اولين سايته من

اول سلام
مي خواستم به شما بگم كه من اولين سايت اينترنتيمو ساختم الان بر روي اينترنت قابل مشاهده است.(البته اگر تا حالا فيلترش نكرده باشند.شوخي كردم.) از شما مي خوام به سايتم بريد و سطح كارم رو بسنجيد. سوتي هامو بگيريد ، كمبود ها رو بگيد ، راهنماييم كنيد وهمچنين خالي از شوخي بگيد كه اگر بخواهم اون رو بفروشم چه قدر قيمت مي گذاريد و سطح ديزاين من با سطح متوسط ديزاين سايت ها چقدر فاصله داره . البته اين سايت هنوز به طور كامل آماده نيست و من به اون مثل يك غالب نگاه مي كنم. پيشاپيش تشكر مي كنم. در ضمن يكي بگه براي فايل فلش چطوري لودينگ بگذارم.
اگر كسي بلده بگه چطوري قسمت زير آن را بردارم.
Address : www.amirhossin.da.ru

saman_sweden

Active Member
amirhossin گفت:
اول سلام
مي خواستم به شما بگم كه من اولين سايت اينترنتيمو ساختم الان بر روي اينترنت قابل مشاهده است.(البته اگر تا حالا فيلترش نكرده باشند.شوخي كردم.) از شما مي خوام به سايتم بريد و سطح كارم رو بسنجيد. سوتي هامو بگيريد ، كمبود ها رو بگيد ، راهنماييم كنيد وهمچنين خالي از شوخي بگيد كه اگر بخواهم اون رو بفروشم چه قدر قيمت مي گذاريد و سطح ديزاين من با سطح متوسط ديزاين سايت ها چقدر فاصله داره . البته اين سايت هنوز به طور كامل آماده نيست و من به اون مثل يك غالب نگاه مي كنم. پيشاپيش تشكر مي كنم. در ضمن يكي بگه براي فايل فلش چطوري لودينگ بگذارم.
اگر كسي بلده بگه چطوري قسمت زير آن را بردارم.
Address : www.amirhossin.da.ru

سلام

ببخشید فضولی میتونی بگی منظورت کلا از این سایت که ساختی چیه به جز آت و آشعال چیزی توش ندیدم منظورم ناراحت نشی بلکه بتونی سایتتو درست کنی در ضمن دامین نیست که بفروشی اول دامینش کن سایت مجانی که همه دارند منم دارم برو ببین بلکه چیری یادبگیری

راستشو بخواهی کسی این سایت را ازت یک ریال هم نمیخره

:oops: چرا ميزني تو ذوق بچه :?:
خوب بايد هر كي از يه جا شروع كنه ديگه راهنمايي خوب نباشه خـــــــــــــــــــــــــــوب نيست
:wink:

saman_sweden

Active Member
jaafar1984 گفت:
:oops: چرا ميزني تو ذوق بچه :?:
خوب بايد هر كي از يه جا شروع كنه ديگه راهنمايي خوب نباشه خـــــــــــــــــــــــــــوب نيست
:wink:
سلام
من کیم که کسی را بزنم هدفم اینکه تشویقش کنم کارشو بهتر کنه مثل خود من نباشه از ۲۲ اسفند ۸۱ یا حال ۴۳۴۰ تادر سایتم بیننده داشتم که باز هم کم آورده ام برآورد کرده بودم که بیننده ببالای ۱۰۰۰۰ برسه که نشد خوب این عیب از منمه اگه کسی تو اون اول به سر من میزد الاد بهتر شده بود لطفا برو امضاء ش کن

totia1

Member
با با دست خوش دلم مي خواست اولين سايت خودت رو مي ديدم :x

amirhossin
آقا جون دستت درد نكنه خيلي سايتت خوبه بهتر هم ميشه اين بعنوان اولين كار خوبه اميد وارم
به زودي بهتر هم بشه :wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام امير حسين جان

خوبي آقا؟

آقا دمت گرم خيلي قشنگه homepageت

اميدوارم موفق باشي و ادامه بدي

مخلصيم
مجيد

akaveh

Member
سلام
آقا سايتت حرف نداره دمت گرم
اگه حاضري با هم همكاري كنيم برام پيغام بزار
علي

gootik

Member
salam
aaliye
faghat ye moshkel dare inke safeye ABOUT US ke fekr konam ye nafari yekam az nazare englisi moshkel dare :oops:
khodafez

تشكر

از همگي ممنونم.باز هم پيام بديد .مي بينم. يك چيز ديگه از ديشب تا حالا 176 تا ويزيتور داشتم:wink: :wink: :wink: :lol: :lol: 8) 8)

saman_sweden

Active Member
killer گفت:
سلام

آقا سايتت عاليه . صحبت هاي آقاي saman_sweden را هم جدي نگير. :lol:
آقاي killer جان به من بند نکـــــــــــن انتقادی که ازت و سايرين دارم برای اونکه دوستان را من دوست دارم
و تمام انتقادات از در دوستيه
موفق باشید

kami_mz

Well-Known Member
سلام. خوبيد؟
آقا به نظرم دفعه اولت نيست ها كلك ما خودمون سياهيم سيامون نكن. :lol:
ولي جدا از شوخي خيلي زيبا طراحي شده. و همين طور موثر.
موفق باشيد. :wink:

Ahmadmahoor

New Member
سلام
اولا: كامي جان راست ميگه من هم فكر نكنم اولين باره كه آپ لود مي كني :?
دوما : نظر آقا سامان هم درسته اون مي خواد بهتر از اين باشه منتها به روش خودش انتقاد كرده :wink:
سوما : به نظر من طراحيش خيلي ظريف و عاليه . اگه اون عكس هم مال خودته مثل اون خيلي با نمكه :دالي:
چهارما : اگه از لحاظ محتوا هم روش كار كني جذاب تر ميشه . البته من خودم هم تازه شروع كردم و اگه خواستي برو سايتمو ببين و هدفم مثل تو ارايه يه كار عالي و جذابه . :roll:
http://www.mahoor.net
پنجما : خيلي دوست دارم باهم رابطه داشته باشيم و بيشتر همفكري كنيم البته ما به پاي شما نمي رسيم ولي اگه قابل دونستي يه قدم هم شما بردار . :wink:
قربونت - احمد

تشكر

اول ميخواستماز همه تشكر كنم.بعد هم بگم كه كسي نگفت چطوري براي فايل فلش لودينگ بذارم. در ضمن حالا ديزاين آن براي من مهم است نه محتواي آن.نظرتون رو درباره لوگوي جديد من در مجيد آنلاين بگيد.

تشكر :lol: :lol: :p :p :wink: :wink: 8) 8)

shahrokh_xp

Active Member
Re: تشكر

amirhossin گفت:
اول ميخواستماز همه تشكر كنم.بعد هم بگم كه كسي نگفت چطوري براي فايل فلش لودينگ بذارم. در ضمن حالا ديزاين آن براي من مهم است نه محتواي آن.نظرتون رو درباره لوگوي جديد من در مجيد آنلاين بگيد.

تشكر :lol: :lol: :p :p :wink: :wink: 8) 8)
مي خواستم بگم طرح سايتتون قشنگه و در ضمن لوگوي شما در مجيد آنلاين باز نميشه :!:

جدیدترین ارسال ها

بالا