انیمیت

shahin666

Active Member
با سلام . من یه صحنه رندر انیمیشن fly through ( حرکت دوربین ) دارم . با وی ری رندر میگیرم و از پرایمری iradiance map , lightcash استفاده میکنم در حالت single frame مشکلی ندارم ولی در حالت save , iradiance رو روی incremental در حالت medium anim و hsph 60,30 سیو میکنم و lightcash رو روی sub 3500 , world, fly through سیو میکنم و در رزولوشن 1080 * 1440 رندر میگیرم ولی تصویر درجاهائی دارای لکه . نمیدونم مشکل کجاست ولی احتمالآ در iradiance map باشه مقدار hsph و interp sample رو بالا بردم باز تاثیری نکرد . لطفا راهنمائی کنید.
Anim  010302.png

_MRM_

Member
با iradiance map در حالت single frame از چندین زاویه مختلف ( بیشتر دید از بالا باشه ) رندر و save بگیر منظورم محاسباته بعد با استفاده از برنامه Irradiance map viewer همه سیو ها را open و در نهایت merge و save کن حالا برگرد به مکس و فایل محاسبات merge شده را باز کن و رندر ها بگیر اگه باز هم نویزی وجود داشت این کار دوباره انجام بده ( محاسبات جدید را به فایل مرج شده اضافه کن) .

shahin666

Active Member
دوست عزیز این روش رو امتحان کردم ولی بازم نشد . از روش incremental و با every nth frame =10 استفاده کردم و بهتر شد ولی مطلوب نبود.

جدیدترین ارسال ها

بالا