بی بی کد اولین تمرین جدیِ من

این تمرین توضیح خاصی نداره ، و فقط جهت نمایش گذاشتم، قصدم به نقد گذاشتن کار نبوده چون می دونم نقص زیاد داره اما اگر کسی دوست داشت که کار رو نقد بکنه ، خوشحال می شم و استقبال می کنم.

پیشاپیش از اینکه این تمرین رو نگاه کردید تشکر می کنم.
نکته: بنده فوق دیپلم گرافیک هستم و از معماری فقط تا مقطع دیپلم اطلاعات دارم

1.jpg

sky_tohi_z18

Active Member
سلام خسته نباشی
ببخشید من هنوز در حده نقده کاره کسی نشدم ولی از چیزای که دیدم میگم مهدی جان
گچبری که تو سقف زدی انگار به سقف نچسپیده و گچپریش به دل نمیشینه انگاری زیادی زمخت شده.
پنجره هم شیشه اش ماته و چطوری نور به این قوی اومده تو فضا از کجا اومده؟
رنگ بندیشم خیلی به دل نمیشینه
ببخشید الکی الکی نقد کردیما اقا مهدی....
در کل موفق باشی

اولاً تشکر می کنم بابت اینکه قابل دونستی و زمان گذاشتی

دو اینکه ، خوب در مورد اینکه گچبری به نظر می رسه که به سقف نچسبیده ، کاملاً حق با شماست ، توی تمرین های بعدیم حتماً بیشتر دقت می کنم ، و در مورد ضخامت زیادش هم باهات موافقم ، بهتر بود کمتر می بود، اما در مورد رنگ بندیش : خوب این سلیقه ی من بوده ، امیدوارم به دل مخاطبین دیگه ای که با من هم سلیقه هستند بشینه ( موفق نشدیم دل شما رو به دست بیاریم)

اما در مورد نور: به نظرم یکم زود قضاوت کردی ، اگر به پنجره ای که مات هست ، خوب دقت می کردی ، متوجه می شدی که رو به پاسیو هست و نور مستقیم آفتاب از اونجا وارد نشده ( به زاویه تابش دقت کنی متوجه منظورم می شی )
و درواقع نور از پنجره و ورودیی که در تصویر مشاهده نمی کنید داره وارد فضا می شه! :)

در آخر هم باز بخاطر زمانی که برام گذاشتی سپاسگذارم

Ali.3D

کاربر متخصص
آقا مهدی خسته نباشی
یه چیزی هست که آفت پیشرفته ، اونم مغرور شدنه
هممون باید مراقبش باشیم
کار شما هم برای شروع خوبه ولی خیلی باید تمرین کنی هم فضا سازی و رنگبندی مربوط به معماری و هم نور و شیدر و رندر مربوط به سه بعدی سازی
کارای خوبو ببین و سعی کن عین خودشون بزنی با رفرنس جلو برو
علی یارت

KHURSHID

کاربر فعال
سلام دوست عزیز
مهمترین مشکلی که کاره شما داره عدم توجه به بک گراند هستش زمینه ی پشت پنجره یک عنصر خیلی مهم توی رئال شدنه کاره
کارای روز دنیارو ببین همه بلا استثنا دارن
2. پرده چرا نذاشتی؟
3. کچ بری ها چرا قطع شده
4. به رنگ بندی بیشتر توجه کن
5. وآخر اینکه چرا چرا یک مبلمان مدرن رو توی یه فضای کلاسیک گذاشتی؟
بهتره که عناصر کار به هم مربوط باشه
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا