اورژانسی! قطع و وصل فلش؟

mohamadarab

Active Member
سلام ؛
دوستان من یه فلش که xml هم هست رو در یکی از پیج های برنامه ام به وسیله باتن a فراخوانی کرده ام در بخشی که این فلش هست چند زیر عنوان و محتوای دیگه هم هست من می خوام وقتی روو کلید a کیک شد این فلش لود و پخش بشود و وقتی رو کلید b کلیک شد این فلش بره و محتوای دیگه ام (مثلاً لود یه html ) بیاد و مجدداً اگر رو کلید a زدم این بخش بره و اون فایل فلش مجدداً از اول بیاد حالا مشکل این که من با دستورات مربوط به کنترلر های فلش هرچی که امتحان می کنم یا فلش خودش نمی ره ، یا خودش می ره صداش نمی ره ، یا وقتی می ره بر نمی گرده..!!! و...
کسی تاحالا به این مشکل خورده؟
(در ضمن فلش من نسخه پلیر9به بالا می خواد و xml هم هست)

خیلی ممنون

msnv

Well-Known Member
سلام،
نمونه زیر یک فلش رو میبنده همچنین اگه صدایی هم داخل فلشه اجرا شده باشه ایست میشه

موفق باشید

پیوست ها

• play_stop_flasth_and_played_sound.zip
    659 بایت · بازدیدها: 21

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام ؛
دوستان من یه فلش که xml هم هست رو در یکی از پیج های برنامه ام به وسیله باتن a فراخوانی کرده ام در بخشی که این فلش هست چند زیر عنوان و محتوای دیگه هم هست من می خوام وقتی روو کلید a کیک شد این فلش لود و پخش بشود و وقتی رو کلید b کلیک شد این فلش بره و محتوای دیگه ام (مثلاً لود یه html ) بیاد و مجدداً اگر رو کلید a زدم این بخش بره و اون فایل فلش مجدداً از اول بیاد حالا مشکل این که من با دستورات مربوط به کنترلر های فلش هرچی که امتحان می کنم یا فلش خودش نمی ره ، یا خودش می ره صداش نمی ره ، یا وقتی می ره بر نمی گرده..!!! و...
کسی تاحالا به این مشکل خورده؟
(در ضمن فلش من نسخه پلیر9به بالا می خواد و xml هم هست)

خیلی ممنون

دوست عزيز
شما فايل فلشتون رو توسط شي Flash داخل برنامه اجرا مي‌كنيد يا اون رو تو يك فايل html گذاشتيد و فايل html رو اجرا مي‌كنيد؟

اگه فايل فلش رو توسط شي Flash اجرا كرديد، دستور Flash و پارامتر Stop فايلتون رو متوقف ميكنه و ميتونيد با دستور Hide اون رو مخفي و بعد فايل html رو نمايش بديد.

اگه هم توسط يك شي HTML فايل فلش رو نمايش مي‌ديد كافيه آدرس فايل بعدي رو تو همين شي HTML فراخواني كنيد تا ضمن توقف فايل فلش در حال پخش فايل html جديد رو هم نمايش بده

msnv

Well-Known Member
اگه فايل فلش رو توسط شي Flash اجرا كرديد، دستور Flash و پارامتر Stop فايلتون رو متوقف ميكنه و ميتونيد با دستور Hide اون رو مخفي و بعد فايل html رو نمايش بديد.

البته چون ایشون گفته بودن که میخوان با ایست شدن فلششون صدای پخش شدش هم ایست بشه پارامترStop در دستور Flash صرفا" موجب متوقف شدن کلیپ میشه و صدای همراهش همچنان در حال پخش میمونه ،برای همین میتونن دستور Flash را بایک فاصله خالی اجرا کنند که در اینصورت هم فلشه ایست میکنه و هم صداش متوقف میشه، بصورت زیر:
Flash("fla"," ")

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا