آی بابا اصل وجدان کاریه
zanyar Member Nov 11, 2006 #22 عيبي نداره اگه وقت كردم و حوصله داشتم حتما يه كاريش مي كنم . مخلصيم زانيار
MAJOR Well-Known Member Nov 12, 2006 #23 جون من بیاو حوصله کن. ولی بود و نبودش زیاد فرق نداره خودتو خسته نکن ماکه فهمیدیم
AMiR Active Member Nov 23, 2006 #26 سلام منم هم يه طرح زدم! البته ارزش اينكه واسش تاپيك بزنم رو نداشت به خاطر همين ، ههمين جا گذاشتم! اين هم اولين كار منه! البته يه كم خيلي تغييرات دادم! پیوست ها my sketch F 2.jpg 86.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3
سلام منم هم يه طرح زدم! البته ارزش اينكه واسش تاپيك بزنم رو نداشت به خاطر همين ، ههمين جا گذاشتم! اين هم اولين كار منه! البته يه كم خيلي تغييرات دادم!
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Nov 23, 2006 #27 کار قشنگی شده. چرا خودتون رو دست کم میگیرید! اسکچ اولیه هم با خودت بوده؟ چون من یادمه یه بار دیگه هم اینکار رو دیده بودم البته اسکچش رو.
کار قشنگی شده. چرا خودتون رو دست کم میگیرید! اسکچ اولیه هم با خودت بوده؟ چون من یادمه یه بار دیگه هم اینکار رو دیده بودم البته اسکچش رو.
AMiR Active Member Nov 23, 2006 #28 zanyar گفت: سلام دوستان . اين حدود 2 ساعتي طول كشيد ميدونم افتضاحه . ولي مي خوام نظرتون رو دربارش بگيد . آخه اين اولين اسكچيه كه تا حالا كار كردم . بفرمايد اين هم طرح اوليه و طرحي كه من روش كار كردم . کلیک کنید تا باز شود... ممنون سارا خانوم! همون طور مي بينيد طرح اول كار زانيار بوده من فقط طرح رو دوباره رنگ زردم! بقيه اساتيد نظري ندارن؟
zanyar گفت: سلام دوستان . اين حدود 2 ساعتي طول كشيد ميدونم افتضاحه . ولي مي خوام نظرتون رو دربارش بگيد . آخه اين اولين اسكچيه كه تا حالا كار كردم . بفرمايد اين هم طرح اوليه و طرحي كه من روش كار كردم . کلیک کنید تا باز شود... ممنون سارا خانوم! همون طور مي بينيد طرح اول كار زانيار بوده من فقط طرح رو دوباره رنگ زردم! بقيه اساتيد نظري ندارن؟