اولين ظاهر سايت با php nuke!؟

آقا مجيد واقعا به خاطر اينهمه زحمتي كه ميكشين ازتون ممنونم :oops:
راستش من و دوستام ميخواستيم يه سايت بسازيم واسه دانشكده عمران تبريز
البته سفارش دانشكده نيست :wink: همينطور از روي علاقه كه يه جوري دانشجوها رو دور هم
جمع كنيم.
با ديدن سايت شما ديگه ديدم كه بايد حتما از php nuke و phpBB استفاده كنم 8O ولي تنها چيزي كه ميدونم اينه كه زياد نياز به كدنويسي نداره.
اگه ممكنه بهم بگين كه اگه به فرض من يه هاستينگي گرفتم كه php nuke روش نصب باشه
و من براي اولين بار كه تازه از webmaster يوزر و پسورد ميگيرم سايت من چه چيزي رو نشون ميده و من چقدر بايد تا نتيجه دلخواه اون رو تغيير بدم!؟
يكي هم اين كه بر فرض اين سايت 1000 نفر عضو بگيره من كلا چقدر فضا نياز دارم!؟
باز هم ازتون ممنونم.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

خواهش ميكنم وظيفست :wink:

ببين كلا براي راه اندازي سايت شما اگر نياز به هيچ برنامه نويسي و طراحي هم نداشته باشيد بالاخره بايد يك سري چيزهاي اصولي رو ياد داشته باشيد! كه خب اونها رو نميشه بصورت شفاهي آموزش داد بايد خودتون كار كنيد و اگر به مشكل بر خورديد سوال كنيد..
الان مثلا ممكنه سات شما يك سري امكاناتي داشته باشه كه خسلس ها با اون كار نكرده باشن خب مطمئنا نميتونن كمكتون كنن.. پس بياد خودتون يكم كار كنيد فايل آپلود كنيد يك سري اصطلاحات رو ياد بگيريد.. و از اين حرفها... و اگر جايي به مشكل بر خوردين سوالاتونو مطرح كنيد

در مورد فضا هم يك چيزي حدود 12~13 مگ خود نوك ميگيره و ديتابيس هم زياد حجم نميگيره فكر كنم 20 مگ حالا حالا براي نوك كافي باشه براتون

مخلصيم

مجيد

m-sh

Member
به نظر من هم 20 مگابايت كافي هست ولي اگه عكس و چيزهاي ديگه هاي هم زياد داريد 20 مگابايت خيلي كم هست !! به صورت مثال سايت http://learning.shahkelid.com چيزي در حدود 92 مگابايت هاست مصرف كرده!!

جدیدترین ارسال ها

بالا