انیمیشن انیمیشن حضرت فاطمه

این اولین تجربه من توی زمینه انیمیشن میباشد. به طبع مشکلات زیادی داره ولی با اینکه خیلی تحقیق کردم و بیشتر افراد میگفتند توی این مدت زمان و ا این تجربه کم نمیتونم به پایان برسانمش.. بحر حال تجربه خوبی بود در حین پروسه ساخت به مشکلات زیادی بر خوردم ولی اینقدر تلاش کردم تا توانستم بهر نحوی که شده درست کنم . شاید سخترین بخش ، ریگ کردن و شبیه سازی لباس بود .نرم افزارهایی که برای ساختن به کار بردم . مایا ، فتوشاپ و ماری بود . برای ساخت لباس از نرم افزار Marvelous استفاده کردم . برای کامپوزیشن از افتر افکت و برای تدوین نهایی که خیلی خوب نشد از sony Vegas Pro استفاده کرد. منتظر نظرات و انتقادات دوستان هستم
:rose:

screen_shot.jpg

برای دانلود و دیدن این انیمشن به صورت انلاین اینجا کلیک کنید

دانلود انیمیشن با لینک غیر مستقیم به صورت فشرده شده

آخرین ویرایش:
سلام به نظرم توی همه قسمت ها نسبتا قابل قبول کار کردین و کلا فضا سازی تون دوست داشتم ولی وای از انیمیت کار که متاسفانه خیلی بد بود
دست های کاراکتر ها تیک داشت پا هاشون رو زمین سر می خورد دوربین تیک داشت وقتی داخل خونه رو نشون میداد
موقع آتیش زدن در که فکر کنم حوصله نداشتی کل کاراکتر رو کلا جلو بردی بعد کلا عقب آوردی بعدشم بعد آتیش زدن کل کاراکتر ها تبدیل به مجسمه شدند وهیچ حرکتی نداشتند
اگه وقت داری رو انیمیتش دوباره کار کن کلی رو بهتر شدن کار ت تاثیر می ذاره حیف که این همه زحمتی که کشیدین با یه سری انیمیت کاراکتر بد به هدر بره
موفق باشی

سلام به نظرم توی همه قسمت ها نسبتا قابل قبول کار کردین و کلا فضا سازی تون دوست داشتم ولی وای از انیمیت کار که متاسفانه خیلی بد بود
دست های کاراکتر ها تیک داشت پا هاشون رو زمین سر می خورد دوربین تیک داشت وقتی داخل خونه رو نشون میداد
موقع آتیش زدن در که فکر کنم حوصله نداشتی کل کاراکتر رو کلا جلو بردی بعد کلا عقب آوردی بعدشم بعد آتیش زدن کل کاراکتر ها تبدیل به مجسمه شدند وهیچ حرکتی نداشتند
اگه وقت داری رو انیمیتش دوباره کار کن کلی رو بهتر شدن کار ت تاثیر می ذاره حیف که این همه زحمتی که کشیدین با یه سری انیمیت کاراکتر بد به هدر بره
موفق باشی
کاملا حرف شما درسته ولی رندر این همه فریم کار ساده ای نیست بعدش پروژه مربوط به دانشگاه هست و بدلیل کمبود وقت که آماده میشم برا کنکور نشد . بعد من کلا دو ماه تجربه کار با مایا داشتم که شروع کردم توی انیمیت که اصلا خودم راضی نیستم و قسمت جلوه های ویژه (آتش) بدلیل اینکه سیستمم توانایی رندر نداشت مجبور شدم تو افتر افکت کار کنم که زیاد جالب نشد

این انیمیشن با 4 گیگ رم و cpu:cor i3 گرافیک gt 240 رندر شد که دیل زمان طولانی یک هارد ازم به فاک رفت

جدیدترین ارسال ها

بالا