انیمیشن سازی ، آموزش Picsart animator و FlipaClip

saalek110

Well-Known Member
یکی از مشخصات picsart animator نداشتن تبلیغات است که خیلی مهم است.

معایب picsart animator
فقط از یک لایه صدا( ضبط زنده صدا) پشتیبانی می کند.
عدم پشتیبانی از فایل های صوتی

از:

سالک: ولی شاید بعد ساخت فیلم ، با نرم افزارهای کار با فیلم بشود صدایش را تکمیل کرد.

saalek110

Well-Known Member
نرم افزار فلیپاکلیپ (FlipaClip)
یک نرم افزار بسیار قوی و تخصصی در سبک انیمیشن فریم به فریم که محدودیت در لایه صوتی ندارد. از قلم نوری پشتیبانی می کند. و دارای نسخه رایگان و پرو می باشد.

از :

saalek110

Well-Known Member
سوال: در picsart animator چطور یک لایه پشت لایه دیگر نمایش داده شود؟

جواب از chatgpt:
در PicsArt Animator، برای تغییر ترتیب نمایش لایه‌ها (قرار دادن یک لایه پشت یا جلوی لایه دیگر)، مراحل زیر را دنبال کنید:

مراحل تغییر ترتیب لایه‌ها در PicsArt Animator:
1. باز کردن پروژه: پروژه‌ای که روی آن کار می‌کنید را باز کنید.
2. رفتن به بخش لایه‌ها: روی آیکون لایه‌ها (معمولاً به شکل دو مربع روی هم) ضربه بزنید تا لیست لایه‌ها نمایش داده شود.

3. انتخاب لایه: لایه‌ای که می‌خواهید جابه‌جا کنید را لمس کنید.

4. جابجایی لایه:
کشیدن و رها کردن (Drag & Drop): انگشت خود را روی لایه نگه دارید و آن را به بالا (برای نمایش در جلو) یا پایین (برای نمایش در پشت) بکشید.

استفاده از گزینه‌های لایه: در برخی نسخه‌ها، دکمه‌های Move Up (حرکت به جلو) و Move Down (حرکت به عقب) وجود دارد که می‌توانید برای تنظیم ترتیب لایه‌ها از آن‌ها استفاده کنید.

5. بررسی نتیجه: پس از تنظیم ترتیب لایه‌ها، پیش‌نمایش (Preview) انیمیشن را ببینید تا مطمئن شوید تغییرات درست اعمال شده است.

سالک: در نسخه من ، باید یک لایه را می کشیدم پایین ، تا برود زیر یک لایه دیگه.

در انیمیشن زیر ، اولش آدمک روی ماشین نمایش داده میشد که لایه اش را جابجا کردم و حالا پشت ماشین نمایش داده میشه ، عکس را کلیک کنید تا متحرکش را ببینید.

1741560261396.gif

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
انیمیشن زیر را با FlipaClip ساختم. نکته خاصی نداره.
محیط Flipaclip شاید برای بعضی ها بهتر باشه.

Saalek110.gif

در FlipaClip تبلیغ داریم ، و مجبوریم تحملش کنیم ولی picsart anjmator تبلیغ نداره.
هر دوشون عمودی اجرا می شوند.

همان طور که در انیمیشن بالا می بینید FlipaClip تکست هم داره ولی در picsart animator من پیدا نکردم.

تفاوتی نداره محیطشون. از نظر طرز کار و یادگیری میگم ، ولی شاید چیزهای دیگشون تفاوت عمده داشته باشه. یعنی بخواهیم آموزش بدهیم چیز جدیدی نداره.

Select در FlipaClip اون دنگ و فنگ picsart animator را نداره و ساده است.
ضخامت قلم را در FlipaClip پیدا نکردم. رسم اشکال مثل دایره و مربع را هم هنوز پیدا نکردم.تغییر رنگ قلم را هم پیدا نکردم.
اگر اینها را نداشته باشه ، شاید برای بعضی کارها محدودیت ایجاد بشه.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
saalek110 [85EF695].gif

با alight motion ساخته شده. کلیک کنید تا به شکل متحرک ببینید.

پس گویا رقیبی برای picsart animator و FlipaClip پیدا شد.
عمودی اجرا میشه و من فعلا دنبال عمودی اجراها هستم.
تبلیغات دارد.
یک سری فیلم آموزشی خودش داره که مزیتی به حساب می آید.
باقی مقایسه باشه برای بعد.....

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا