سلام دوست عزیز
کارتون زیبا بود. خسته نباشد. دوست دارم چند تا نکته رو بگم.
1-موضوع و داستان بسیار سنگین و سختی رو انتخاب کردید که همین کارتون رو پیچیده کرده. توی این مرحله از تخصص شاید بهتر بود محتوای سبک تری رو انتخاب میکردید.
2-زمان انیمیشن زیاد بود. باز هم تو این سطح از تخصص بهتر بود زمان فیلم کمتر بود. مثلا 2 یا حداکثر 3 دقیقه. (البته فیلم انیمیشن رو از زمانی حدود 30 ثانیه شروع میکنن تا زمان های طولانی تر).
3-انیمیشن قبل از اینکه انیمیشن باشه یک فیلمه پس باید قوانین فیلم رو توش رعایت کرد. (موضوعی که اصلا تو انیمیشنهای ایرانی رعایت نمیشه چون اعتقادی ندارن فیلمه). البته توضیحش زیاد و مفصله شاید یه وقتی در موردش تاپیک زدم و با کمک بچه های دیگه نکاتی رو بررسی کردیم. اجمالا باید بگم میزانسن، زاویه دوربین، طراحی صحنه، حرکت دوربین و به طور کلی دکوپاژ که اختصاصی ترین کار کارگردان هست باید توی هر فیلمی رعایت بشه تا قابل بررسی و نقد کردن بشه وگرنه میشه اسمش رو یه سری تصاویر پشت سر هم گذاشت. البته اینها بعد از گذروندن مراحل شخصیت پردازی و فیلمنامه و استوری بورد و... میباشد.
4-بحث های سه بعدی و بافت دهی و ریگ و نورپردازی و... هم هست که دیگر دوستان کارشناس تر هستند حتما نظر میدن البته اگه هنوز تو این انجمن فعال باشن.
البته اینا که گفتم منظورم این نبود که کار کردن فیلم انیمیشن رو خیلی سخت کنم ولی حتما به حسی که بعد از دیدن یه انیمیشن خارجی خوب بهتون دست میده توجه کردید و حتما هم پیش خودتون سوال کردید که چرا اینطوریه؟ جوابش خیلی سخت نیست. رعایت مراتب و توجه به جزئیات از مهمترین اصوله.
پرحرفی کردم شرمنده. اینا به ذهنم رسید امیدوارم ناراحت نشده باشی و به کارت اومده باشه.