اولین انیمیشن کوتاه من

سلام دوستان امروز برآن شدم کاری را که چند هفته پیش شروع کرده بودم را کاملش کنم هدفم ساخته یه انیمیت کوتاه اما با کیفیت و جدا از کار هایی باشه که تو صدا سیما میبینیم این اسنپشات تقریبا از اولای کارشه پروژه تقریبا 1ماه پیش تموم شده بود اما در مرحله انیمیت چون می خواستم کار قشنگ در بیاد بعد از یه تست خوب نشد نشسیتم رو کاغذ کشیدم اون وقت طبق اون چند فریم را انیمیت کردم فاصله شد از ماه من تا ماه گردان :green: اما تنبلی کردم کار را گذاشتم این جا که حتما تمومش کنم نطر شما را هم در مورد نمای کلی بدونم خوشحال میشم نطراتتون را بشنوم اینم از نمای کلی
33ilj2vkunyza0e6hm8.jpg

پیوست ها

• 33ilj2vkunyza0e6hm8.jpg
    33ilj2vkunyza0e6hm8.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:
سلام دوستان بعد از یه مدت چند روزه دارم رو انیمیتش کار می کنم این را که می بینید فقط در حد یه تسته و هنوز واسه انیمیتش کلی کار مونده هنوز شروع به نرم کردن گراف ها و همون حرکات دست و پا نکردم اما بیس کلی همینه نظر بدین : )

پیوست ها

• New folder.rar
    4.8 مگایابت · بازدیدها: 81
آخرین ویرایش:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام حمید جان

ایول کیفیت HD
کاراکتر با نربزه؟
انیمیت راه رفتن رو به صورت سایکل ساختی بعد جا به جا کردی یا اینکه فریم به فریم انیمیت کردی؟
ابر ها تکچر یا کلوده؟
تکسچر ها هم خوب شده اگه اشتباه نکنم با substance کار کردی.
چقدر سوال کردم!!:green:
منتظر آخر کار هستم:rose::rose:

Mandana

Active Member
چه با مزه شده:))
فقط حمید هه، خرسه بعضی جاها جلوتر از پاهاش داره میره.جز این به نظرم خوب شده
منتظر ادامش هستیم
موفق بباشی:rose:

سلام حمید جان

ایول کیفیت HD
کاراکتر با نربزه؟
انیمیت راه رفتن رو به صورت سایکل ساختی بعد جا به جا کردی یا اینکه فریم به فریم انیمیت کردی؟
ابر ها تکچر یا کلوده؟
تکسچر ها هم خوب شده اگه اشتباه نکنم با substance کار کردی.
چقدر سوال کردم!!:green:
منتظر آخر کار هستم:rose::rose:
سلام دوست من نه کاراکترش یا همون پلیگانه فقط کلید شماره 3 را زدم تا اسموت شه فگر نکنم با نربز بشه ریگ و ستاپ انجام داد انیمیت راه رفتن هم به صورت فریم به فریمه اگه والک سایکل بود خیلی به نفعم بود اما چون حرکات فرعی زیاد داشت گفتم بزار فریم به فریم کار را بزنم ابر ها هم کلوده تکستچر نیست اما برشنون میدارم مدت زمان رندر را خیلی خیلی بالا میبره در مورد تکستچر ها هم الان که دارم این کامنت را میزنم تقریبا اکثرش را عوض کردم چون پک 30 گیگیه 3dtotal را دانلود کردم :) مگر نه ساب استنس واقعا جالبه ممنون که پیگیر کارم هستی دوست عزیز

چه با مزه شده:))
فقط حمید هه، خرسه بعضی جاها جلوتر از پاهاش داره میره.جز این به نظرم خوب شده
منتظر ادامش هستیم
موفق بباشی:rose:
سلام خانم مدیر :green: how are you ؟ آره اون مشکلش را تا الان خیلی روش کار کردم انشالله کار نهایی را تا رندرش تموم شد میزارم تو خود گالری الان داره رندر میشه اونجا بهم بگید جقدر مشکلش حل شده ممنون که پیگیرید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا