انیمیشن ماشین های ایرانی

prince_Persia_7

Well-Known Member
من قصد دارم یه انیمیشن در مورد تعقیب و گریز پلیس با یه سمند خلافکار رو بسازم. داستانش هم اینطوریه که سمنده هی تو خیابون با سرعت ویراژ میده تا اینکه یهو از پشت با یه ماشین پلیس برخورد میکنه . بعد یارو سمندیه در میره و پلیس ها هم میفتن دنبالش و ..... (راستش آخرشو خودمم نمیدونم چی میشه :green: )
یه سکانس کوچیک مربوط به تصادف سمند با پلیسو گذاشتم البته فقط برای تست و هنوز باید کلی روش کار کنم.
موقع ترمز شدید سمند رد تایرهاش روی آسفالت میفته.
روی افکت موشن بلور یکم بد کار کردم چون چرخ عقب ماشین کاملا محو میشه ولی توی رندرهای بعدی درستش میکنم.
عکسای تک تک فریم ها رو توی 2 تا فایل زیپ گذاشتم.

پیوست ها

• police90021.jpg
    police90021.jpg
    210.2 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • P_1.zip
    2.6 مگایابت · بازدیدها: 124
  • P_2.zip
    3.1 مگایابت · بازدیدها: 87

koorosh_kh

باحالترین کاربر
موقعی که داره ترمز میکنه لازم نیست چرخ عقب موشن داشته باشه چرخ جلو هم تو یه فریم موشنش صفر میشه که فکر کنم اگه تو 2 یا 3 فریم صفر بشه بهتره .
چند تا سوال هم دارم که اگه توضیح بدید ممنون میشم.
با مایا میسازید یا مکس ؟
مدل آماده هم داره یا نه ؟
ماشینها رو ریگ کردید؟

prince_Persia_7

Well-Known Member
چند تا سوال هم دارم که اگه توضیح بدید ممنون میشم.
با مایا میسازید یا مکس ؟
مدل آماده هم داره یا نه ؟
ماشینها رو ریگ کردید؟

کار با تری دی مکس هست
خیلی از مدل ها آمادن
ماشین ها رو ریگ نکردم ولی اجزای اون رو لینک بندی کردم

prince_Persia_7

Well-Known Member
موقعی که داره ترمز میکنه لازم نیست چرخ عقب موشن داشته باشه چرخ جلو هم تو یه فریم موشنش صفر میشه که فکر کنم اگه تو 2 یا 3 فریم صفر بشه بهتره .

متاسفانه توی ویری برخلاف منتال ری نمیشه فقط به اشیا مورد نظر افکت Motion Blur داد. بلکه از ترکیب یک فریم با فریم (یا فریم های ) بعدی بدست میاد.
امروز روی حرکت چرخ جلو کار کردم و توی چند فریم موشنش به صفر میرسه . مشکل چرخ عقب هم حل شد چون اون موقع سرعتش فوق العاده زیاد بود ، کمترش کردم درست شد.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا