انفجار نانویی با Element 3D

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام به تمام دوستان !!!

این یکی از کارهامه که دیشب ساختم از ساعت 8 تا 12 تموم شد !!!
کیفیت HD و Birate هم کامله و این که هنوز صدا گذاری نشده !!!
توی تری دی مکس ساخته شده و توی افترافکت و با استفاده از Elememt 3D رندر شده ...
حجم 4 مگه دانلود کنید .
کلا این ها رو استفاده کردم :
3Ds Max 2013 x64
Vray 2.3
Rayfire Tool
AfterEffects CS4
Element 3D
Nuke 2011

Untitled.jpg

لینک دانلود :
http://uploadtak.com/images/n2963_3D_Ball_Test_By_H13.rar

آخرین ویرایش:
به نظرم استفاده از اين همه نرم افزار براي اين كار نياز نيست.
با اين همه نرم افزار ادم بايد معجزه كنه.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
کار تکراری بود و مثل آموزش اندرو بود منظورم این بود که تست خوبی بوده
ببینید اندرو هر چی میسازه چون برای بار اول هست حتی مثل آموزش Iphone5 اگرم خیلی ساده باشه بازم کسی ایرادی نمیگیره اما دقیقا فردا یکی بیاد مثلا با یه مدل گوشی دیگه این تست رو انجام بده حرکت خاصی انجام نداده در واقع مهارت خودشو فقط بالا برده و اون کار فقط یه بار دیده میشه از سمت بچه ها

چون چیزه تکراریه بوده ایشالله موفق باشی

آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
همه اینکارها را با Element 3D میشه انجام داد من اون ناک دیگه تو کتم نمیره شرمنده رک میگم چون دوست ندارم گوش دارز نشون بدم خودم

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
در ادامه صحبت دوستان باید اشاره کنم همونطوری که ایمان گفت همه اینا رو میشه تو المنت انجام داد نیاز نبود اسمی از نرم افزارهایی که احیانا بلدید رو برای چنین کار ساده ای پشت هم بنویسید

من تاپیک امضاتونم خوندم

شما گفتید در حال حاضر افتر رو فولید؟ واقعا کسی رو داریم که تو دنیا چنین فکری کنه در مورد خودش کنه؟ حتی خود اندرو ؟

اگه فول بودید حداقل سعی میکردید از نسخه cs36 استفاده کنین

امید وارم ناراحت نشید و خیلی محترمانه جملات من رو بخونین

فقط گفتم تا بدونین چون میدونم که تو این انجمن تازه اقدام به فعالیت کردید علی رقم تعداد پستهاتون که تو زمینه های دیگه بود اما این انجمن نه

LinkinForEver

در ادامه صحبت دوستان باید اشاره کنم همونطوری که ایمان گفت همه اینا رو میشه تو المنت انجام داد نیاز نبود اسمی از نرم افزارهایی که احیانا بلدید رو برای چنین کار ساده ای پشت هم بنویسید

من تاپیک امضاتونم خوندم

شما گفتید در حال حاضر افتر رو فولید؟ واقعا کسی رو داریم که تو دنیا چنین فکری کنه در مورد خودش کنه؟ حتی خود اندرو ؟

امید وارم ناراحت نشید و خیلی محترمانه جملات من رو بخونین

فقط گفتم تا بدونین چون میدونم که تو این انجمن تازه اقدام به فعالیت کردید علی رقم تعداد پستهاتون که تو زمینه های دیگه بود اما این انجمن نه

اول از همه شما استاد چرا ؟؟؟؟

فول نکه یعنی استاد فول یعنی میدونید هر ابزاری چکار میکنه ؟؟؟؟؟
اندرو و بقیه و همتون فولید اما تو ترفند نه ؟؟؟؟؟
میزان درصد یادگیری و اینها تو ترفنده نه ابزار ها !!!!
بعد هم امن تمام نرم افزار ها رو قبل از اینکه بدست خیلی هاتون برسه کار میکنم ولی متاسفانه چند روزه
افتر افکت CS6 ام تو Startup گیر میکنه و اینکه شما واقعا فکر میکنی حرفه ای ها با ورژن جدید کار می کنند ... ؟؟؟؟؟
اندرو کارهاش خیلی حرفه ای نیست بعد هم خودتون بگید تو چند ساعت مگه میشه چیو ساخت ؟؟؟؟ 10 روز که کار نکردم نیمساعت ساختم بقیش داشت رندر میگرفت تایم اصلیش هم
40 ثانیه بود بعد که فلاش بک میزد کوتاه شد ، بعد شما فکر میکنید افتر افکت اخه نرم افزاریه که کسی نتونه یاد بگیره !!!

رفیق الان کار خاص شما با افتر چیه ؟؟؟
نمونه کار تراکینگ Boujou - Cinema 4D - After Effects
اینم که میشه فقط با افتر ساخت
shirani عزیز
هر کسی مثل شما شما کار نمیکنه هر کسی سبک خودش رو رو داره ...
من یه کره توی مکس ساختم و با ری فایر قسمت بندیش کردم و با ویری تست گرفتم !!!! و تنظیمات DOF رو انجام دادم .
بعد وارد افتر افکت و المنت کردم و رندر اصلی رو گرفتم ، از اخرم هم توی Nuke پست پروداکشن کردم چون سرعت خروجی بهتری میده ...
هیچوقت زود قضاوت نکنید .

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

ممنون از نقدت اما شما فکر میکنی تو دنیا همه مثل شما استــــــــــاد حرفه ای با cs6 کار میکنن ؟؟؟؟
اقا نیمخوام بی احترامی کنم ولــــی
این حرفت واقعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــا مسخرست !!!!

همه اینکارها را با element 3d میشه انجام داد من اون نای دیگه تو کتم نمیره شرمنده رک میگم چون دوست ندارم گوش دارز نشون بدم خودم

من با تک تکشون کارکردم و دلیل اصلیمم اینه که خیلی علاقه به کار کردن با چند نرم افزار در یک کار دارم ...

نمیدونم اما حدس میزنم بیشتر شما ها با اموزشهای اندرو بالا اومدید ؟؟؟؟؟

گوش دارز نشون بدم خودم
و آقا از این حرفا نزنین !!!
یعنی چی !!!! من جسارتی نکردم که !!!

به هر حال ممنون رفیق

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
نمونه کار تراکینگ Boujou - Cinema 4D - After Effects

عزیز دل چرا جوش آوردی انتقاد پذیر باش ماها اینجا خیلی بیشتر پوست انداختیم تا با حرفای امثال شما ناراحت نشیم

و اینکه در مورد این نمونه کار اول به تاریخش نگاه کن که مربوط به چه زمانی بود افتر cs6 و این پلاگین نبود و Camera tracker خود افتر هم که هیچ میمونه camera tracker شرکت the Foundry که از اونجایی که آبجکتم 3D بود بازم نمیشد و رو این حساب از نرم افزار های ذکر شده استفاده کردم

ممنون از نقدت اما شما فکر میکنی تو دنیا همه مثل شما استــــــــــاد حرفه ای با cs6 کار میکنن ؟؟؟؟
اقا نیمخوام بی احترامی کنم ولــــی
این حرفت واقعـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــا مسخرست !!!!

