انیمیشن - آب توی جاده

سلام !
ببخشید خیلی وقت بود نبودم.
داشتیم دفتر رو عوض میکردیم برا همین نت نداشتیم .
خلاصه این یه انیمیشن هستش که بنا به درخواست دوستان ساختم.
آبش توی realflow ساخته شده .
رندر در مکس و توسط منتال ری.
composite ش هم توی digital fusion .
امیدوارم خوشتون بیاد .
لطفا همه دانلود کنید . ببینید انیمیشنش رو. حجمش کمه همش 800 کیلوبایته.
منتظر نظراتتون هستم. :rose:

پیوست ها

• road2.zip
    819.2 کیلوبایت · بازدیدها: 127
  • road2_0128 copy.jpg
    road2_0128 copy.jpg
    80 کیلوبایت · بازدیدها: 27

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
به به داداش Moralist-Boy جان. بابا نیستس خیلی وقته منتظریما، باز هم مثل همیشه، به نظر من چسبندگی مایعت کمه البته اگه مایع موردنظر آب باشه آخه اگه همین کار رو خودت توی واقعیت انجام بدی ذرات زیادی از این مایعات جدا از اون مسیر اصلی و به صورت پراکنده روی زمین می ریزن، البته این نظر منه شایدم اشتباه باشه، ولی در کل کارت حرف نداره.
بای فعلا.

این آهسته شده ی کاره و آره درست متوجه شدی ! چسبندگی مایع رو زیاد کردم که البته به خاطر زیبایی کار بوده چون دلم نمی خواست پخش بشه آب زیاد.

ما چاکریم

Amin 4D

سلام، حالا قضیه فرق کرد اگه خودت خواستی چسبندگی زیاد باشه مشکلی نیست. ولی چرا سرعتش رو پایین آوردی؟
راستی زمان ساخت و رندرت رو هم بگو.
بابا ما هنوز منتظر کارهای بزرگتر و حرفه ای تر شماییما.

Legend

Member
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما دوست گرامی ... :rose:
من در زمینه سه بعدی تخصص خواصی ندارم ..
پس از نگاه عامه به موضوع می نگرم ...
به نظر من اب بیشتر انگار جمع می شود تا ریخته ..
همچنین تمام آب در یک راستا حرکت می کند و حالت پاشندگی در کار وجود ندارد ..
یک بی نظمی خواص ...

در هر حال کار بسی ارزشمندی است ..
شخصا همین را هم بلد نیستم .. :wink:

امین جان سرعتش رو پایین آوردم چون راستش میخواستم بدونم چجوری میشه ! حدود 100 فریم در ثانیه simulate شد و حدود 30 فریم در ثانیه رندر !
میگم حدود چون فکر کنم 100 فریم اولش 50 فریم در ثانیه simulate شده بنابراین سریعتر آب حرکت میکنه توی نیمه اول انیمیشن.
ایده اصلی این کار این بوده که کنترل روی مایع داشته باشم .
همه ظاهرا خوششون نیومده از جوری که آب پخش میشه ولی من دلم میخواسته اتفاقا آب پخش نشه .بلکه توی یه راستای خاص حرکت کنه و از هم جدا نشه تا یه فرم خاصی زمانی که توی هواست بگیره. مثل تبلیغایی که برای شکلات و این جور چیزا میشه ! که مایع از یه ور ریخته میشه و مثلا تبدیل به اون شکلات میشه .

اتفاقا اگر میخواستم آب پخش بشه خیلی راحتتر بودم :wink: چون خیلی از تنظیمات توی realflow حالت پیش فرضش روی آبه .
زمان رندرش فکر کنم حدود یک ساعت شد 280 فریم رندر .البته اینم به خاطر وجود caustic زیاد شد :wink:
simulate هم فکر کنم یکی 2 ساعتی طول کشید چون resolution مایع رو خیلی بالا بردم .
اصل کار جایی بود که می خواستم حالت خیس شدن زمین رو نشون بدم. ولی realflow من خراب شده بود و مپ مخصوص به این کار رو اکسپورت نمیکرد پس مجبور شدم اونو توی digital fusion بسازم .

legend جان از شما هم ممنونم .
در مورد حالت پاشندگی ش هم در بالا توضیح دادم . ممنونم ازت :rose:
موفق باشید.
:oops:

H.S

Member
زمانش خيلي كمه، شبيه سازي هم زياد جالب نشده، خيلي Slow هستش.

موفق باشي.

گه واقعا هدف انیمیشن بوده باید اضافه کنم که زمانبندی هم خطی نیست
حدود 100 فریم در ثانیه simulate شد و حدود 30 فریم در ثانیه رندر !
میگم حدود چون فکر کنم 100 فریم اولش 50 فریم در ثانیه simulate شده بنابراین سریعتر آب حرکت میکنه توی نیمه اول انیمیشن.
!

ali_118

کاربر VIP
در همون قسمتی که آب شروع به حرکت میکنه سرعتش از کم به زیاد به کم تغییر میکنه و آب در حال روی زمین ریختن در فریم های آخر سرعتش کم میشه (اون تغییر سرعتی که در میانه ی انیمیشن ایجاد میشه منظورم نیست !)
این تغییرات از منوی curve Editor قابل دستکاری هست (که باید از حالت غیر خطی خارجش کنین ) ، نمیدونم که با استفاده از RealFlow هم همینطور هست یا نه اما در هر صورت این مورد در باره ی حرکت آب به این صورت صادق نیست

موفق باشید

آهان علی جان متوجه منظورت شدم .
ممکنه اینجور به نظر بیاد که اول انیمیشن سرعت از کم به زیاد تغییر میکنه ولی نه اینطور نیست . چون اونجا شیب مایع کمتره سرعتش هم کمتره . با curve editor هم نمیشه کاریش کرد چون realflow هر فریم یه keyframe میزنه ! و دیگه حالت های خطی و غیر خطیش تفاوتی نمیکنه .
ایشالا انیمیشن بعدی به خیال خودم سیستم نمیزنم ! همشو با یه سرعت و با همون مشخصات آب میسازم ! :rose:
:tavajoh:
کلا من از لحاظ ایده برای کار با آب چند وقتیه که خالی شدم !
کسی ایده باحالی چیزی به ذهنش میرسه ؟؟؟ :-?

Amin 4D

سلام Moralist-Boy جان، خوبی شما؟
پس بگو چرا کم پیدایی آخه ایده هات ته کشیده، بابا جان ایده لازم داشتی چرا به ما نمی گی، من خودم کپسول ایدم، یه خاور ایده دارم حاضرم همش رو بدم به تو، حالا از این حرفها گذشته شما چرا توی مسابقه شرکت نمی کنی؟ جات اونجا خیلی خالیه ها، استادها وایسادن کنار ما نوچه ها رفتیم مسابقه می دیم، بابا بیایید شرکت کنید سطح مسابقه بره ما هم بتونیم بگیم توی مسابقه ای شرکت کردیم که Moralist-Boy هم توش بوده. مسابقه بی شما و تمامی استادهای مجیدآنلاین کیفی نداره، حتما شرکت کن، مخصوصا تو خوب می تونی یه کار توپ بزنی که توش از مایعات و پارتیکال های RealFlow استفاده کنی و همه رو دیوونه کنی.
ما منتظرتیم، حتما بیا. راستی اگه لنگ ایده بدوی بگو یه فرغون ایده بفرستم به ایمیلت.
بای فعلا.

امین جان لطف داری شما برادر .
بابا کپسول ایده یه پوکیده ش رو هم به ما بدی ما شرمنده ت میشیم !
مسابقه من و مجید آنلاین رو میگی ؟؟
اول خواستم شرکت کنم ولی دیدم که دیر شده ! - آخه نمی دونستم ظاهرا تمدید شده نه ؟ -
بعدش که من خیلی این روزا سرم شلوغه ! از کارها فرار میکنم میام تو سایت شما بچه ها رو ببینیم دلمون خوش شه باز میپریم سر کار .
تازه ش هم اساتیدی توی مسابقه هستن که ما جرات نداریم سمتش بریم ! :D
به تاپیکش سر میزنم کارهای خوب شما رو هم دیدم و امیدوارم که همه توی این مسابقه اول بشن ! :shock:
ایده هم اگه داری یه ندا بده فوقش توی پی ام ! ایده از شما اجرا از ما با رعایت حق کپی رایت ایده :D

جدیدترین ارسال ها

بالا