قالب اولین ماشنی من ! فورد موستانگ

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام داد ماس هستم با ذلت کای های خودم
N_aggressive%20%2833%29.gif
این ماشین اولین ماشینی هستش که ساختم خلاصه اگر چه با این برنامه آشنا هستید چه نیستید نظر بدید خیلی خیلی خوشحالم می کنید. راستشو هم بگید. رندرش یا نورپردازیش به نظرم می تونست بهتر باشه ولی خوب . رندر جدید گرفتم. 3 دی مکس + v-ray

لینک مستقیم
http://www.uplods.com/images/My_Car.jpg

این هم لینک مستقیم

http://up98.org/upload/server1/02/b/a451lwhegpwfjvfcs6j3.jpg
http://up98.org/upload/server1/02/b/2pue0kv8h01xuz4d195r.jpg

آخرین ویرایش:

emad04

Well-Known Member
سلام .
خسته نباشی .
این ماشین فورد موستنگ هست .
مدلینگ خوبه البته اگر وایر هم می ذاشتی در مورد مدلینگ بهتر میشد نظر داد .
رندر به نظرم می تونه خیلی بهتر باشه .
لاستیک های ماشین خیلی رفتن داخل . مترایل تایر خوب نیست حتمآ عوضش کن .
همچنین چراغ عقب که کار رو خراب کرده .

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی از شما و همه. اره این چراغ عقب رو همه می گن. لاستیک ها رو موقع رندر متوجه شدم ولی طبق بلو پرینته. فورد نیست اخه فورد بالای کاپوتش هواکش نداره. متریال دیگه نداشتم. رندر و متریال ماشین نورپردازیش خوبه؟!؟!

h.khafan

Active Member
مدل به عنوان کار اول خیلی عالیه اما رندر خیلی جای کار داره...ماشین انگار روی هواست و سایه ی روی زمین خیلی کمه...متریال بدنه شبیه پلاستیکهو بیشتر باید به فلز نزدیک شه..چراغ عقب هم ک حتما میدونید خودتون مشکلشو...کلا روی تریال و نور پردازی بیشتر کار کنید...

نور خیلی بده و یه سری حالت های اعوجاج انداخته روی کار..در صورتی ک توی وایر کار سالمه....

موفق باشی
حامد

midos

Member
انصافا رندرش اصلا خوب نیست. مدل رو ضرب در صفر کرده رندرت. ولی مدل سازی خوبه.فکر کنم از آموزش دیجیتال تاتورز درست کرده باشی! فقط دوست من وقتی می خوای یه کار رو نمایش بدی باید یکم توضیح فنی در موردش بدی. مثلا موتور رندر و زمان رندر. نرم افزارهای جانبی که استفاده کردی و غیره...!!!!

madmaster_3d

Well-Known Member
نمیمیری رو شوخی کردم بابا به دل نگیر :)

اره از آموزش های digital tutors هستش
. اخه رندر و نور پردازی ضعیفم مخصوصا با منتال ری. از بچه ها در خواست یک اموزش برای رندر و نورپردازی کردم که هیچکی کمکم نکرد. بازم از دوستای گلم تشکر می کنم نظرشون رو لطف کردن و گفتن.

30min

Banned
وری گود .
مدلینگ خوب ، رندرینگ ..... ! :wink:
در مورد آموزش هم به انجمن سه بعدی برو و آموزش های مدرسه گرافیکی امیرالمومنین رو دانلود کن . خیلی خیلی خوب هست .
موفقیت .

Mehroo

Member
مدلینگ به عنوان کار اول حتی اگر با آموزش پیش رفته باشی خوب شده و رندرش هم بیشتر از این انتظار نمیره
تمرین بیشتر > تجربه بیشتر > دقت بیشتر > رندر بهتر
کلا برای شروع خوبه
یعنی چی فورد نیست؟!همونطوری که عماد جان گفتن فورد موستانگه
سعی کن توربو رو برای همه قسمت ها با یک شدت اعمال کنی _الان تو وایر شما همه جا توربوی 2 داره ولی در و گلگیر عقب 1
فریم دور شیشه هم که کلا اسموس نداره و برای نمایش وایر تیک isolation display رو فعال کن

emadmax

Well-Known Member
سلام

کار قشنگی شده .

اولین کارت اینه!!؟ پسر این خیلی عالیه.کم حرفه ای نیست! :wink:
نورپردازیش رو شاید اگه یه HDRI مینداختی بهتر هم میشد.

موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا از همتون کلی مچکرم کلی انرژی گرفتم. جدی میگم :) والا اسموت 2 بود همه شاید از دستم در رفته. گزینه که گفتی توی همون رنده؟! آموزش های امیر المومنین در مورد استودیو هم مگه هست؟!. بازم مرسی از همه.
اره عماد خان نه بابا من تازه کارم کارهامو می تونی ببینی تو همین سایت و پی سی. مرسی از نظرت و نظره همه دوستان

SinaTR

Well-Known Member
سلام
خسته نباشی
واسه کار اول خيلی عاليه ولی سعی کن کار بعديت ماشينو واقعی تر بسازی (بيشتر وقتا يک اندازه اشتباه نسبت به واقعيت باعث می شه استايل کل ماشين بهم بريزه)
داخل ماشين هم -حداقل- طوری بساز که از بيرون ماشين فقط تشخيص داده بشه که داخلش ساخته شده

موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی از نظرت. ولی نفهمیدم کجاشو گفتی دقیقا . داخل ماشین رو راست میگی . دیگه حوصله نداشتم داخلش رو بسازم چون دانشگاهم شروع شده و ترم سنگینی در راه. :) بازم مرسی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مدلینگ رو خوب پیش بردی.منم این رو تا یه جاهاییش ساختم. در مورد رندر خب به نظرم با پلاگین siger studio شروع کن.خودش استدیو آماده داره.خیلی هم آسون هست کار کردن باهاش.کم کم با ساختار استدیو آشنا میشی.
کارهای خوب رو زیاد ببین. تا چشمت آشنا نشه نمی تونی کار خوب بزنی.
در کل خوبه.از 10 بهش 4 میشه داد.به مدلینک از 10 میشه 8 داد

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
سال نو رو به همه تبریک میگم :rose:
مدلتون خوب شده, اما نورپردازی و رندر خیلی جای کار داره...
موفق باشید :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی violet جون. اخه این اولین ماشین منه من نمی دونم استودیوش و نورپردازیش چه جور باید باشه. ولی رندرش رو نفهمیدم مشکلش چیه؟!

SinaTR

Well-Known Member
سلام
ببين منم تو قسمت رندر گرفتن مشکل دارم ولی يه راهنمايی می تونم بکنم:
رندرتو ببين، چراغا سياه شده، علامت جلو رادياتور ديده نمی شه، بدنه با اين متريال مصنوعی شده و بازتابها نامنظم هست، بهتره واسه ماشين از Vray car mtl استفاده کنی، subdiv ها رو به نظر من خيلی بالا گذاشتی، يکم نويز داشته باشه بدنه و رينگ بهتر می شه

جدیدترین ارسال ها

بالا