نکته بعدی رو خودت تو پست قبلی گفتی و حرف ای خودتو نقض کردی وقتی این همه امکانات تو نسخه جدید اومده مسلما حرفه ای ها میرن سمت امکانات بیشتر به عنوان نمونه من رمم 10 گیگ هست افتر cs5 7 گیگ رو بیشتر نمیتونه به کار بگیره اما افتر cs6 8.5 GB و این یعنی بهینه تر شدن ورژن های جدید

در مورد این حرفتم فقط میتونم بگم : ای جانــــــــــــــــم چه طرز فکر شیرینی داری گوگولی عمو

در ضمن اینجا کسی با کسی نه دعوا داره نه قصد بی احترامی حداقل خودم ودوستانمو می دونم که پنجره مجید آنلاین هر روز و هر ساعت تو مرورگراشون بازه و نکته های که گفته میشه برای اصلاح خودم و سایرین هست نه خورد کردن کسی

باز هم امید وارم ناراحت نشید

آخرین ویرایش:

shirani

من با تک تکشون کارکردم و دلیل اصلیمم اینه که خیلی علاقه به کار کردن با چند نرم افزار در یک کار دارم ...

ببین من خودم یکی از پلاگین های که زیاد روش وقت میذارم همین ray fire خرد شدن رای فایبر اینجوری نیست بعدش شما اون با وی ری رندر گرفتی میتونم بپرسم پس چطوری دیگه ابجکت ابا لمنت اوردی توی افتر بعد از افتر بردی توی ناک اخه چی بگم من چیزی نگم بهتره موفق باشید :rose:

1 - اولین تستی که من زدم اوردن یک انیمیت توی المنت بود که اصلاً امکان پذیر نیست رای فایر هم تا وقتی توی مکس به انیمیشن تبدیل نشه و کی فریم براش ایجاد نشه نمیتونه اون شبیه سازی را وارد برنامه های دیگه بکنه

2 - وی ری خروجی ثابت میده ( فیلم یا عکس ) میده و نمیتونه خروجی ابچکت بده عکس گذاشتم از خروجی های وی ری

ببین من خودم قبل از اینکه سایت اندرو بیاد با افتر افکت کار کردم ( برای اثباتش کتاب ها - نسخه های که از قبل دارم و شاگردهای که داشتم میتونم بهت معرفی کنم ) درکل من ازخیلی جاها اموزش نگاه میکنم حتی از بچه های ایران که دارند اموزش میسازن با اینکه خیلی از تکنیک هارا دیدم و بلدم بازه هم نگاه میکنم شاید یک چیزتوشون باشه که من بلد نباشم

درکل صلاخ کار خویش این چیزا :rose: موفق باشید

پیوست ها

• Vray-export-render.png
    Vray-export-render.png
    279 کیلوبایت · بازدیدها: 32

LinkinForEver

- اولین تستی که من زدم اوردن یک انیمیت توی المنت بود که اصلاً امکان پذیر نیست رای فایر هم تا وقتی توی مکس به انیمیشن تبدیل نشه و کی فریم براش ایجاد نشه نمیتونه اون شبیه سازی را وارد برنامه های دیگه بکنه

2 - وی ری خروجی ثابت میده ( فیلم یا عکس ) میده و نمیتونه خروجی ابچکت بده عکس گذاشتم از خروجی های وی ری

ببین من خودم قبل از اینکه سایت اندرو بیاد با افتر افکت کار کردم ( برای اثباتش کتاب ها - نسخه های که از قبل دارم و شاگردهای که داشتم میتونم بهت معرفی کنم ) درکل من ازخیلی جاها اموزش نگاه میکنم حتی از بچه های ایران که دارند اموزش میسازن با اینکه خیلی از تکنیک هارا دیدم و بلدم بازه هم نگاه میکنم شاید یک چیزتوشون باشه که من بلد نباشم

درکل صلاخ کار خویش این چیزا موفق باشید

شرمنده ها اما مثل اینکه اقا شما تو باغ نیستـــــی ها !!!!
بله میدونم من هم آبجکت نیاوردم !!! آخه چی بیگم از دست شماها یکم هوای تازه وارد ها رو داشته باشید کی گفت با ویری خروجی گرفتم ؟؟؟؟

عزیز با ری فایر تقصیم بندی کردم بعد خروجی گرفتم به OBJ آواردم تو المنت بعد با المنت انیمیت کردم و رندر !!!! نه که با ویری خرجی جسم بگیرم !!!!!

در ضمن شمـــا ها عملیتات تست رندرینگ میدونید چیــــه اصلا !!! واسه این میگم که نمیدونید با ویری چکار کردم ؟؟؟؟؟
قبل از رندر اصلی یک تست با ویری گرفتم و انعکاسات و DOF رو تنظیم کردم !!!
بعد از رندر با افتر اواردم تو Nuke و ...
فهمیدین استاد یا ویدیو بذارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با شما ها نبودم با یکی دیگه بودم خودش فهمید ، من در حدی نیستم که به شما ها بگم با اندرو اومدین !!!

LinkinForEver

عزیز دل چرا جوش آوردی انتقاد پذیر باش ماها اینجا خیلی بیشتر پوست انداختیم تا با حرفای امثال شما ناراحت نشیم

ببین بعضی ها هستن دنبال گیر بیخودین که بگن به طرف حالیت نیست !!!
و یه چیز دیگه اینکه من چی گفتم که خودم نقض کنم ؟؟؟؟
ببخشید ها کدوم امکانات !!!
پلاگین اضافه کرده و همون موچا دیگه ؟؟؟؟؟
اون پلاگین ها هم داشتم پس نیازی نبود ؟؟؟؟

نمونه کار تراکینگ Boujou - Cinema 4D - After Effects ؟؟؟
کار جدیدی دارید بگذارید از کار های قبلیتون لذت بردیم :D

در مورد این حرفتم فقط میتونم بگم : ای جانــــــــــــــــم چه طرز فکر شیرینی داری گوگولی عمو

نمیدونستم بچه های این فروم اینقدر بامزه اند وگرنه به بچه ها میگفتم بجا خوندن ترولها بیان حرفهای شیرین شما رو بخونن ؟؟؟

در ضمن اینجا کسی با کسی نه دعوا داره نه قصد بی احترامی حداقل خودم ودوستانمو می دونم که پنجره مجید آنلاین هر روز و هر ساعت تو مرورگراشون بازه و نکته های که گفته میشه برای اصلاح خودم و سایرین هست نه خورد کردن کسی

باز هم امید وارم ناراحت نشید

نه ناراحت که نشدم ولی چرا میخواین کسی رو ضایع کنین !!!!
اسم نرم افزار رو مینویسم دروغ که نمیگم ؟؟؟؟
چه سودی واسم داره که دروغ بگم ؟؟؟؟

shirani

خیلی دوست دارم یاد بگیرم شاید روش بهتری باشه ممنون میشم :rose:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
قبل از رندر اصلی یک تست با ویری گرفتم و انعکاسات و DOF رو تنظیم کردم !!!

این حرف مثل این می مونه که بگی قبل از اینکه با پراید رانندگی کنم یه تست با کامیون رفتم.

ببین چیجوری مارو هیجان زده می کنی. هنوز تو کف حرفتم.

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
ببخشید ها کدوم امکانات !!!
پلاگین اضافه کرده و همون موچا دیگه ؟؟؟؟؟
اون پلاگین ها هم داشتم پس نیازی نبود ؟؟؟؟

موکا رو که افتر cs4 هم داره پس منظورم اون نبوده منظورم اضافه شدن قابلیت ray trace و 3d Camera Tracker هست

چون من انعکاس نور پردازی c4d رو میخواستم و اینکه اون موقع افتر تو ایمپورت آبجکت 3D در حد جلبک بود اونم با چند تا پلاگین مثل Bcc که خیلی هم ضعیف بودن هر کسی که بلد باشه میدونه برای چنین کاری این نرم افزار ها نیاز بود

اما بگزریم خوشم نمیاد جو انجمنو به حالات بحث های بی مورد در بیارم

ما هم منتظر نمونه کارهای فوق العاده از شما هستیم موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا