اولین سرود ملی ایران در زمان قاجار

sam_sam

Banned
ادمین محترم یه موقع بر نداری این لینک را چون جالب بود گذاشتم . خیلی جالب است . خودت هم یه بار گوش کنی متوجه میشی که ارزش داشت خارج از بحث اینجا این گذاشته بشه .

این سرود رو لومر فرانسوی (موسیقی دان نظامی اعزامی به ایران در دوره قاجار) ساخته.
این سرود برای پیانو نوشته شده و یک بار موقع ورود مظفرالدین شاه در پاریس اجرا شده.

http://farzad.irxblog.com/post/42/7509

خلاصه زود دانلود کنید که یهو میبندن اینجا را .

sam_sam

Banned
اقایان ادمین محترم از محضر اقایان کسب اجازه شد . در ضمن فکر نکنم گذاشتن همچین سرودی احتیاج به کسب اجازه داشته باشه چون همه اینجا ایرانی هستین . بهرحال هم اجازه گرفتیم و هم عرض ارادت کردیم که یه موقع حرف بارمون نکنین که موضوع خارج از بحث گذاشتین !
بجای این حرفا برین دانلود کنین و ببینین اجنبی برای ایران چی می ساخت اون زمان .

باز هم بهت تبریک میگم بخاطر وطن پرستید
سیاوش قمیشی راست میگه که : هیشکی مثله ایرونی نمیشه

sam_sam

Banned
فقط دعا کنید گیر ندن بهمون . زندگی اینور آدم را ترسو میکنه . چون خارج از قوانین اگر زندگی کنی بیچارت میکنن . نه با عمل ها با رفتار و نگاه های خاص . ولی اگر تو چارچوب زندگی کنی اصلا دیده نمیشی مثل خودشون . برا همین هی دست و دلم میلرزه الاه یه جواب مشتی برام نوشته باشن یکی از ادمین ها محترم
در ضمن جواب من را ندادی امید خان . شما همون فردی هستین که به من میل زدین ؟ اره و نه را معلوم کن کارت دارم حسابی .

ببین وقتی کاری برای کشورت میکنی از هیچ چیز نترس حتی ازمرگ
در جواب سوال دومت . بله من همون فردی هستیم که به شما میل زدم

sam_sam

Banned
ترس از کسی نیست . ترس از این است که با یه حرف کوچیک ارزش هر کاری از بین میره . برای این موضوع این همه نوشتم که کسی گیر نده بهمون . یعنی به من که نه به این تاپیک مقدس گیر نده .فکر نمیکنم کسی هم گیر بده خدایی . امیدوارم همتون این آهنگ را گوش کنید

آقای سام ما باید از کجا شروع کنیم؟
اگه سایتیکه اموزش مایا داره به زبان فارسی داری لینک بده

جدیدترین ارسال ها

بالا