انواع کارت بازرگانی برای پوشش نیازهای گوناگون تجاری، خدماتی، صنعتی و تولیدی طراحی شدهاند که هرکدام شرایط و ضوابط خاص خود را دارند. بر اساس مطالعات اخیر در زمینه مقررات تجاری، دسترسی به این کارتها برای شرکتها و افراد، منجر به توسعه فعالیتهای اقتصادی و کاهش موانع تجارت خارجی شده و در راستای رونق اقتصادی کشورها نقشی قابلتوجه دارد. در این مقاله، به معرفی انواع کارت بازرگانی، و تفاوت و تمایز هر یک از آنها با هم می پردازیم:
مزایا:
مزایا:
مزایا:
تسهیل واردات مواد اولیه و تجهیزات صنعتی
حمایت از تولیدات داخلی و دسترسی به بازارهای جهانی
کاهش هزینههای واردات مواد اولیه به دلیل بهرهمندی از تسهیلات قانونی
اطلاعات بیشتر لینک زیر :
www.avllist.com
انواع کارت بازرگانی
در ایران، انواع کارت بازرگانی وجود دارد و هر کدام برای نوع خاصی از فعالیتها کاربرد دارد. در ادامه با انواع آنها آشنا خواهید شد.کارت تجاری رایج ترین انواع کارت بازرگانی
کارت تجاری، معمولترین نوع این کارت است که به افراد حقیقی و حقوقی امکان واردات و صادرات کالا، ترخیص آن از گمرک و انجام فعالیتهای بازرگانی را میدهد. این کارت، همچنین شرایط ثبت سفارش و واردات کالاهای مختلف را برای صاحبان کسبوکار فراهم میسازد. کارت تجاری برای افرادی که قصد فعالیتهای تجاری و تبادلات بینالمللی در سطح گسترده دارند، اجباری است.مزایا:
- امکان ثبت سفارش و واردات کالا
- ترخیص کالا از گمرکات کشور
- حضور در نمایشگاههای تجاری داخلی و بینالمللی
- انجام امور گمرکی با سهولت بیشتر
۲. کارت بازرگانی خدماتی
کارت خدماتی، برای شرکتهایی صادر میشود که به ارائه خدمات بهجای فروش کالا میپردازند و درواقع واردات و صادرات مستقیم کالا ندارند. این کارت، بیشتر برای شرکتهای فعال در حوزههای خدماتی مانند فناوری اطلاعات، مشاوره، حمل و نقل و سایر فعالیتهای غیرتولیدی کاربرد دارد.مزایا:
- انجام خدمات بینالمللی با اعتبار قانونی
- امکان همکاری با شرکتهای خارجی و گسترش بازار خدمات
- حضور در رویدادهای بینالمللی و بهرهمندی از فرصتهای کاری جدید
۳. کارت بازرگانی صنعتی
کارت صنعتی برای واحدهای تولیدی صادر میشود که میخواهند مواد اولیه، ماشینآلات یا تجهیزات موردنیاز خود را وارد کنند و سپس کالاها و محصولات تولیدی خود را صادر کنند. این کارت بیشتر به کارخانهها و واحدهای صنعتی اختصاص دارد و برای حمایت از تولید ملی صادر میشود.مزایا:
تسهیل واردات مواد اولیه و تجهیزات صنعتی
حمایت از تولیدات داخلی و دسترسی به بازارهای جهانی
کاهش هزینههای واردات مواد اولیه به دلیل بهرهمندی از تسهیلات قانونی
اطلاعات بیشتر لینک زیر :
انواع کارت بازرگانی، مقایسه و بررسی تفاوت ها| پترو کاران فردا
انواع کارت بازرگانی چیست - راهنمای جامع و کامل دریافت انواع کارت بازرگانی در ایران در سال 1403 - انواع کارت بازرگانی مناسب چه افرادی است؟
