انیمیشن آماده

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام دوستان من یه مدل سرباز دارم که boneبندی هم شده
چطور میتونم به این مدل انیمیت دویدن بدم ؟
دوستان کسی انیمیت دویدن سرباز رو نداره ؟
یا کسی هست برام انجام بده ؟

hollow

Member
سلام
فکر نمی کنم بشه این کارو کرد ... چون با بون ریگ شده و هر کی هر جور دلش بخواد (سلیقه ایه ) ریگ می کنه و همینطور بازم به صورت سلیقه ای کنترل براش می ذاره بعید می دونم بشه براش انیمیت اماده پیدا کرد ... شاید اگه بایپ بود می شد اماده پیدا کرد ...

I-like-DDD

Well-Known Member
اَجَب :shock: موشن کپچر کیلو چن میدی داداش ؟
من یه فایل دویدن برات میزارم ببین شاید کار کرد البته برای بایپد هست .
راستی فیزیک یا اسکین کردی مدلتو دیگه آره ؟

پیوست ها

• RunLoop.rar
    39.8 کیلوبایت · بازدیدها: 23

JavidFlasher

کاربر فعال
بچه ها متشکرم.
راستشو بخوای من کیفیت 100نمیخوام مرسی از لطفت. من میخواستم پاهاش تکون بخوره تو 5تا فریم دوباره تکرارش کنم انگا میدوئه.
چون واسه پروژه فلش میخوام اگه فریم زیاد شه حجم بالا میره.
الان خودم انیمیتش کردم خفن :دی

راستی دوستان تو maxمیشه خروجی ویدئو با بک گراند ترنسپرنت گرفت ؟؟
یعنی بیارم تو فلش بک گراند نداشته باشه .من با افتر افکتز میکردم میشد اما تو مکس نمیشه !!!

hollow

Member
آره دیگه ... برا فیلم اگه فرمت عکس بذاری فریم فریم جدا همون رنج رو رندر می گیره ... یعنی الان فرمت خروجی رو بذار مثلا png بعد که رندر بگیری مثلا 100 تا عکس بهت می ده که اسماش دنباله داره ....
بعد تو افتر یکیشو اد کنی و تیک سیکوئنس رو بزنی خودش سر هم می کنه ...

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
با تردی مکس به صورت tif or tga بگیر درسته .
I-like-DDD عزیز موشن کپچر که ماله من نیست ما یک گروه 36 نفری ایم بعدم اگه کیلویی میخوای یک ساف بهت میدم با دوربین معمولی بگیری کپچرش میکنه می خوای ؟؟؟؟

LinkinForEver

اگه آموزش MassFX مکس که جایگزین Reactor ه خواستین بگین بذازم !!!

LinkinForEver

دوست گرامی موشن کپچر ما او موشن کپچری نیست که شما فکر میکنید که تو 1 ثانیه دو ترا اطلاعات جابه جا کنه یا مثل مال کمپانی های دیگست . این موشن کپچر متشکل از 20 دوربین شله (Shell) که همه به سیستمی جدا وصل شده و تمام سیستمها به یک دستگاه که بهش مادرحرکت (MotionMother) گفته میشه متصل میشه که داده ها رو محاسبه و به یک سیستم اصلی که روی شبکه است منتقل میکنه بعد با چند نرم افزار مجزا به Bip یا فایل کاراکتر استدیو تبدیل میشه که کلش برای ما 7 تومان در اومد.
یکی از رفقا میفروشه اگه می خواین ایمیلشو بدم ؟؟؟
من خودم از نرم افزاری که بالا گفتم استفاده میکنم که با دو یا یک دوربین معمولی هم میشه اگه میخواین لینک دانلود بدم ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

I-like-DDD

Well-Known Member
با تردی مکس به صورت tif or tga بگیر درسته .
i-like-ddd عزیز موشن کپچر که ماله من نیست ما یک گروه 36 نفری ایم بعدم اگه کیلویی میخوای یک ساف بهت میدم با دوربین معمولی بگیری کپچرش میکنه می خوای ؟؟؟؟

شما که اول گفتی ماله منه !!

Elton John

Member
دوست گرامی موشن کپچر ما او موشن کپچری نیست که شما فکر میکنید که تو 1 ثانیه دو ترا اطلاعات جابه جا کنه یا مثل مال کمپانی های دیگست . این موشن کپچر متشکل از 20 دوربین شله (shell) که همه به سیستمی جدا وصل شده و تمام سیستمها به یک دستگاه که بهش مادرحرکت (motionmother) گفته میشه متصل میشه که داده ها رو محاسبه و به یک سیستم اصلی که روی شبکه است منتقل میکنه بعد با چند نرم افزار مجزا به bip یا فایل کاراکتر استدیو تبدیل میشه که کلش برای ما 7 تومان در اومد.
یکی از رفقا میفروشه اگه می خواین ایمیلشو بدم ؟؟؟
من خودم از نرم افزاری که بالا گفتم استفاده میکنم که با دو یا یک دوربین معمولی هم میشه اگه میخواین لینک دانلود بدم ؟؟؟؟

ممنون دوست عزیز

اگه لطف کنی یه تاپیک جدا تو قسمت مکس بزنید و آموزش این نرمافزار و دوربین های مورد استفاده و اتصال اونها و کلا موشن کپچر به این طریق رو توضیح بدید
کار بسیار بزرگی میکنید یعنی بصورت کاربردی و مثال

اگه لطف کنید لینک دانلود رو هم بزارید

یه سوال با وب کم هم میشه از این نرم افزار استفاده کرد ؟؟؟
چون وب کم ارزون در میاد

جدیدترین ارسال ها

بالا