اولین کاره من با vray

shampoo

New Member
این اولین کاره من با 3dstudiomax 9 و vray 1.5.17 هست

البته هنوز کلی کار داره و دارم روش کار می کنم و دیگه اینکه خوشحال می شم اگه بتونم تو این زمینه کمکی بکنم

i am new in 3dsmax and vray this is my first work.
home modeled but other is ready object please give some ide to
improve my work this one is work in progress 6
and i will countinue and work on rest thx

روی لینک زیر کلیک کنید

http://www.evermotion.org/vbulletin/attachment.php?attachmentid=27131&d=1213629692

attachment.php

اینم دومین کارم
30cya6g.jpg

اینم وایر فریم

2pyrjpk.jpg

آخرین ویرایش:

Farrokh

Active Member
براي اولين كار خيلي خوبه
كو بك گراندت؟
اگه 1 كلوز آپ هم از كوزه ها بگيري با حال ميشه

amin2001

Active Member
سلام به همه ی دوستان​

از دوست عزیز آقای shampoo خواسته میشه از صحنه ی اولی یک وایر بزارن
در غیر اینصورت طبق قوانین باهاشون برخورد میشه​

اقلا متریال ها رو عوض میکردی تا ضایع نشه !!!
3D_beginer جان ممنون از دقتت
ولی آقای 3D_Beginer فکر میکنم دارین اشتباه میکنین
درسته صحنه کلا مدلهای آمادست اما متریالها همگی متفاوتند حتی نور هم توی این عکس کوچیک که گذاشتین به نظر متفاوت میاد
و خیلی از دوستان هم هستن که فقط روی نورپردازی و تکستچرینگ کار میکنن
اگه لطف کنین و یه عکس بزرگ تر از این صحنه ی مدل آماده بزارین ممنون میشم​

کاربر shampoo هم اگه برای کار اولشون وایر گذاشتن که به قوانین احترام گذاشتن وگرنه طبق قوانین باهاشون برخورد میشه
در مورد کار دوم هم باید بتونن توضیح بدین و جواب سوالات دیگر دوستان رو بدن​

ea_utopia

Active Member
خوبه
یه نکات ریزی هست که فک کنم اگه رعایت کنی خیلی بهتر میشه
متریال تکراری کار رو لوس می کنه مثل چوبی که توی کمد، قفسه و دور قاب استفاده کردی
استفاذه کردن از یک بکگراند هوب کار رو زنده می کنه
به دیتیل معماری توجه کن
به فرم پنجره
میزان فاصله ی لازم تا دیوار،تقسیم بندی فریم پنجره
یه نکته هم که به نظر من مهمه اما ممکنه سلیقه ای باشه اینه که سعی نکن همه چی سر جاش باشه ، نه این که مثلا صندلی رو بزاری روی کمد، نه!
مثلا یه کم صندلی ها رو بچرخون یا ...
ادامه بده
یه چیزی میشی:wink:

3D_Beginner

Banned
آخرین ویرایش:

amin2001

Active Member
داداشی ممنون از فایل

باید بگم که تغییراتی مشاهده میشه با این فایل ها و کار این دوستمون
همون طور که میدونیم استفاده از مدل های آماده مشکلی نداره

این دوسته ما هم تغییراتی رو نیز اعمال کرده
البته نگفتنی نمونه که کار ایشون غلط بوده چون صحنه آماده بوده . ما گفتیم مدل آماده اشکال نداره

فقط جا داره که از این دوسته جدیدمون خواهش کنیم اولن دکر کنن که مدل اماده استفاده کردن ! و این که Wireframe هیچ وقت فراموش نکنن (با همه دوستان هستم ! )

همه این قوانین برای اینه که خوده کاربران توی آرامش و با خیال راحت از سایت استفاده کنن

با تشکر

shampoo

New Member
ba arze mazerat az takhiram

ba salam

khob kheyly khoshalam ke karam mored tavajohe astadid fan gharar gerefteh chend nokte ro bayad khedmate dostan bayan konam aval inke man rozhaye panshqanbe va jome be internet dastresi nadaram aksareh oghat baraye hamin kami dir shod ta biya to site

jaryan in sahneh intory bod ke man niyaz dashtam ta ye kare khobe 3d ro be onvane refrence gharar bedam albateh mitonestam az aks estefadeh konam vali in kar ye jory be delam jaspid source in karo az 51render.com vardashtam
kole kar ba mental ray nor pardazi shodeh bod
khob man hichi az sahne asly bar nadashtam kole in karo model kardam va vaghat goldone ro miz va gole toye parch ro az model amadeh estefadeh kardam baraye esbateh karam farda wire karamo upload mikonam va az dostani ke fekr mikonan ke in kareh man nist mitonam ye aks vagheyye to mayehaye in karo inja upload konan ta man zareh modateh kamy kolan hame karo model kardeh va nor pardazi konam .
albateh ghabol daram eshtebah kardam az ye kareh digeh olgo bardary kardam vali be khodam va shoma motmaeebnan dorogh arz nakardam
farda hatam work in progrees karamo mizaram
albateh tashih konam ke man rajeb kar dovomy daram bahs mikonam vali avalin karam ye vilaye bozorgeh ke on ye nama az kareh ke hamash model shodeh vali ajzaye to otagh modele amadast vali kareh dovom model shodeh begheyr az gole ro miz va gole to parche ke nareh panjereh

آخرین ویرایش:

amin2001

Active Member
خیلی ممنون از پاسخت
میگم قوانین برا همین میگم دیگه . اگه این هارو توی پست اولت گفته بودی اصلا این حرفا که پیش نمیومد عزیز
توی کارهای بعدی که توی گالری میزاری حتما رعایت کن

منتظر wire هم هستیم

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا