انیمیشن انیمیتwc

سلام به دوستان
اومدم بنويسم چندتا انيميت همينطوري گفتم الان بهم تذکر ميدن خلاف قوانين سايت
عمل کردي
:snap:
ديدم تو اين سايت تو زمينه انيميت آبي از کسي گرم نميشه همه به درجه استادي رسيدن:paint:
کسي کاري نمي ذاره بهره ببريم گفتم از فرصت آزادم سو استفاده کنم يه چند تا انيميت
همين طوري بزارم
:green:
موفق باشید:cool:

پیوست ها

• MAJIDONLINE.rar
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 155

madmaster_3d

Well-Known Member
به به. انیمیشن توالت(دستشویی) :lol: باحال بود فقط صحنه آخر یارو با آفتابه زد به در که در بسته شد مسخره بود.باید میرفت خود در ارم بر میگشت قشنگ تر بود.
انیمیشن دوم خوب بود ولی انگار باسنش روی میز نبود شایدم خطای دیده.
انیمیشن سوم این یارو وزنه ای یکمی جای کار داره حرکت هاش

در کل خسته نباشی و نکته های من ارزش کارت رو پایین نمیاره. من خیلی خوشم اومد. موفق باشی

Zero-Animator

New Member
سلام بهنام جان.......این کار از قبلی ها یه کم بهتر شده ..........اما یه خورده احساس نمی کنی تایمینگ کند و یکنواخت هست ......چیزی که کار رو جذاب میکنه کنتراست هست.:rose:

من دقيقا نميدونم منظورت كجاست كدوم فريم اما اگه نظرمو بخواي زمان بندي بر اساس كاراكتر داستان وغيره ممكنه جايي كند بشه وجايي تند تا بتونه بييننده متوجه داستان بشه بعضي جاها بايد كاراكترو 10تا 15 فريم نگه داشت تا تاكيدي بر اون حس باشه
مثلا لحظه اي كه عصباني ميشه به نظرت زمان بنديش با قسمت هاي ديگه يكسانه كه تو مي گي زمان بندي كلا يكنواخته

راستي در رابطه با مبحث قبلي كه گذاشته بودم تو در جواب يه مقاله گذاشته بودي كه فكر مي كردي اين چيز خيلي نوييه ومن ممكنه اونو نديدم واست يه توصيه دارم كتاب پرستون بلر وريچارد ويليامز وزمان بندي در انيميشن جان هالاس رو ترجمه فارسي تو انقلاب هستو كامل بخوني ديگه هيچ مطلبي كه تو سايت هاي مختلف مي بيني برات تازگي نداره ووقتتو با اين سايت ها وسرچ تو اينترنت حروم نمي كني
انيميشن منتور هم دقيقا براساس همين كتاب ريچارد ويليامز جلو ميره

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.
دوست عزیز به جای قصه گفتن توی پست اول در باره خفت کردن و علت انتخاب اسم کاشکی یه مقدار حرفه ای رفتار میکردین و طبق قوانین می نوشتین مثلا نرم افزار فلان تکنیک فلان و ...
الان این مدلها کار شماست؟
این انیمیشن کاملا کار خودتون هست ؟ یعنی از موشن کپچر آماده استفاده نشده؟
ریگ کاراکتر ها چطور ؟
رندر که نگرفتین فقط make pereview هست.
به راحتی زحمتی که بچه ها میکشن توی نت میزارن و چکیده یه کتاب طولانی رو میزارن اونهم مجانی یهو زیر نقد میبرین و میگین
ووقتتو با اين سايت ها وسرچ تو اينترنت حروم نمي كني
کاشکی یه مقدار همه بتونیم منطقی تر؛ بزرگ تر و با کلاس بیشتر توی حداقل جوامع مجازی بتونیم رفتار کنیم.

شما خيلي همه چي سخت گرفتي
:shock:ولي چشم سعي مي کنم مثل شما با کلاس بشم
اما مي دونم هر چه زور بزنم به گرد پاي شما هم نمي رسم :lol:
درمورد اينترنت هم کسي منکر حجم اطلاعات مفيد وب نيست و اون حرف يه توصيه بود فقط براي
يه دوست که شما خيلي مسخره اونو بسط داديد به همه و به همه چيز
و توکارهاي قبليم به همه اين سوالات جواب دادم ونيازي به تکرارنيست
درپايان باز اگر خاطر شما مکدرشدمزيد امتنان بفرماييد وکوتاهي اين بنده سرا پا تقصيررابا
بزرگواريتان ببخشيد(چقدر باکلاس شدم):lol:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
کارای جالبی بود، مطمئنم اگر در قبالش پول میگرفتی خیلی قشنگ تر از این هم میتونستی درست بکنی*
درمورد بسته شدن در madmaster3d درست گفت.
موفق باشی

سلام اولی جالب بود دومی یه مثل اولی نبود سومی زیاد خوب نیود هم وزن خوب حس نمی شد هم اینکه چند جاش آرنجش پرش داشت

رو اون دو تا انیمیت دیگه خیلی وقت نذاشتم هر کدوم تقریبا 2ساعت به نسبت وقتی که گذاشتم خوب بودند اما در کل نه خیلی خوب نبودند البته کاراکتر وزنه ایراد ریگی داشت همون مشکل آرنج که گفتی

Zero-Animator

New Member
راستش من نمیدونم چرا فک میکنی وقتی افراد کار رو نقد می کنن به معنی کوبوندن اون کار هست.....یا اینکه بگیم کارمون از طرف بهتره !!!!!!...فک نکنم اکثر افرادی که میان تو این فروم نیتی جز ارتقای سطح کیفی کارشون داشته باشن .....مشکل اینجاس که ما دیدمون نسبت به کار حرفه ای اشتباس ...همه برای بهبود کارشون تلاش میکنند.... اگه دوس نداری کارت نقد بشه+از تجربه بقیه استفاده کنی خو می تونی کارت رو نذاری تو فروم ...اون کتاب هایی که شما میگی همه دارن اصلا هر کسی می خواد انیماتور بشه اولین کاری که میکنه یا فارسی شو یا اصل کتاب دانلود میکنه و میخونه........اما با این وجود چرا 90% انیماتور های ایران کارمون زیر متوسط هس(اصلا بهتر بگیم انیمیشن نیس) ؟؟؟؟یا اصلا چرا ملت پول میدن میرن یه کلاسی مث منتور؟؟؟؟همه که سواد خوندن دارن ؟؟؟:lol:
درسته خیلی چیز ها رو تو کتاب پرستون بلر گفته اما کافی نیس.(الته خودت این رو حتما واقفی). مثلا همین line of action یه صفحه بیشتر نگفته اما این مطلب جدیدی نیس چیزی که حتی پرستون بلر اونو اختراع کنه و بگه ...... نقاش ها از عصر طلایی هنر رئالیسم (یونان) و رنسانس اونو کشف کردن مث پرسپکتیو .اما تو اون مقاله مثال های بیشتر واسه درک بهترش گفته بود
ببین بهنام خیلی چیز ها رو همه ما ها میدونیم اما یه وقت هایی نمی تونیم کاربردیش کنیم یا از یاد می بریمشون که باس تذکر داده بشه...فقط از اشتباهاس که میشه درس گرفت......نتیجه اش میشه پیشرفت...فک کردی چرا دانش آموز های منتور سریع پیشرفت میکنند؟؟؟چون هر هفته به دقت کارشون نقد میشه و مجبورن اصلاحش کنند.
The great thing about being an animator is that you never stop learning:rose:

من اصلا با نقد کار یا حتی کوبوندن کارم مشکلی ندارم ادعایی ندارم یه کار بی عیب ونقص ساختم با بخش زیادی از صحبت هات هم موافقم
مشکل من اینه که فکر می کنی که فقط خودت از پایه شروع کردی ویکی مثل من شب خوابید صبح بلند شد ونشست انیمیت زد
ببین دوستان هر کدوم نقد کردند وهر کدوم ایراد ها گفتند که به نظرم درست بود اگه این طوری باشه من مشکلی ندارم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا