انیمیشن انیمیشن لامبورگینی

prince_Persia_7

Well-Known Member
سلام دوستان
چند وقت پیش یه انیمیشن ساخته بودم واسه تبلیغ شرکت خودمون که اتفاقات در یه قسمت از شهر بندرعباس اتفاق میفته.
حدود دو ماه روش وقت گذاشتم. بعدها متاسفانه بچه های شرکت کم کاری کردن شرکت از هم پاشید. منم کار ساختشو واسه خودم ادامه دادم. قبلا قرار بود یکی که تو کار صداگذاریه واسه انیمیشنم صدا بزاره که متاسفانه فقط می پیچوند. منم منت شو نکشیدم خودم روش صدا گذاشتم که همچین خوب درنیوند. کلا کار صداگذاری وارد نیستم. کل انیمیشن رو خودم تنهایی ساختم. مدل سازی بازار نیلی هم خانم لیلا عبدالله پور زحمت ساختشو واسم کشید.
مدل ماشین ها از کارهای همایون فتاح و عباس (با اسم کاربری airbos) بوده.
به هر حال این اولین انیمیشن کاملی بود که من ساختم
نرم افزارها و پلاگین ها :
3ds Max
After Effects
RealFlow
ZBrush
Premiere
FumeFX
Photoshop
MadCar
Forest
Google Earth
Optical Flare
Patricular
Boujou
---------------------------------------------------
لینک دانلود با کیفیت خوب : حجم 73.3 MB
http://s5.picofile.com/file/8147433226/Animation_Bandar_Abbas_CG.mp4.html

لینک دانلود با کیفیت کم : حجم 13 MB
http://s5.picofile.com/file/8147840492/Animation_Bandar_Abbas_CG_Low.mp4.html

پیوست ها

• Animaion Bandar Abbas.jpg
    Animaion Bandar Abbas.jpg
    206.4 کیلوبایت · بازدیدها: 79
  • 01.jpg
    01.jpg
    290 کیلوبایت · بازدیدها: 42
  • 29.jpg
    29.jpg
    292 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • Sim02.jpg
    Sim02.jpg
    308.3 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • SMK0247.jpg
    SMK0247.jpg
    113.3 کیلوبایت · بازدیدها: 44
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام جدا حال کردم. نسخه hd رو دان کردم.عالی بود.
فاز فنی کار
ببین خیلی زحمت کشیدی اما چند جا قوانین فیزیک رو رعایت نکردی... مثل take off ماشین یا پرش ماشین
بحث دیگه بعضی جاها انگار آسمون خیلی بی کیفیت هست.مخصوصا سکانس اول که شهر معلومه
صداگزاری چنگی به دل نمیزنه.صدای موتور ماشین خوب نیست اصلا.
فاز هنری..
خب هدف نداره... خیلی زحمت اما مثل یه فیلم پر از جلوه ویژه اما دستاورد زیادی نداره. موضوع چی بود اصلا؟ قضیه پارچه هلیکوپتر بامزه شد اما خب کلاس کاری انمیشن رو پایین آورد
اما خیلی جاها موشن افکت ها جلوه های ویژه شفافیت رندر اسلوموشن ها بی نظیر شده
به کارت از 20 نمره 17 میدم.موفق باشی

prince_Persia_7

Well-Known Member
خیلی خوب . مخصوصا حرکت دوربین . میشه منبعی برای شروع انیمیت معرفی بفرمایین .

ممنون آقای فتاح . راستش تو کارم از مدل ماشین هایی که شما ساخته بودید استفاده کردم. مثل سمند و 405
پراید و زانتیا هم از مدل کاربر airbus بوده
والا من خودم خیلی چیزا رو از همین سایت مفید مجید آنلاین یاد گرفتم. منبع خاصی نمیتونم معرفی کنم چون من خودم از منابع مختلفی چیزهایی رو یاد گرفتم. هر سایتی و منبعی که مفید بوده من رفتم نگاه کردم. برا شرع کار هم من از سی دی های آموزشی تو بازار استفاده کردم. بعد اینکه کلیپ های برتر دنیا در زمینه حرکت ماشین رو من با دقت نگاه میکنم و مخصوصا به حرکت دوربین و تایم هر سکانس خیلی دقت میکنم

