو توی CMS اتون بکار بردید ؟
پیشنهاد من اینه که این دوتا CMS رو مورد مطالعه قرار بدی :
http://www.opensourceclub.ir/
http://www.persism.com/
مخصوصا اولی رو چون واقعا کسی که داره توسعه اش می ده با بروزترین اطلاعات داره درستش می کنه

برای اینکه توی این دنیایی بزرگ CMS ها و برنامه free software ها می خواهی زنده بمونه باید به روز باشی و با بهترین معماری برنامه ات رو توسعه بدی

مگر اینکه یک دارید برنامه تک درست می کنید که اون موقع می شه یکم این چیزها رو بی خیال بشید چون ایده نو شما تمامه مشکلات معماری سایت رو می پوشونه

RainDigital

Member
آقا تورو خدا این بحث در باره سیستم شما نیست ادامش نده اگه قراره ادامه بدی یه تاپیک دیگه بزن.اگر تاپیک دیگه نمیزنی رسما خواهش میکنم تاپیک رو قفل کنید.چون هدف من رو دنبال نمیکنه.

alireza82

Well-Known Member
سلام
من هم میگم آره!
چون به فلسفه اون ایمان دارم و همینطور به اون شعاری که تو امضام با رنگ قرمز نوشتم! بهشون ایمان دارم!
این نظر منه

siavashmusic

Active Member
نمیشه زیاد این مسایل رو جدی گرفت چون مسلما چیزی که نوشتیم رو هیچ وقت عمل نمیکنیم
جون هرکی دوست دارید این جور تاپیک ها باز نکنید خدایی آدما رو مجبور به ...
من با کمال افتخار عرض می کنم موافق اوپن سورس نیستم

parsmizban

Member
من میگم به خوده فرد بستگی داره اگه قدرت اینو داره که افرادی رو جمع کنه که گسترشش بدن کد شده باشه خو به ولی در غیر این صورت باید دیگران گسترش بدن که opensource خوبه

alireza82

Well-Known Member
آقا یه سوال برای من پیش اومد ما نفهمیدیم اینجا بحث سر این هست که اوپن سورس خوبه یا اینکه کد شما ها اپن سورس باشه خوبه!
اگه بحث سر این هست که اپن سورس چیز خوبیه یا نه و لزوم وجودش که خوب خوبه !!
اما اگر بحث سر این هست که کد شما اپن سورس باشه بهتره یا نه! ویا اینکه اگر شما محصولت رو اپن سورس بدی یا نه خوب اون سلیقه شخصیه خودتونه و ربطی به وجوب وجود یا نقض اپن سورس نیست!
به هر حال اپن سورس چیز خوبیه و اگر قوانین اون رعایت بشه باید وجود داشته باشه به چندصد دلیل!
اما اگر کدتون ..... با شه یا نه ... بازم میگم سلیقه شخصی و نوع کار شماست و ربطی به فلسفه اپن سورس نداره که حالا شما نگران کپی رایت یا برداشتن و سوء استفاده از کدت باشی!!!
پس یکی منو روشن کنه اینجا بحث دقیقا چیه! لزوم اپن سورس یا کد شما!!!!!!1؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RainDigital

Member
بحث سر کد ایشون نیست، نزدیک بود تاپیک منحرف بشه که مدیریت شد. بحث سر اینه که به نظر شما اوپن سورس بهتره یا کد شده؟ که تو مظر سنجی اول بزنید لطفا، بعد اینجا بگین چرا مخالفید، چرا موافقید...

siavashmusic

Active Member
نمیدونم من شاید بد متوجه شد !!
اینجا سوال چی هست ؟

اوپن سورس موافقیم : یعنی پروژه ها بلا استثنا اوپن باشن و مبحث تجاری توش نباشه ( اصلا مسله گسترش اینجا مفهوم نداره یعنی صرفا هم نباید اینطوری باشه ) و برای شخص مهم نباشه !
اوپن سورس مخالفیم : یعنی اصلا ذاتا با این مطلب مخالف هستید یعنی حاضر نیستیید توی هیچ گزینه این چنینی شرکت کنید

توی کلیه ارسال ها مشخص نشده اما من منظورم اینه که با کار اوپن سورس بصورتی که پروژه باز ارایه بشه مخالف هستم چون هنوز این فرهنگ جا نیوفتاده ولی حاضر با یه عده معتمد توی یک پروژه ای که منفعت مالی توش مهم نیست شرکت کنم اما پس از آماده شدن سیستم رو بسته ارایه کنیم

ولی در نهایت کی هست که از اوپن سورس بدش بیاد مسلما همه دوست دارند

alireza82

Well-Known Member
سلام
موافقم!
باید مشخص شه!
من به شخصه با وجود چیزی به نام اپن سورس موافقم و اون رو واقعا راه حلی میدونم برای مسائلی که بوجود اومد از مسائل انحصار طلبی و ... تا در اختیار گذاشتن اگاهی و معلومات برنامه نویسان!
سعی میکنم قوانین و لیسانسی که اون برنامه اپن سورس تحت اش ارائه شده رو رعایت کنم!
اون رو دوست دارم چون بهم اجازه میده هر وقت جایی رو خواستم برای خودم گسترش بده!
از برنامه نویس هاش خوشم میاد چون نمیترسن کدشون رو کسی ببینه ( قصد جسارت به کسایی که اپن سورس کار نمیکنن ندارم! همتون از من استاد ترید ولی حتما همه کسایی رو دیدن که میترسن کدشون رو کس دیگه ای ببینه! چون ممکنه ضعفی داشته باشه! این و همه دیدید پس ملامت نکنید و این به منزله این نیست که همه کسایی که کلوز کار میکنن اینطورین! نه !!!)

اما در جاش و بنابر مقتضیات از کلوز سورس هم حمایت میکنم! این دو گزینه هر دوتاشون لازم و ضروری هستن!
نمیشه کسی رو بخاطر اینکه نمیخواد زحمتش از بین بره و یا اینکه کسی از کارش سوء استفاده کنه و یا حتی بعضی مواقع به دلایل امنیتی کدش رو کلوز میکنه خورده گرفت ! حقشه دوست داره ، زحمتی کشیده و احساس میکنه اینطوری میتونه اجر زحمتش رو بگیره!!!
واقعا بعضی جا ها نمیشه اپن کاری کرد! بعضی جا ها هم لازم هست یه کاری اپن سورس باشه!
پس در کل این ها هر دوتاشون لازم هستن و ضروری! و واقعا نمیشه یکی رو حذف کرد!
یعنی میخوام یه نفر یه دلیل محکم و منطقی بیاره که بنا بر اون دلیل یکی از این دو گزینه حذف شه! باور کنید نمیشه چنین دلیلی آورد!
همه اینها به کنار ! من نمیدونم تو کشوری که کپی رایت مهم نیست:D چرا این همه همه تو سر هم میزنن! شما میتونی مثلا
میتونی linux رو 20000 تومن رو یه cd بخری و ویندوز رو هم با همون قیمت! پس الکی تو سر خودمون نزنیم! حالا هر کدوم بهتره ما که رعایت نمیکنیم! فقط حالشو میبریم! پس وقتی اینطوریه باید خیلی از ما ها نگران کد مون و اجر زحمتی که میکشیم باشیم!

پی در کل به این میرسیم که این تاپیک هم به سرانجام نمیرسه چون در آخر یه بحثی میشه بیشتر تعصبی تا منطقی!!
موفق باشید

irdavidnet

Banned
نه میشه گفت اوپن سورس نه میشه گفت کد شده . همین
هر کی هر جور خواست می تونه ارائه بده .
به نظر خود من بهتره کد بشه ، و کاملاً با نظر سیاوش موافقم ، اما بعضی جاها اوپن سورس بذاری مشکلی نداره ، چون همه می دونن فلان اسکریپت رو تو نوشتی .

milads

Banned
آقا كسايي كه مي خوان Open Source كار نكنن پس چرا اومدن PHP نويس شدن . برن ASP.NET كار كنن .
پس لطفا PHP رو از قانون Open Source خارج نكنيد .
موفق باشيد :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا