SPD
Member
سلام بچه ها ... اومدم با یه دنیا درد تنهایی 

تنها دردی که درمان نداره درد بی مادری .... امیدوارم هیچ کس مثل من این درد تجربه نکنه خیلی سخته
یا کسانی که مثل من تجربه کرده اند صبر بزرگی خدا بهشون بده.... قدرشون بدونید ...مادر موجوداتی هستند که تکرار ندارند.
بچه ها گل یاس من رو هم خدا چیدش و برد .:razz:
اینم تمثیل من از عکس مادر ...
بخشی از کارهایی که رو این عکس انجام شدش :
Convert Mode = lab
Select Cannale = lightness
Convert Mode = RGB
Gradint Map
Fill
Noise
Blur
Clouds
Brighness
Motion Blur
Invest
Sponge
Shurp
Torn edgs
Poster
Color Range
و بر خی دیگر به یه صورت زنجیر وار تکرار می شدش ...
این طرح در 13 لایه طراحی شدش...
رنگ سرد خودم انتخاب کردم چون میخوام رو سر قبر بزارم... رنگ قهوه ای رو هم به علت اینکه رنگ سوخته و قدیمی است ... یه جورایی اومدم بگم مادر کسی بودی که قدیمی و همیشه پیشم بودی و من قدر تو رو ندونستم... حالا که رفتی
(فقط این ها رو نوشتم که نگید که تبدیل عکس رنگی به سیاه و سفید قدیمی همون روش ساده رو میگم)
نظرتون باعث پشت گرمی منه

تنها دردی که درمان نداره درد بی مادری .... امیدوارم هیچ کس مثل من این درد تجربه نکنه خیلی سخته
یا کسانی که مثل من تجربه کرده اند صبر بزرگی خدا بهشون بده.... قدرشون بدونید ...مادر موجوداتی هستند که تکرار ندارند.
بچه ها گل یاس من رو هم خدا چیدش و برد .:razz:
اینم تمثیل من از عکس مادر ...

بخشی از کارهایی که رو این عکس انجام شدش :
Convert Mode = lab
Select Cannale = lightness
Convert Mode = RGB
Gradint Map
Fill
Noise
Blur
Clouds
Brighness
Motion Blur
Invest
Sponge
Shurp
Torn edgs
Poster
Color Range
و بر خی دیگر به یه صورت زنجیر وار تکرار می شدش ...
این طرح در 13 لایه طراحی شدش...
رنگ سرد خودم انتخاب کردم چون میخوام رو سر قبر بزارم... رنگ قهوه ای رو هم به علت اینکه رنگ سوخته و قدیمی است ... یه جورایی اومدم بگم مادر کسی بودی که قدیمی و همیشه پیشم بودی و من قدر تو رو ندونستم... حالا که رفتی

(فقط این ها رو نوشتم که نگید که تبدیل عکس رنگی به سیاه و سفید قدیمی همون روش ساده رو میگم)
نظرتون باعث پشت گرمی منه