انیمیشن انیمیت دویدن و راه رفتن زیرکانه !

سلام
انیمیت دویدن و راه رفتن زیرکانه هست که از روی رفرنس انیمیت توی اینترنت کار شده . فایل های اصلی 20 مگ شدن که برای مشاهده دوستان در اینترنت کیفیت فایل ها را کاهش دادم به حدودا 3 مگ
http://www.aparat.com/v/zdOHT
http://www.aparat.com/v/1gf5k

منتظر نظرات خوبتون هستم:rose:

موفق باشید

arminAnim

کاربر متخصص
خسته نباشی
دویدن نیاز به زمان بندی بهتری داره. برای فانتزی تر شدن حرکت ، زمانی که بدن به بالاترین نقطه می رسه سرعتش باید کمتر بشه. در حالت ِ خیلی اغراق شده ، بدن می تونه در بالاترین نقطه حتا لحظه ای بایسته.
ویدئوی راه رفتن هم بجز مشکل زمانبندی اینه که اغراق درش درست رعایت نشده. دستها خیلی زیاد حرکت می کنن. بیشتر انگار که کاراکتر داره ادای اسلوموشن دویدن رو درمیاره یا اینکه توی شاخ و برگ گیرکرده و میخواد راهش رو باز کنه.

یک ویدئوی نمونه برای دزدی راه رفتن برات از داستان اسباب بازیهای 2 و 3 جدا کردم اما نتونستم توی آپارات بذارم. توی 4Shared آپلود کردم اگه تونستی ببینش

راه رفتنه ایراد تکنیکی زیاد داشت هم پاش می لیزید رو زمین هم تیک می زد ولی در کل خوب بود اون دویدنه هم انگار راه رفتن را تبدیل به دویدن کردید

سلام حمید جان
طبق فرمایش جنابعالی ویدیو بررسی شد و متوجه اشتباه سر خوردن پا هنگام حرکت شدم و ویدیو را حذف کردم . مشکل برطرف کردم و در آینده نزدیک رندر راه رفتن زیرکانه را آپ می کنم . میخواستم play blast بذارم ولی پشیمون شدم !

خسته نباشی
دویدن نیاز به زمان بندی بهتری داره. برای فانتزی تر شدن حرکت ، زمانی که بدن به بالاترین نقطه می رسه سرعتش باید کمتر بشه. در حالت ِ خیلی اغراق شده ، بدن می تونه در بالاترین نقطه حتا لحظه ای بایسته.
ویدئوی راه رفتن هم بجز مشکل زمانبندی اینه که اغراق درش درست رعایت نشده. دستها خیلی زیاد حرکت می کنن. بیشتر انگار که کاراکتر داره ادای اسلوموشن دویدن رو درمیاره یا اینکه توی شاخ و برگ گیرکرده و میخواد راهش رو باز کنه.

یک ویدئوی نمونه برای دزدی راه رفتن برات از داستان اسباب بازیهای 2 و 3 جدا کردم اما نتونستم توی آپارات بذارم. توی 4Shared آپلود کردم اگه تونستی ببینش

آرمین عزیز ممنون
قبول دارم به ساده ترین شکل ممکن پیاده شده . راستش یک رفرنس از نمای ساید بیشتر نداشتم . همون walk cycle reference انواع راه رفتن که اول جست و جوی گوگل هست . ویدیوهایی هم که دیدم از کارهای واقعی بوده و ذهنیت هم به همین ترتیب شکل گرفته . ممنون بابت انیمیشن و 3 سری داستان اسباب بازی هارو دارم ( چون یوزر پسوورد 4shared ندارم از همون انیمیشن میگردم ) فقط اگه بگی قسمت چندم و دقیقه چند ممنون میشم

arminAnim

کاربر متخصص
اگه بگی قسمت چندم و دقیقه چند...

راستش مطمئن نیستم بشه با دقیقه گفت چون فرمت ها و مدت زمان هاشون ممکنه با هم فرق بکنه. اما حالا، داستان اسباب بازی ها 2، طرفای دقیقه 32 (و احتمالا به بعد) ،جایی که اون مرد چاقه خوابیده و دست ِ کنده شده "وودی" توی جیب پیراهنشه و وودی یواشکی می خواد بره دستشو برداره... داستان اسباب بازی ها 3،دقیقه 29، بعد اینکه وودی از دوستاش خداحافظی می کنه و میخواد از مهدکودک فرار کنه ، یه کوچولو یواشکی راه میره ، کمه اما بهتر از هیچیه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا