[MT] اندر حکایت مشکل نصب Security Code و کپچا و گرانی برنج

hameddtm

New Member
1- برای جلوگیری از هجوم جانکها تصمیم به نصب Captcha گرفتم که از این آدرس دانلودش کرده بودم:
http://code.as-is.net/public/wiki/Captcha_Plugin
خب تو راهنماش نوشته بود کافیه فولدر Plugins رو در فولدری به همین اسم در ام تی کپی کنیم. من هم کپی کردم و اسم کپچا هم در لیست پلاگین های ام تی اومد. اما وقتی Enable می کنم ارور میده تو این مایه ها:
کد:
[B]captcha/captcha.pl[/B]

Plugin error:
Can't locate Authen/Captcha.pm in @INC (@INC contains: /home/hamedbd/public_html/cgi-bin/mt/plugins/spamlookup/lib /home/hamedbd/public_html/cgi-bin/mt/plugins/farsi/lib /home/hamedbd/public_html/cgi-bin/mt/extlib lib /usr/lib/perl5/5.8.8/i686-linux /usr/lib/perl5/5.8.8 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8/i686-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.8 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.7/i686-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.7 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.5 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.4 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.3 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.2 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.1 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0 /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.2 /usr/lib/perl5/site_perl .) at /home/hamedbd/public_html/cgi-bin/mt/plugins/captcha/captcha.pl line 17. BEGIN failed--compilation aborted at /home/hamedbd/public_html/cgi-bin/mt/plugins/captcha/captcha.pl line 17. Compilation failed in require at lib/MT.pm line 551

فکر می کنم داره می گه یه چیزی به اسم Authen Captcha کم داره. خب من اونم دانلود کردم و تو فولدر cgi-bin آپلودش کردم اما هیچ تغییری ایجاد نشد. دوستان اگه لطف کنن طرز تهیه کامل این کدهای "بر دهان استکبار جانکها مشت زن" و نصب کامل کپچا رو بگن ممنون می شم.

2- آیا می شه از این سیستم کپچا در برنامه های مدیریت محتوایی که خودمون می نویسیم هم استفاده کرد؟ مثلا تو یه صفحه کامنتدونی که خودمون با php نوشتیم؟

3- آیا میشه در صفحه های ام تی کدهای PHP رو نوشت؟ یعنی چه کار می شه کرد که بشه؟! چون بشه خیلی خوب می شه!

4- گرانی برنج هم هیچ ربطی به موضوع نداشت! فقط گذاشتم تا دوستان بیشتری جذب بشن! :D

hameddtm

New Member
یعنی واقعا یک نفر هم پیدا نشد جواب این معما رو بده؟! اینجا که همه آخر ام تی و این حرفان! لطفا...

جدیدترین ارسال ها

بالا