ممنون بابات نقد پذیریتون ، خیلی خوشحال شدم !
در مورد این بحث من در دو انجمن چیزی نزدیک به 4 یا 5 صفحه بحث کردم که خوشبختانه قبول کردند .
برای شما خیلی مختصر توضیح میدم ... من دو دلیل اصلی دارم برای این حرفم :
- ما یک حسی درونمون داریم به اسم اماده خواهی ، که اگر پرورشش بدیم ، فاجعه رخ میده که الان هم تا حدودی رخ داده .
کار کشور های پیشرفته اینه که جنس رو بدن دست مردم و مردم دیگه فکر نکنن چجوری باید ساخت !
مثلا :
بار ها مشاهده میشه کسی میاد تو فروم میزنه ...
- نرم افزاری هست برام مدل کاراکتر بزنه ؟
- نرم افزاری هست اون اسکینش کنه ؟
- نرم افزاری هست خودکار برام تکستچرش کنه ...
- نرم افزاری هست اون رو برام انیمیت کنه !؟
یکی نیست بگه ، خوب الان دقیقا چیکار میکنی ؟؟؟ کلیک کردن !!!
این متاسفانه تو ایران خیلی رواج داره . دیگه این باعث میشه طرف سراغ مدلینگ و ... نره .
اما استثنا هم داریم که فقط ! در معماری هست ! که شما نمایی رو میبندید خوب نمیرید تمام ابجکت هارو مدل کنید که باز هم در این صورت ایرادی هست که در ادامه توضیح میدم .
- سبک و روح هنری : ما هنرمند هستیم و هنر از روح و شرایط ذهن عجیب شکل گرفته میشه . اگر دث متال گوش کنید یاد هجوم و اشفتگی میوفتید و اگر پیانو کلاسیک گوش بدید حس ارامش بهتون دست میده و این دقیقا
حسی هست که اون هنرمند داشته و به خوبی درون اثرش جا داده .
حالا ... وقتی ما یک کاری رو میزنیم ، خودمون رو در فضا حس میکنیم و طبق اون طراحی و کار میکنیم .
اما مشکل وقتی پیدا میشه که شما مبیرید از سایتی 10 تا مدل دانلود میکنید که هر کدوم متعلق به شخص متفاوتی هست ! و اینجاست که دیگه حس تو کار دیده نمیشه !
شما مثلا انیماتور و طراح نمو رو ببنید . خود ایشون میگفت با اینکه نه صدا پیشه بودم نه در واقعیت وجود داشت ، رفتار خودم 1 سال شبیه به نمو شده بود !
این فرد با تمام وجود رفته داخل حس هنری ، و این باعث میشه وقتی شما مثلا یک اثر کار زمستونی رو میبینید کاملا حس سرما بهتون دست میده !
پس اگر واقعا قصد دارید بیننده رو تحت تاثیر قرار بدید ، خودتون حتی کوچک ترین چیز هارو بسازید .
مثال دیگری هم هست ، شما نیاز نیست خیلی Detail بدید ، کار های پیکاسو و ... با سادگی تمام کاملا پیچیده بودند .
شما اگر به سه فرد یک صفحه سفید بدید و بهشون بگید یک نقطه بگذار ، هیچکدوم یکسان نیستیند چون هر کدوم حس و فکر دیگری دارند .
امیدوارم خوب توضیح داده باشم .