پشتیبانی انیمیشن روپایی

prince_Persia_7

Well-Known Member
دیشب شب یلدا نشستم این انیمیشن رو با 3dsmax ساختم . انیمشن در مورد یه خانومه که در حال روپایی زدنه .
کاراکتر رو آماده داشتم . یه خورده توش با MaxScript کار کردم (به منظور هماهنگی دست راست با چپ)
راستی کیفیت تصویر رو بالاتر بردم . انیمیشن رو از اینجا دانلود کنید :
http://up5.iranblog.com/images/pkb2m4f2l4vmfr2mtvfo.zip
خواستید فایل مکسشو هم میزارم.

پیوست ها

• Roo_Paei03.jpg
    Roo_Paei03.jpg
    303.9 کیلوبایت · بازدیدها: 36
آخرین ویرایش:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام دوست عزیز

خیلی خوب شده ............:)

فقط فریم اول کمی بد فرم و خشک وایساده تا شروع کنه ...
بعدشم حالت دستاش کمی یکنواخته و او حرکت آخرم یدفعه خیلی اندام بدن ثابت میشن ....

ولی کاملا حس یه انسان واقعی رو به آدم میده خصوصا اون حرکته که پاشو میچرخونه .....
حرکت دوربینتم خیلی حرفه شده .......

موفق یاشی ....:green:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
کار خوبی شده.خسته نباشی
فقط به نظرم کمرش مثل ربات بالا پایین شد.البته خودتونم گفتین که زیاد حال و حوصله پاش نزاشتین:green:
:rose:

Mandana

Active Member
به نظر منکه جالب شده بود.بجز حرکت اولش که شروع می کنه بقیه ش به نظرم خوب بود
موفق بباشی:rose:

arminAnim

کاربر متخصص
خسته نباشید
دوست عزیز شما سعی کردید حرکت پیچیده ای بزنید و تا حدی هم جلو رفتید اما یک اصل ساده ی پایه ای رو از قلم انداختین و اون هم دقت به منحنی ها و کنترل شتاب ِ انیمیشن در نقاط کلیدی هستش. لحظه ی برخورد ِ پا با توپ هر دو لحظه ای فیکس می شن که بارزترین مشکل این کار هست. با حرکتهای ساده تر شروع کنید که ترجیحا هم کاراکتر نباشن، با دقت و تمرین پیشرفت خواهید کرد. موفق باشید

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
خوب شده :rose:
یه زره جای کار داره هم حرکت توپ و هم حرکت انسان
بهتره تمام تلاشمون رو بکنیم بعد یه کار رو بزاریم تو گالری
البته اصول اولیه حرکتی انسان توش رعایت شده و همین نکته مهمیه.
موفق باشید:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.تلاش خوبی هست.بهت تبریک میگم بابت کار خوب.انیمیت خوب شده.اما یه نکته که باید توجه بهش بشه اینکه کاراکترباموضوع تناسب لازم رو داشته باشه.این کاراکتر از آرشیوaxyzهست .تو اون آرشیو مدلهای خیلی خوب دیگه ای هم هست که بیشتر به موضوع ربط پیدامیکنه
در کل خوب شده.این که برای آپلود فیلم ها میتونین از آپلودسنتر خودمجیدآنلاین استفاده بکنین.مستقیم قابل پخش هست

prince_Persia_7

Well-Known Member
اما یه نکته که باید توجه بهش بشه اینکه کاراکترباموضوع تناسب لازم رو داشته باشه.این کاراکتر از آرشیوaxyzهست .تو اون آرشیو مدلهای خیلی خوب دیگه ای هم هست که بیشتر به موضوع ربط پیدامیکنه
آرشیو axyz دقیقا چیه . میتونید بیشتر راهنمایی کنید؟ ممنون از شما :rose:

Mehroo

Member
جسارته دوست عزیزم ولی به شخصه فکر میکنم وقتی بی حوصله هستم بهتره سراغ کار هنری نرم
هر اثری حتی یه طراحی کوچیک نیاز به حوصله فراوان داره چه برسه ساخت یه انیمیشن که حوصله و دقت بالایی رو میطلبه.
همچنین اگر بخوایم از واژه بی حوصلگی یا وقت نداشتم و امثال این برای پوشش ضعف یا سطح نامطلوب کار استفاده کنیم صورت خوشی بریا هنرمند نداره
باز هم پوزش میخوام واسه بیان این مطلب
سایر نظرات راجع به کار رو که دوستان زحمتش روکشیدن
موفق باشی و همه منتظریم تا کار رو با رفع کاستی ها ارائه کنی

prince_Persia_7

Well-Known Member
جسارته دوست عزیزم ولی به شخصه فکر میکنم وقتی بی حوصله هستم بهتره سراغ کار هنری نرم
هر اثری حتی یه طراحی کوچیک نیاز به حوصله فراوان داره چه برسه ساخت یه انیمیشن که حوصله و دقت بالایی رو میطلبه.
همچنین اگر بخوایم از واژه بی حوصلگی یا وقت نداشتم و امثال این برای پوشش ضعف یا سطح نامطلوب کار استفاده کنیم صورت خوشی بریا هنرمند نداره
آره حق با شماست ...

arminAnim

کاربر متخصص

you can not rush art" - toy story 2"

موافقم

سلام دوسته عزیز به نظرم pose هات را خوب رفتی اما رو گراف ها باید کارکنی و نرمشون کنی مثلا توپ خیلی باید سریع تر از این حذف ها بالا و پایین بپره یا حرکت زنه هم حالت تند و کندیش کم و زیاده اما کاریه که میشه کاملا با کمی کار خیلی خوبش کرد انیمیت خیلی مبحث جالبیه فقط یه ذره حوصله و خلاقیت می خواد به نظر من

جدیدترین ارسال ها

بالا