انیمیشن انیمیشن یحی

agira3d

کاربر VIP
سلام به همه دوستان :rose:
این کار یه نمونه کار از انیمیشن سینمایی یحیی که هنوز بودجه کامل بهش داده نشده .
ساخته آقای رضا ارجنگی (استاد بنده:oops:)که من 2 سال پیش (وقتی که این انیمیشن ساخته شده )هنوز با ایشون اشنا نبودم این کار رو گذاشتم که دوستان ببینن و نظراتشون رو بگن. از همه ممنون:rose:
برنامه = maya + mental ray
لینک avi
http://uploadtak.com/images/u4954ci2ampka3pjf09u.avi

پیوست ها

• Yahya_DIVX[10-16-47].JPG
    Yahya_DIVX[10-16-47].JPG
    734.6 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • Yahya_DIVX[10-16-47]_2.JPG
    Yahya_DIVX[10-16-47]_2.JPG
    300.2 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • Yahya_DIVX[10-16-47]_3.JPG
    Yahya_DIVX[10-16-47]_3.JPG
    497.2 کیلوبایت · بازدیدها: 47
  • Yahya_DIVX[10-16-47]_4.JPG
    Yahya_DIVX[10-16-47]_4.JPG
    328.8 کیلوبایت · بازدیدها: 55
آخرین ویرایش:

cinema4d65

Member
سلام دوست عزیز من هم این کار رو کردم اما باز نشد به هر حال عکس ها رو که دیدم به نظر انیمیشن خوب و باکیفیتی می شه:green:

البته بعضی از متریال ها و سایه ها نسبت به بقیه قسمت ها کیفیت پایین تری دارن اما در کل خیلی با کیفیته :green:
آیا شما از شرکت یا استاد اجازه گرفتین که درباره ی پروژه صحبت کنید و عکس ها رو نشون بدید ؟ بعدا براتون دردسر نشه ها!:shock:
انیمیشن یا فیلمی که در یه شرکت یا کمپانی ساخته می شه تا زمانی که از تلویزیون پخش نشه افراد متفرقه نباید ببینن وگرنه جریمه ی

سنگینی داره :cry: در ضمن اون مدل BMW i8 رو که بهتون دادم استفاده کردین یا نه؟ :cool:

موفق باشید:oops:

agira3d

کاربر VIP
سلام
خودم دانلودش میکنم ببینم مشکل چیه .اگه حل نشد avi آپ میکنم .
آره هماهنگ کردم .مشکتی پیش نمیاد .ممنون .
ماشین رو هم دارم .ممنون. ولی استفاده میکنم واسه تمرینه رندر .جدیدی که که گذاشتین عالی بود .
بازم ممنون:rose:

آخرین ویرایش:

agira3d

کاربر VIP
سلام خدمت همه دوستان .
ببخشید که لینک مشکل داشت .مشکل حل شد فایل avi رو آپ کردم میتونین dl کنید. :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام از پلیر خود سایت استفاده بفرمائید
tag.png
پلیر اختصاصی مجید آنلاین برای نمایش کارهای آپلود شده در انجمنها

agira3d

کاربر VIP
سلام به همه دوستان :rose:
ممنون که نظر دادین.:oops:
عارف جان حجم فایل 32 mb بود نمیشد از پیوستها استفاده کرد .یا اگه میشه راهنمایی کنید .
ممنون.

خیلی زیبا بود من که خیلی حال کردم باهاش
اگه میشه لطف کنید یه کمی در مورد این پروژه توضیح بدید تا کجا پیش رفته ؟برای کجا ساخته میشه ؟
چند نفر روی این پروژه کار میکنند

agira3d

کاربر VIP
سلام ممنون دوست من :rose:
این پروژه یکم هزینه هاش بالاست { دقیقهای 5 میلیون تومان } به خاطر همین کسی زیر بارش نمیره . ولی فکر کنم یه انیمیشن در همین حد و اندازه شاید بزرگتر رو شروع کنیم.اگر کاری انجام بشه حتما خبر میدم .رویه این پروژه 4 نفر کار کردن. نمونه کار 2 دقیقه ای .باقیش رو نمیتونم بزارم.
ممنون :rose:

hollow

Member
از معدود کاراییه که من فکر میکنم تاپ گالری حقشه ... :rose:
یه سرو گردن از تمام انیمیشن های ایرانی ای که دیده بودم بالاتر بود ...

واقعا تبریک می گم ...

arminAnim

کاربر متخصص
خسته نباشید کار ِ خوبیه
کیفیت تصویر قابل قبوله البته وقتی صحبت از انیمیشن بلند می شه موارد دیگه ای مثل شخصیت پردازی و داستان هم مطرح می شه که بدون درنظر گرفتن اونها نمی شه راجع به کار قضاوت کرد. اما این ویدئو در حد معرفی جزئیات تکنیکی کار ِ خوبیه موفق باشید
آرزو می کنم بودجش هم حمایت بشه که بلای پروژه سینمایی ِ ما سرش نیاد.

agira3d

کاربر VIP
سلام
ممنون hollow جان :rose:
armin جان بله شما درست میگید .این کار کامله داستان کاملا نوشته شده و تایید شدست ولی کسی از نظر مالی ساپورت نمیکنه .انیمیشن سازه خوب هست ولی پول نمیدن .واسه همین کارها ضعیفه . همیشه صعیف میمونه.افسوس .:mad:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خیلی خوبی بود.خوب نمیشه گفت عالی بود.
اما بچه ها یا انیمیشن نذارین یا اگه میزارین کامل بزارین.حالا کی میاد اینجا ببینه کپی رایت هست یا نه.
درباره تکنیک کاری فوق العاده شده.سیستم سخت افزاری رندرینگ تون چی بوده؟
بازهم به خاطر کار شایسته تبریک میگم.پیشنهاد برای تاپ گالری

جدیدترین ارسال ها

بالا