سلام این اولین کار تستی من هستش که اینجا ضمیمه میکنم. ممنون:rose:
A amir.kasra New Member May 31, 2012 #1 سلام این اولین کار تستی من هستش که اینجا ضمیمه میکنم. ممنون پیوست ها ashk card.jpg 315.7 کیلوبایت · بازدیدها: 45
main Well-Known Member May 31, 2012 #2 سلام دوست عزیز خوش اومدی... به نظر من اول یکم نمونه کار های تو سایت رو ببین الگو بگیر . اشالا کارات بهتر می شه. این کارت برا شروع خوبهــ موفق باشی.
سلام دوست عزیز خوش اومدی... به نظر من اول یکم نمونه کار های تو سایت رو ببین الگو بگیر . اشالا کارات بهتر می شه. این کارت برا شروع خوبهــ موفق باشی.
ABOLFAZL-PS کاربر فعال انجمن فتوشاپ May 31, 2012 #3 چیز جدیدیه. خوشم اومد. فقط یکم خالیه وگرنه ایده خوبیه.
support.onlin Member May 31, 2012 #4 سلام امیرجان خوش اومدی منم با نظر دوست خوبم main موافقم. امیدوارم موفق باشی
zahednejad Well-Known Member May 31, 2012 #5 ایدت خوب اما دوست عزیز اول سایز کارت ویزیتت رو مشخص کن تو ادرس و اینا بهتر از فونت های خواناتر مثل یکان و زر استفاده کنی و فاصله سه میل از لبه ها به نظرم تو هرکاری اول مدل ببین و اصلاعات در موردش کسب کن موفق باشی
ایدت خوب اما دوست عزیز اول سایز کارت ویزیتت رو مشخص کن تو ادرس و اینا بهتر از فونت های خواناتر مثل یکان و زر استفاده کنی و فاصله سه میل از لبه ها به نظرم تو هرکاری اول مدل ببین و اصلاعات در موردش کسب کن موفق باشی