انیمیشن لحظه شهادت حضرت عباس ع

aliila1

Member
حجم 8 مگ
ساخت خودمه
برای موبایل
میتونید نظر بدید

http://s5.picofile.com/file/8103304400/hazrat_abas98.3gp.html

انیمیشن لحظه شهادت حضرت عباس ع

سه بعدی لحظه شهادت حضرت عباس ع است
برای دانلود از سایت آپارات متونید استفاده کنید حجمش تقریبا 33 مگا بایته
با کیفیت بالا تر اگه کسی خواست پیام بده

http://www.aparat.com/v/swuxa

mahdi_200

Member
سلام دوست عزیز

کارتون زیبا بود. خسته نباشد. دوست دارم چند تا نکته رو بگم.
1-موضوع و داستان بسیار سنگین و سختی رو انتخاب کردید که همین کارتون رو پیچیده کرده. توی این مرحله از تخصص شاید بهتر بود محتوای سبک تری رو انتخاب میکردید.
2-زمان انیمیشن زیاد بود. باز هم تو این سطح از تخصص بهتر بود زمان فیلم کمتر بود. مثلا 2 یا حداکثر 3 دقیقه. (البته فیلم انیمیشن رو از زمانی حدود 30 ثانیه شروع میکنن تا زمان های طولانی تر).
3-انیمیشن قبل از اینکه انیمیشن باشه یک فیلمه پس باید قوانین فیلم رو توش رعایت کرد. (موضوعی که اصلا تو انیمیشنهای ایرانی رعایت نمیشه چون اعتقادی ندارن فیلمه). البته توضیحش زیاد و مفصله شاید یه وقتی در موردش تاپیک زدم و با کمک بچه های دیگه نکاتی رو بررسی کردیم. اجمالا باید بگم میزانسن، زاویه دوربین، طراحی صحنه، حرکت دوربین و به طور کلی دکوپاژ که اختصاصی ترین کار کارگردان هست باید توی هر فیلمی رعایت بشه تا قابل بررسی و نقد کردن بشه وگرنه میشه اسمش رو یه سری تصاویر پشت سر هم گذاشت. البته اینها بعد از گذروندن مراحل شخصیت پردازی و فیلمنامه و استوری بورد و... میباشد.
4-بحث های سه بعدی و بافت دهی و ریگ و نورپردازی و... هم هست که دیگر دوستان کارشناس تر هستند حتما نظر میدن البته اگه هنوز تو این انجمن فعال باشن.

البته اینا که گفتم منظورم این نبود که کار کردن فیلم انیمیشن رو خیلی سخت کنم ولی حتما به حسی که بعد از دیدن یه انیمیشن خارجی خوب بهتون دست میده توجه کردید و حتما هم پیش خودتون سوال کردید که چرا اینطوریه؟ جوابش خیلی سخت نیست. رعایت مراتب و توجه به جزئیات از مهمترین اصوله.

پرحرفی کردم شرمنده. اینا به ذهنم رسید امیدوارم ناراحت نشده باشی و به کارت اومده باشه.

Mehran coyote

Well-Known Member
کلا انیمیشن خیلی ضعیف بود
موضع خیلی سختی رو به قول دوستمون انتخاب کردی
نورپردازی و مدلینگ وریگ و انیمیت و صداگذاری و تکسچر و صحنه و دوربین حرکت و...... همه ضعیف

ولی دستش شما درد نکنه حتما یه ورژن بهرت ز این رو بسازید

aliila1

Member
ممنون ازنظرات سازندتون
راستش تو طول یک هفته ساختمش
چون خودم تنهایی باید همه کارش را میکردم خیلی جاهاش ضعیف کار شده
آخه وقت زیادی نداشم
انشاالله بهتراز این بتونم انجام بدم
در جواب دوستمون با 3dsmax ساختمش
بازم تشکر میکنم باید ببخشید تو کفش بزرگترها پا کردم

آخرین ویرایش:

Tiami

Member
کلا انیمیشن خیلی ضعیف بود
موضع خیلی سختی رو به قول دوستمون انتخاب کردی
نورپردازی و مدلینگ وریگ و انیمیت و صداگذاری و تکسچر و صحنه و دوربین حرکت و...... همه ضعیف

ولی دستش شما درد نکنه حتما یه ورژن بهرت ز این رو بسازید
برادر بزرگوار دوستمون داره میگه یکهفته ایی ساخته مدل ، تسکچر ، رندر هم با خودش بوده و تمرینی بوده چرا
اینجور پست میزاری که انگیزشو منفجر کنی !! اینکارو با چی مایسه کردی شما ؟
یه نمونه کار انیمیشن بزار کار شما رو ببینیم کیف کنیم !!

Mehran coyote

Well-Known Member
برادر بزرگوار دوستمون داره میگه یکهفته ایی ساخته مدل ، تسکچر ، رندر هم با خودش بوده و تمرینی بوده چرا
اینجور پست میزاری که انگیزشو منفجر کنی !! اینکارو با چی مایسه کردی شما ؟
یه نمونه کار انیمیشن بزار کار شما رو ببینیم کیف کنیم !!
یا خدا !!!! :shock:سوء تفاوهم نشه دادا بت پیشنهاد میدم متنمو اروم بخونی، من واقعیتو گفتم و غیر این هم نیست ، قصدم هم بد نبود. مقایسه ای هم نکردم. فقط کارو دیدم و راستشو گفتم.

خب چرا تو یه هفته اینو میسازه ؟ وقتی زمان بیشتری میخواد.بکنه دو هفته یه کار بهتره بده،؟
چرا کیفیت رو فدای زمان میکنیم؟چرا؟؟؟؟
بعدا که راستش رو میگیم به طرف، کار ضعیفه شما می یای میگی نگو ضعیف ، روحیه عزیزمون از بین میره، مگه غیره اینه؟ این کار برای شما خوبه؟
مگه کارو میزاره اینجا که ازش تعریف کنیم؟چرا میخوای از حقیقت فراریش بدی؟
من تو کاره انیمیشن نیستم، ولی اگه قرار شد رندر از انیمیشن بگیرم کمتر از رندرهای تک فریمم نمیگریم.:wink:

:rose:

آخرین ویرایش:

aliila1

Member
سلام دوباره وتشکراز شما

دوستان من اصلا از انتقاد دوستان ناراحت نشدم بلکه خوشحال هم هستم که دوستان راهنمایی میکنن

من تقریبا اولین انیمیشن ساخت خودم هستش وبهتر از این نداشتم تا بزارم
ولی چندتا بازی ساختم که یکیش با فلش هستش میتونید ببیند ونظر بدید

این بازی را با فلش ساختم بازی باکلمات دانلود

یک بازی سه بعدی ده مرحله ای هم ساختم میتونید یکسری شات از او ببیند یا دانلود کنید
بازی سه بعدیم کلیک کن اینم یکنفری ساختم

دوتا نرم افزار کوچیک هم ساختم یکیش تو وبلاگم هستش
یکیش هم که برای خودم خیلی باارزش هستش هنوز بیرون ندادم به خاطر مسائل امنیتی (این آخری راشوخی کردم )

یکسری کارم تو وبلاگم هست که بیشتر تصویر هستش اگه دوست داشتید ببینید
وبلاگم:
http://3dmy.mihanblog.com

بازم تشکر از نظر لطفتون

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا