انمیت دادن

HITMAN 47

Member
سلام آقایون من یه سوال داشتم
میخواستم بدونم توی 3d max برای انیمیت دادن کاراکتر(راه رفتن)باید تک تک انیمیت داد؟
یا راه دیگه ای برای آسون کردن اون سراغ دارید؟
با تشکر!

با biped اگه ریگش کنی...تو MOTION PANEL برو یه گزنه دتره به نام walk ,اونو بزن ردیفه !!!

I-like-DDD

Well-Known Member
به نظرم شما اول باید اصول اولیه انیمشن رو یاد بگیرید تا خوب بتونید درک کنید
البته اگه بلد نیستید ! بعدش ویدئو های آموزشی در مورد انیمشن در مکس رو ببینید
با چند خط توضیح نمیشه اصل مطلب رو رسوند . شرکت Digital Tutors آموزش های خوبی داره
مثل اینها :
http://www.digitaltutors.com/11/training.php?pid=504
http://www.digitaltutors.com/11/training.php?pid=336

آخرین ویرایش:

HITMAN 47

Member
من اصول انیمیشن رو بلدم ولی تو اینش موندم
آقا خواهشا یکی کمکم کنه

Elton John

Member
دوست عزیز با سوالات کلی بجایی نمیرسید

شما شروع کن به انیمیت هر جا مشکلی داشتی بپرسید (تشریح کامل انیمیشن در مکس از توان این مبحث خارجه)

در ضمن در پاسخ به سوالتون:

بله باید تک تک انیمیت کرد چون انیمیشنی که مد نظرتونه با توجه به فیزیک کاراکترتون فرق میکنه انیمیشن رو خودتون باید بسازید برنامه که علم غیب نداره شما چه انیمیشنی رو میخاید تا خودکار بسازید :neutral:

ولی میتونید انیمیشنی که ساختید ذخیره و دوباره لود و استفاده کنید و یا مخلوط کنید
شما باید خودتونو با ابزارهای انیمیشن در مکس آشنا کنید وگرنه انیمیشن ساختن غیر ممکنه براتون:cool:

یا میتونید با 10 تا 20 میلیون تومن ابزارهای موشن کپچر رو تهیه کنید و گرنه باید دستی بسازید:wink:

پلاگین ها و یا biped هم میتونن بعضی انیمیشن های معمول مثل راه رفتن و یا دویدن رو باسازی کنن انیمیشن های دیگه رو خودتون باید بسازید:wink:

Elton John

Member
و در آخر سر..
اگه میخاید انیمیشن هارو راحت و آبخوردنی بسازید باید ریگتون خیلی قوی باشه

هرچه به ابزارهای مکس تسلط بیشتری داشته باشید در نتیجه میتونید ریگ خوبی رو کاراکتر خودتو اعمال کنید و نتیجه اینکه شما میتونید بایک حرکت ساده , یک حرکت بسیار پیچیده رو کنترل کنید, این بستگی به ریگ داره

دوستان تازه کار میان با چنتا bone و ik ساده یک کاراکتر رو ریگ میکنن
یکی میاد و از تمام قدرت مکس برای ریگ کاراکتر استفاده میکنه این خیلی فرق میکنه

HITMAN 47

Member
آقا چرا پیچیدش میکنین؟
یک کسری نامی گفت با استفاده از motion panel میتونی تعداد راه رفتن رو تعریف کنید (صفحه ی یک)من تعداد راه رفتن رو تعریف کردم ولی موندم چه شکلی انیمیتش بدم؟
یه نفر گفت باید اصول کافی رو حفظ باشی اون یکی گفت باید نحج البلاقه رو حفظ باشی یه نفر دیگه گفت تو اصلا سرت نمیشه یکی دیگه گفت اصلا تو ی مکس نمیشه انیمیشن ساخت اون یکی گفت اصلا نرم افزاری به نام مکس وجود تداره...آقا سوال من خیلی سادس به خدا شما ها پیچیدش میکنین:-?

Elton John

Member
آقا چرا پیچیدش میکنین؟
یک کسری نامی گفت با استفاده از motion panel میتونی تعداد راه رفتن رو تعریف کنید (صفحه ی یک)من تعداد راه رفتن رو تعریف کردم ولی موندم چه شکلی انیمیتش بدم؟
یه نفر گفت باید اصول کافی رو حفظ باشی اون یکی گفت باید نحج البلاقه رو حفظ باشی یه نفر دیگه گفت تو اصلا سرت نمیشه یکی دیگه گفت اصلا تو ی مکس نمیشه انیمیشن ساخت اون یکی گفت اصلا نرم افزاری به نام مکس وجود تداره...آقا سوال من خیلی سادس به خدا شما ها پیچیدش میکنین:-?

در حالتی که در مد Footstep mode هستی به کرکره footstep operation برو و بروی دکمه Crate Keys for inactive footsteps کلیک کن

جدیدترین ارسال ها

بالا