اولین طرح من

R-med

Well-Known Member
سلام بچه ها
من کاربر حرفه ای نیستم . این کار رو هم یه چند روزی طول کشید تا انجام بدم :paint:
می خواستم نظرتونو بدونم :?:
اساتید لطفا راهنمایی کنن

k60vpw9kzabisc86fk.jpg

R-med

Well-Known Member
مرسی .
یعنی این هیچ ایرادی نداره که ازش ایراد نگرفتی ؟

سلام

برای شروع بسم ا... یعنی برکت. این یه نمره مثبته و خیلی قوی. :rose:
الهام از خداست و گرنه از شیطان!
عزیز من چند تا نکته عرض کنم بهش فکر کن:

از تکرار بی جهت پرهیز کن چون ارزش تک تک واحد ها تضعیف میشه. تکرار براییه ورقه تمبر خوبه برای یه ارتش خوبه برای یه گله آهو و برای سیاه مشق. اگه تکرار رو به عنوان سایه یا حرکت استفاده میکنی باید دقت زیادی انجامک بدی

برای کار اگه از آبجکت های آماده استفاده میکنی باید خوبتر انتخاب کنی و با حساسیت بیشتر. بگردی قطعاتی رو پیدا کنی که انگار گمشده اون هستند. یه عدد یک انگلیس با یه یک عربی میشه یه دو بیمزه. اما یه ترکیب موفق خود به خود چسب ایجاد میکنه

از همخونی تو کار هیچوقت غافل نشو. تو زاویه گذاشتن بسم ا... (که یه معنی خاص میده و اولش باید بسنجی معنیش خوبه یا نه) در کنار یه پس زمینه تخت از روبرو کار رو ناسازگار و ناقص نشون میده ولی انوار همگرا با نوشته برعکس کمک کننده و توجیه خوبیه

آخرش هم عرض شود که به عنوان یه دوست کوچولو! هر جا خودت ببینی از کار کم گذاشتی بدون که دیگران هم اون رو میبینن. تمرین کن با دیدن و مطالعه کارهایی که حس طراوت تو چشمات بوجود میاره. امیدوارم که به راه های قشنگ بری.

یا علی

main

Well-Known Member
مرسی .
یعنی این هیچ ایرادی نداره که ازش ایراد نگرفتی ؟

ایراد کهـــ....
راستشو بخوای ایراد دارهــ

:
1-به نظر من روی بسم الله الرحمن الرحیم و افکتش خیلی خوب کار نکردی میشد با یه براش گل ترکیبش کرد.
2-رنگ بک کار زیاد خوب نسیت
3-اول بسم ا.. دومی که با opacity کم و بصورت بزرگ گذاشتی رو بردار .
4-اگه اون سفیدی ها لایه ها و اشعه های نوره زیاد خوب نشدهـــ

پیشنهاد:
یکم کار و نمونه ببین تا یکم ایدهـ بیاد دستت.

ولی همون طور که گفتم واسه کار اول شروع خوبی میتونه باشهـــ
موفق و پیروز باشی

Leoric

Active Member
دوست عزیز لطف کن و طرح هایت قشنگت رو از طریق پیوست فروم آپلود کن که هم موندگار باشه . هم بشه دیدش ! .من که طرحت رو ندیدم

! آپلودسنتری که استفاده کردی بعضی وقتها بالا نمیاد !

R-med

Well-Known Member
سلام

برای شروع بسم ا... یعنی برکت. این یه نمره مثبته و خیلی قوی. :rose:
الهام از خداست و گرنه از شیطان!
عزیز من چند تا نکته عرض کنم بهش فکر کن:

از تکرار بی جهت پرهیز کن چون ارزش تک تک واحد ها تضعیف میشه. تکرار براییه ورقه تمبر خوبه برای یه ارتش خوبه برای یه گله آهو و برای سیاه مشق. اگه تکرار رو به عنوان سایه یا حرکت استفاده میکنی باید دقت زیادی انجامک بدی

برای کار اگه از آبجکت های آماده استفاده میکنی باید خوبتر انتخاب کنی و با حساسیت بیشتر. بگردی قطعاتی رو پیدا کنی که انگار گمشده اون هستند. یه عدد یک انگلیس با یه یک عربی میشه یه دو بیمزه. اما یه ترکیب موفق خود به خود چسب ایجاد میکنه

از همخونی تو کار هیچوقت غافل نشو. تو زاویه گذاشتن بسم ا... (که یه معنی خاص میده و اولش باید بسنجی معنیش خوبه یا نه) در کنار یه پس زمینه تخت از روبرو کار رو ناسازگار و ناقص نشون میده ولی انوار همگرا با نوشته برعکس کمک کننده و توجیه خوبیه

آخرش هم عرض شود که به عنوان یه دوست کوچولو! هر جا خودت ببینی از کار کم گذاشتی بدون که دیگران هم اون رو میبینن. تمرین کن با دیدن و مطالعه کارهایی که حس طراوت تو چشمات بوجود میاره. امیدوارم که به راه های قشنگ بری.

یا علی

خیلی ممنون
حتما به این نکات توجه می کنم
واقعا از راهنماییت ممنونم

R-med

Well-Known Member
دوست عزیز لطف کن و طرح هایت قشنگت رو از طریق پیوست فروم آپلود کن که هم موندگار باشه . هم بشه دیدش ! .من که طرحت رو ندیدم

! آپلودسنتری که استفاده کردی بعضی وقتها بالا نمیاد !

راستش پیوست کردن رو بلد نیستم
خیلی ممنون میشم یه توضیح بدی

R-med

Well-Known Member
ایراد کهـــ....
راستشو بخوای ایراد دارهــ

:
1-به نظر من روی بسم الله الرحمن الرحیم و افکتش خیلی خوب کار نکردی میشد با یه براش گل ترکیبش کرد.
2-رنگ بک کار زیاد خوب نسیت
3-اول بسم ا.. دومی که با opacity کم و بصورت بزرگ گذاشتی رو بردار .
4-اگه اون سفیدی ها لایه ها و اشعه های نوره زیاد خوب نشدهـــ

پیشنهاد:
یکم کار و نمونه ببین تا یکم ایدهـ بیاد دستت.

ولی همون طور که گفتم واسه کار اول شروع خوبی میتونه باشهـــ
موفق و پیروز باشی

مرسی از اینکه نظر دادی
حتما این مشکلات رو برطرف می کنم و عکس ویرایش شده رو می زارم
اول بسم الله دومی منظور "بسـ" اولشه ؟

خسته نباشید
رنگبندی طرح خیلی جای کار داره باید اصول را دقت کنید رنگها ی هم خانواده رو باید بشناسید
مفهوم در طراحی ولو ضعیف ،مهم (رو مفهوم بیشتر کار کن)
بک کار ضعیف باید ظریفتر کار کرد
توصیه دوستانه اینه تامیتونی کار ، کار، کار ببین
باز خسته نباشی

R-med

Well-Known Member
شروع خیلی خوبیه
ادامه بده :rose:
خسته نباشید
رنگبندی طرح خیلی جای کار داره باید اصول را دقت کنید رنگها ی هم خانواده رو باید بشناسید
مفهوم در طراحی ولو ضعیف ،مهم (رو مفهوم بیشتر کار کن)
بک کار ضعیف باید ظریفتر کار کرد
توصیه دوستانه اینه تامیتونی کار ، کار، کار ببین
باز خسته نباشی

از همتون ممنونم مخصوصا از leoric عزیز که منو تو پیوست کردن راهنمایی کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا