انیمیشن انیمیشن صبح

foadby

Active Member
سلام خدمت دوستان

این کاری که لینکش رو براتون گذاشتم رو برای مسابقه پویا نمایی ساختم
البته اشتباهی که من کردم این بود که فکر میکردم مهلت ارسال تا مهره 91 بود که بعدا تمدید شد و تا دی ماه مهلت اضافه شد و اگر اینرو میدونستم کمی بیشتر روش کار میکردم . پس پیشنهاد میکنم اگر دوست داشتین شما هم زمان رو از دست ندین و شرکت کنید.

این کار دو ماه زمان برد و قسمت های سه بعدی انیمیشنیش در مایا ساخته شده و با وی ری رندر شده . با افتر فریم ها متصل و قسمت های فیلم رو فیلم اجرا و با ادیوس تدوین و صدا گذاری شده . صورت و دستانه دو کاراکتره فلستینی از پوزر وارد شده و باقی اندلامشون و همینطور سرباز ها و باقی احجام کاملا رو کاملا در مایا ساختم و ماده دهی کردم .
با یک مینی بوک ساخته و با یک لپ تاپ هشت هسته ای رندر و تدوین شده .

تخصص من بیشتر در نرم افزار مایاست و زیاد از افتر و ادیوس چیزی نمیدونم . این هم اولین کار انیمیشنه دارای کاراکترم هست ، چون تا به حال کار معماری میکردم لذا ایراداته حرکتی کاراکترم رو ببخشید و همینطور اولین تجربه کار با ادیوس و افترم بود به همین دلیل از لحاظ تدوین هم کار قوی نیست و به خاطر محدودیت حجم کار های ارسالی که بیست و پنج مگ در نظر گرفته شده متاسفانه جزئیاتی که خیلی هم روشون کار کردم به راحتی دیده نمیشن .

از لحاظ مفهومی هم کار در مورد ضدصهیونیست و ضدسیتنیسم است ، لذا مفاهیم سمبلیکی در اون کار شده ، که دوستان آگاه در این زمینه بهتر درک میکنند و اگر کسی براش جالب بود ، بگه تا در مورد مفهومه کار براش توضیح بدم

جهت مشاهده انیمیشن روی اینجا کلیک کنید

کاری رو که مشاهده میکنید نهایت توان بنده با زمان دو ماه بود که امیدوارم خوب بوده باشه . البته زمانی که فهمیدم سه ماهه دیگه هم زمان دارم یه کاره کودکانه رو هم شروع کردم که بعد از اتمامش لینکشو براتون میگذارم .

یا علی

Ghaze003.jpegGhaze005.jpegGhaze008.jpegGhaze004.jpegmasjed007.0933.jpg

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
11 مگ بود ولی دیدم. ماهیت کار جالب بود. ولی از نظر انیمیشن جای کار داره. این خوبه که مردم از ماسو ن ها چیزی می دونن ولی این بده که مردم فقط هرچی رو ببینن به همون محدود میشن و این مخ ملت همه دنیا هستش که خیلی محدوده و راحت با یک سطل آب سیا میشه خیسش کرد و حالش رو برد .کافیه دست روی تعصبات بزاری. من نمی تونم راحت حرفم رو بزنم. ولی در یک کلمه خواهش می کنم فکر زیاد بکنید. هم در مورد اتفاقات گزشته هم اشکال دور و اطراف و زمان حال. بدون تعصب و داشته های قبلیتون فکر کنید. خیلی چیزها میفهمید که دیگه ..... بگزریم :) کارت قشنگ بود

foadby

Active Member
11 مگ بود ولی دیدم. ماهیت کار جالب بود. ولی از نظر انیمیشن جای کار داره. این خوبه که مردم از ماسو ن ها چیزی می دونن ولی این بده که مردم فقط هرچی رو ببینن به همون محدود میشن و این مخ ملت همه دنیا هستش که خیلی محدوده و راحت با یک سطل آب سیا میشه خیسش کرد و حالش رو برد .کافیه دست روی تعصبات بزاری. من نمی تونم راحت حرفم رو بزنم. ولی در یک کلمه خواهش می کنم فکر زیاد بکنید. هم در مورد اتفاقات گزشته هم اشکال دور و اطراف و زمان حال. بدون تعصب و داشته های قبلیتون فکر کنید. خیلی چیزها میفهمید که دیگه ..... بگزریم :) کارت قشنگ بود

دوست نداشتم بجز مسائل فنی در مورد چیزه دیگه ای صحبت بشه
دوازده ساعت با اعوذ بالله از علی اکبر رائفی پور رو ببینید . (شش قسمت دوساعته)
شاید خیس خورد:lol:
ماسونا باید برن بوق بزنن رفیق

ممنون از تحلیلت

zorkari

Active Member
با سلام خدمت شما .
لطفا یه جایی آپلود کنید که بشه براحتی اون رو دانلود کرد .
من وارد صفحه ای که شما آپلود کردین شدم ولی چیزی نیست .
ممنون .

foadby

Active Member
با عرض معذرت خدمت اساتید از مشکل موجود
ظاهرا قرار گرفتن تصاویر ثابت در کار انیمیشنی باعث کسر امتیاز میشد و من مجبور شدم تصاویر ثابت (که عکس هایی از نمادها بود) رو از انیمیشنم حذف کنم و فقط بخشهایی که در مایا ساخته بودم باقی بگذارم که زمان انیمیشن رو هم 1:30 دقیقه کاهش داد
(بعدا انیمیشن کامل رو در آپارات آپ میکنم)
لینک جدید انیمیشن این هست
ممنون از توجهتون