prince_Persia_7

Well-Known Member
سلام جدا حال کردم. نسخه hd رو دان کردم.عالی بود.
فاز فنی کار
ببین خیلی زحمت کشیدی اما چند جا قوانین فیزیک رو رعایت نکردی... مثل take off ماشین یا پرش ماشین
بحث دیگه بعضی جاها انگار آسمون خیلی بی کیفیت هست.مخصوصا سکانس اول که شهر معلومه
صداگزاری چنگی به دل نمیزنه.صدای موتور ماشین خوب نیست اصلا.
فاز هنری..
خب هدف نداره... خیلی زحمت اما مثل یه فیلم پر از جلوه ویژه اما دستاورد زیادی نداره. موضوع چی بود اصلا؟ قضیه پارچه هلیکوپتر بامزه شد اما خب کلاس کاری انمیشن رو پایین آورد
اما خیلی جاها موشن افکت ها جلوه های ویژه شفافیت رندر اسلوموشن ها بی نظیر شده
به کارت از 20 نمره 17 میدم.موفق باشی

ممنون آقا عارف
بیشتر سعی کردم هرچزی تو هر زمینه ای بلدم بیارم تو کار تا صرفا یه نمونه کار داشته باشم و گرنه داستان خاصی نداشته
البته فکر کنم نمره 17 هم زیاد باشه واسه کارم. خودم اگه باشم 12 میدم. :green:

SinaTR

Well-Known Member
"به جز مدل سازی بازار نیلی که یه دوست خوب زحمت ساختشو واسم کشید."

سلام اسم اين دوست خوبتو نمی گی؟!
کار خوبی شده، کاری که واسش وقت گذاشته می شه و واسه خود سازنده ارزش داره با يه نگاه معلومه ولی بعضی کارا خود هنرمند واسش ارزش نداره و وقت نمی ذاره انتظار دلسوزی و تشويق از طرف بقيه رو داره!
با حرفای آقا عارف هم موافقم.
ولی به نظرم اسم کسانی که تو کارت تاثير گذاشتن رو تو پست اصلی می نوشتی قشنگتر بود، مثلا سمند و پژو همايون و پرايد و زانتيای عباس رو تو پست اصليت می نوشتی که يه تشکر کوچيکی باشه از اين دو نفر به خاطر اينکه وقت گذاشتن و مدلاشونو در اختيار عموم دادن، درسته ما مجيد آنلاينی ها می دونيم و اين ماشينا و مدلسازاشونو می شناسيم ولی يه فرد غريبه يا کسی که با يه سرچ ساده اين پست رو اتفاقی می بينه نمی دونه و انگار کارو به نام خودت ثبت کردی!
ممنون، موفق باشی.

prince_Persia_7

Well-Known Member
"به جز مدل سازی بازار نیلی که یه دوست خوب زحمت ساختشو واسم کشید."

سلام اسم اين دوست خوبتو نمی گی؟!
کار خوبی شده، کاری که واسش وقت گذاشته می شه و واسه خود سازنده ارزش داره با يه نگاه معلومه ولی بعضی کارا خود هنرمند واسش ارزش نداره و وقت نمی ذاره انتظار دلسوزی و تشويق از طرف بقيه رو داره!
با حرفای آقا عارف هم موافقم.
ولی به نظرم اسم کسانی که تو کارت تاثير گذاشتن رو تو پست اصلی می نوشتی قشنگتر بود، مثلا سمند و پژو همايون و پرايد و زانتيای عباس رو تو پست اصليت می نوشتی که يه تشکر کوچيکی باشه از اين دو نفر به خاطر اينکه وقت گذاشتن و مدلاشونو در اختيار عموم دادن، درسته ما مجيد آنلاينی ها می دونيم و اين ماشينا و مدلسازاشونو می شناسيم ولی يه فرد غريبه يا کسی که با يه سرچ ساده اين پست رو اتفاقی می بينه نمی دونه و انگار کارو به نام خودت ثبت کردی!
ممنون، موفق باشی.
حرفاتونو قبول دارم. آدم نقد پذیریم
اتفاقا اسم مدل ساز های ماشین ها رو میخواستم بیارم که متاسفانه یادم رفت.
شما ما رو ببخش داداش. اصلاحش کردم...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا