اولویت‌بندی برای کاربرد دکمه tab در فلش؟ (سوال)

meysamk

Active Member
سلام خدمت اساتید، فرض بفرمایید یک فرمی رو در فلش طراحی کردیم که وقتی کاربر اطلاعات خودش رو در تکست فیلد اول مینویسه با فشردن کلید tab میتونه در تکست فیلد بعدی اطلاعات وارد کنه. حالا تصور بفرمایید که در یک صفحه پنج عدد تکست فیلد از بالا تا پایین ردیف شدند که در این حالت مشکلی نیست. اما اگر پنج تا تکست فیلد سمت راست صفحه از بالا تا پایین باشه و در سمت چپ صفحه هم پنج تا تکست فیلد دیگه از بالا تا پایین کشیده بشه، اینجا دچار مشکل میشیم. یعنی با فشردن دکمه tab از تکست فیلد سمت راستی میاد در ردیف سمت چپ و حال اینکه ما میخوایم بعد از تمام کردن تکست فیلدهای سمت راست بیاد سراغ تکس فیلدهای سمت چپ. برای حل این مسئله چه راهی پیشنهاد می‌کنید؟ آیا امکانش هست که برای کاربرد دکمه tab اولویت‌بندی کنیم؟ با تشکر!

aliamel

کاربر فعال
بررسی کامل تری در مورد کلاس TextField داشته باشید و حتما خصوصیت های tabIndex و type این کلاس رو با دقت مطالعه کنید:
PHP:
import flash.text.TextFieldType;
var tf:TextField=new TextField();
tf.tabIndex=1
tf.type=TextFieldType.INPUT
...

meysamk

Active Member
باشون زیاد وَر رفتم. چیزِ آنچنانی دستگیرم نشد. میشه راهنمایی بیشتر بفرمایید.
تشکر!

aliamel

کاربر فعال
دوست گرامی!
قطعه کدی رو نوشتم کلیات قضیه رو رو برای شما روشن می کنه. ما فیلدهای متنی رو به صورت کد می سازیم و خصوصیت های مختلف ازجمله tabIndex را بهشون منتسب می کنیم. مثلا وقتی tabIndex فیلدی رو برابر یک قرار می دیم یعنی اولویت اونو هنگام زدن کلید تب بالا بردیم.(هر چه مقدار tabIndex کمتر باشه اولویت آن فیلد بیشتر میشه و با زدن تب اول اشاره گر روی اون قرار می گیره)
این روند رو برای سایر فیلدها(آبجکت های روی صفحه) می تونید با مقداردهی های مختلف انجام بدید.

meysamk

Active Member
ممنون آقا!
خب اگه من نخوام با کد، تکست فیلدها رو ایجاد کنم چطور میشه؟ یعنی خودم چند تا تکست فیلد بزارم روی صفحه بخواب اولویت بندیشون کنم. یعنی مثلا با یک کد txt1.tabIndex = 1 اولویت تکست فیلد رو مشخص کنیم. میشه همچین چیزی؟ تست کردم نشده!

meysamk

Active Member
خدا خیر بده شما رو... من نمی‌خواستم زحمت بکشید. فقط کمی راهنمایی خواستم و باور بفرمایید کلی هم جستجو کردم و روی مواردی که گفتید بسیار کار کردم ولی جواب نگرفتم که دوباره سوال کردم.
ولی خوب شما آقایی کردی، وظیفتون نبود اما جای ما به زحمت افتادید.
نمونه‌ای که پیوست کردید، دقیقا چیزی هست که مد نظر من هست. منتهی همین روش رو می‌خوام به روی TLF Text عملی کنم که نمیشه. دقیقا مشکل من اینجاست. به روی TLF Text چه جور باید اجرا بشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا