سلامسلام این افکت رنگ سبزی که به کار اضافه میکنید تو جای خودش خوب ولی فکر کنم داره تو کاراتو ن کلیشه میشه
از بقیه فیلتر ها هم استفاده کنید
نوری که از پشت پرده تابیده تاثیری رو پرده نزاشته
بقیش خوبه خسته نباشید
سلام
حامد جان کارت درسته زیبا شده حال کردم.
فقط یه سوال برای پست پراداکشن از چه ابزار و فیلتر یا هرچی توی فوتوشاپ استفاده کردی؟
شما این کار کلش رو مدل کردیم؟
از مدل آماده استفاده نکردین مگه؟!!
توی همون شات آبلیمو فضای پشت شیشه ی میز بلور نشده، با Depth Map در آوردیش ؟
سلام
امیدوارم از نظراتم ناراحت نشی
- اول اینکه یک رندر بهتر میگرفتی، حالا نمیونم کیفیت عکس رو آوردی پایین یا اینکه کلا رندر بی کیفیت هست
- دوم من کلا با تکسچر چوب کمد ها و میز حال نکردم، به نظر بدترین ضعف این کار همین تکسچر چوب کمد ها هست
حس رئال بودن کار رو خراب میکنه، توی واقعیت اینقدر Tile بودن رو توی چوب دیده نمیشه بر عکس اون توی پارکت و کلا کف Tile خوب شده باید هم همین جوری باشه
بهتره یکم از تکسچر های با کیفیت و سایز بالا استفاده کنی که نخواهی کل یک سطح رو Tile کنی خصوصا سطحی که با تکسچر طبیعی پوشیده شده
نکته: خصوصا برای تصاویر کلوز آپ باید کیفیت تکسچر بالا باشه تا کار خوب در بیاد
یک سایت رو معرفی میکنم که توی انجمن زیاد ندیدم بچه ها پکیج های اون رو واسه دانلود قرار بدهند حداقل اینکه توی انجمن یکم بهش ظلم شده
واقعا توی تکسچرهای باکیفیت حرف نداره
من 6 پکیج این شرکت رو دارم
خصوصا یکی از اونها که Arroway Textures - Wood Volume 2 هست
اگر بخوام تعریف کیفیت کنم واقعا کم میارم فقط سایز رو حجم عکس رو میکم خودتون قضاوت کنید
توی این پک عکس هایی با اندازه
1550 * 18000 پیکسل، 1800 * 15000 پیکسل، 3300 * 10000 پیکسل، 6800 *6800، 8000 * 6000 پیکسل و غیره .... هست
آره خواب نیستید 18000 پیکسل
کمترین سایز عکس 2.5 مگ که برای بامپ هست و بیشترین سایز تقریبا 88 مگ هست
برای دانلود vol ها سعی کنید برید کیفیت اصلی رو دانلود کنید همین مجموعه توی نت هم 4 گیگ هست (در واقع مقداری از پکیج اصلی رو اپ کردن) اما توی تورنت کیفیت اصلی این vol ها هست این Vol 2 چوب که من گرفتم 3 دی وی دی هست 11 گیگ بود که از تورنت دانلود کردم
الان هم Vol 1 چوب که 12 گیگ و یکی دیگه از پکیچ ها که اون هم 7 گیگ هست رو دارم دانلود میکنم
تقریبا 22 گیگ تکسچر از این کمپانی دارم
http://www.arroway-textures.com
مثلا این چند تا کار رو ببین (فقط از نظر تکسچر و Tile) توی گالری Arroway بود به این میگن تکسچر
کلا رندر خوبی شده !!!
موفق باشید
من هم با تکسچرش مشکل داشتم ولی در کل کار خوبی بود
با توجه به محدودیت زمانی کار خوبی شده