یاعلی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. احتمالا اگه موضوع زن برهنه بود تا حالا 4 هزار تا تشکر و اینها می بود و از روح پاک هنر بحث میشد... ولش کن ..من در برم تا مدیرا خفتم نکردن :snap:
کار خیلی خوبی شده. معلومه حسابی روش وقت گذاشتین.
به نظرم فاز هنری کار خوب شده. یه جورایی تونست من مخاطب رو درگیر کنه. البته یه خورده کند بود.می تونست بعضی اتفاقات سریع تر انجام بشه.البته تونست حس استرس رو تا حدی وارد بکنه
ربطی نداره موافق موضوع باشم یا مخالف . تونست من رو 3 دقیقه پای کار بنشونه
خواهشن دوستان در باره موضوع بحث نکنین.به هیچ وجه.دوست گلمون کارو گذاشتن برای نقد هنری. پس فقط روی این فاز بحث بشه.

مدلسازی فضا خیلی قشنگ شده.تکسچرها تقریبا خوب شدن. بامپ و شیدرسازی معمولی شده.البته لطف بکن کارتو آپلود بکن اون هم با اندازه خوب.حتی شده 100 مگ هم شد مهم نیست. کار با ارزش باید بتونه خودش رو نشون.
موزیک درگیر کننده ای داشت.البته خوب میشد یه مقداری تغییر توی می بود.من شخصا برای اینجوری فضاها از موزیک فیلم inception استفاده میکردم.برای پایان نامم احتمالا کلیپ میسازم و لحظه رونمایی کار موزیک 528491 که شش امین موزیک از آلبوم Hans.Zimmer-Inception.2010.Soundtrack هست رو استفاده میکردم.
مدلسازی خراب شدن آبلیسک خیلی خلاقانه بود و جالب هم خراب شد.مخصوصا آخرش که درخت ها سبز شدن من کف کردم.مایا خیلی تو این زمینه ها از مکس سرتر هست.
یه مقداری توی فاز نور پردازی ضعیف عمل شده.البته خب محدودیت های زمان رندر ایجاب میکنه اما یه مقداری ایکاش یه مقداری جسارت نور پردازی بیشتر می بود. کنتراست زیاد خیلی کارو بهتر میکرد.
حرکات انیمیشن ها خوب شده.اینقدر که خودت گفتی بد نشده.
به نظرم خیلی توی فاز افتر افکت و پست پروداکشن می تونی کار کنی روش.هنوز که وقت داری به نظرم انجام بده.
به نظرم چون فاز تکنیکی کار تقریبا زیاد و سنگین بوده و تلاش زیادی براش شده علاوه بر این مدلسازیهای محیطی قابل قبول شده. انیمیشن کاملی هست و موضوع داره.کارگردانی شده.صداگزاری شده.نمره 8 رو برای تاپ گالری میاره.
پیشنهاد برای تاپ گالری

foadby

Active Member
aref عزیز ، بسیار باعث افتخاره بندست که شما در مورد کار نظر دادی

مدل سازی و انیمیت بیشنرین زمان رو گرفت ،رندرهارو هم که شب میگذاشتم و صبح درو میکردم . ریگینگ هم حوصله سر برترین بخش بود . کار اصلا بامپ نداره و در بعضی جاها مثل نوشته هایه مناره تمام برجستگی ها مدلینگند
در مورد موسیقی باید بگم دلیل این انتخاب دو چیز بود که اولیش بخاطر مفاهیم بود که بعضی افراد با این موسیقی با این مفاهیم آشنا شدن و پیش زمینه پویایی بود . دوم ایجاد احساس ابهامی بود که این موسیقی ایجاد میکرد .
من در نمایش اولی بیشتر رویه تغیییرات انیمیشن و همراهی اونها با ضرب آهنگ ها کار کرده بودم که با ویرایش مجدد کلیپ قسمتی از اونها از دست رفت .
خدمت استاد عزیز عرض کنم کاری که دیدید نهایت توان بنده بود ، امیدوارم در حده تعاریف شما باشه .
متاسفانه بی خبری من از تمدید زمانه ارسال ، باعث کشته شدن کار شد . خیلی سعی کردم خودم رو راضی کنم که مجددا رویه انیمیشنه کار کنم و مشکلاتی که به نظرم میرسید رو مرتفع کنم که واقعا نتونستم این کار رو بکنم .
البته محدودیت حجم بدترین قسمت داستان بود که من فایل رو باحجم 24.4 فرستادم که باز بد نبود ولی کانورتور سایت ، ریت تصویر رو له کرده که فکر میکنم 10 یا 12 مگ شده . خدایش بیامرزد
اگر جایه دیگه ای آپ کردم لینکشو خدمتتون میفرستم
کاره دیگه ای هم در حاله اتمام دارم که به محض آپ کردن لینکش رو در یک پست قرار میدم
خوشحال میشم اون کار رو هم نقد کنی

ممنون که در مورد مسائل فنی نقدهای بسیار مفیدی کردی که خیلی برام ارزشمند و آموزندن و ممنون از نظراته انرژی بخشت

یاعلی

جدیدترین ارسال ها

بالا