اولين مدياپلير قابل ‌حمل مايكروسافت، كريسمس به بازار مي‌آي

client

Member
شركت مايكروسافت سرانجام از اولين محصول مدياپلير قابل‌حمل خود، با نام "zune" پرده برداشت. به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مايكروسافت اميد بسياري دارد تا محصول جديدش بتواند بازار موسيقي ديجيتال را از كنترل ipod، محصول Apple خارج كند.

بزرگ‌ترين سازنده‌ي نرم‌افزار در جهان اعلام كرد، اين دستگاه پخش موسيقي اولين گام براي ايجاد يك برند كامل از دستگاه‌هاي قابل ‌حمل است كه در اين راستا، ساخت گوشي تلفن‌همراه zune نيز از محصولات در دست طراحي مايكروسافت است.

مايكروسافت اعلام كرد، ظرفيت ذخيره‌ي آهنگ در اين دستگاه 30 گيگابايت خواهد بود كه زمان ورود آن به بازار كريسمس تعيين شده است.

اين محصول جديد مايكروسافت در سه رنگ مشكي، سفيد و قهوه‌اي با ظاهر مشابه با ipod عرضه مي‌شود، با اين تفاوت كه صفحه‌ي نمايش آن سه اينچ خواهد بود
 

جدیدترین ارسال ها

بالا