انیمیشن سازی ، آموزش Picsart animator و FlipaClip

saalek110

Well-Known Member
انیمیشن سازی ، آموزش Picsart animator و FlipaClip

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
Flipaclip

در این نرم افزار اندرویدی میشه فریم اضافه کرد و درهر فریم نقاشی کرد یا عکس افزود.
دگمه کپی و پیست هم دارد تا یک فریم را کپی کنیم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
سالک: من دنبال نرم افزارهایی هستم که عمودی اجرا بشه،
شاید اون هایی که افقی اجرا میشه و یکی دو تایش را در بالا معرفی کردم بهتر باشه ،
ولی من فعلا می خوام با اونهایی کار کنم که عمودی اجر میشن.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
سالک: من تابحال انیمیشن سازی نکردم ولی چیزهای مختصری که می دانم را میگم ، شاید برای کسی مفید واقع بشود.

آموزش انیمیشن سازی:

یک سری فریم داریم ، و با دکمه بعلاوه می توانیم فریم جدید اضافه کنیم.
میشه عکس هم به فریم ها اضافه کرد ،
وقتی یک فریم اضافه می کنیم ، محتویات فریم قبلی به شکل کم رنگ هست تا بدونیم فریم بعدی را چطوربسازیم.

من چند تا نرم افزار را که نگاه کردم ، اکثرشون اینها را داشتند.

یک نرم افزار پیکسل استودیو هم بالا معرفی کردم که انیمیشن ساز نیست ، یک سری شکل میشه باهاش ساخت و شاید در فریم ها بشه استفاده کرد. یک آموزش شاید برای پیکسل استودیو داشتم ، اگر تاپیکش را پیدا کردم لینکش را می ذارم. ولی در اینترنت آموزشش باید باشه نیاز داشتید سرچ کنید. برای انیمیشن سازی هم کلی آموزش انگلیسی باید باشه ، فارسی هم شاید باشه ، من هنوز سرچ نکردم.

saalek110

Well-Known Member
نرم افزار موهو ، فکر کنم ویندوزی است و برای دو بعدی، ولی در این تاپیک فعلا در گوشی و با نرم افزار اندرویدی کار می کنیم.
برای انیمیشن سه بعدی ، مثلا
بلندر در ویندوز هست یا مایا.

در فیلم زیر ، که ۱۲ دقیقه است ، هموطن مون نرم افزارهای اندرویدی را معرفی کرده. یکیش
flipaclip را معرفی کرده.

youtu.be/XW1fffhscug?si=JkIxz-5VVfwXsvI6

در فیلم بالا Drawing cartoons 2 را معرفی کرده. که مشخصات خاصی دارد.
نرم افزار سه بعدی هم در فیلم بالا معرفی کرده که من ، سالک ، فعلا دنبال ۳ بعدی نیستم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
Picsart animator در چند پست بعد من با این نرم افزار کار کردم

۱۵۶ مگا.

youtu.be/LrEtYuIc29Q?si=ynDa7qhQbceDfupF

آموزش عملی انیمیشن سازی

فیلم بالا که ۱۰ دقیقه است و هموطن مون آموزش داده ، کار با این نرم افزار را گفته.

1741506621963.gif

سالک: در نرم افزار فوق ، من یک آدمک کشیدم و دو فریم خالی هم اضافه کردم و به شکل gif ذخیره کردم و ضممیه پست کردم. و شد اولین کار من.اگر روی شکل بالا بزنید ، یک آدمک چشمک زن داریم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
ادامه پروژه پست قبل:

وقتی یک فریم اضافه کنید ، نقاشی فریم قبلی به شکل کم رنگ در فریم دوم هست و روی اون نقاشی کم رنگ ، نقاشی دوم را می کشیم و بعدش می رویم فریم سوم نقاشی سوم را روی سایه نقاشی دوم می کشیم و به هیم شکل می رویم فریم های بعدی.

1741507014338.gif

در شکل بالا اگر روی اون بزنید ، یک آدمک متحرک است که من در عرض چند دقیقه کشیدم.
البته حرکاتش باید بهتر کشیده میشد ولی من چون تجربه ندارم ، کیفیتش همینی است که می بینید.

پس دیدیم که کار خیلی ساده است.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا