اندر احوال وارد کردنه یک جسم به اندرون تری دی مکس در حالی که جسم دیگری حضور دارد

سلام

من می خواستم یک جسمی را به داخا برنامه تری دی مکس بفرستم بطوری که کنار جسم دیگری قرار گیرد حالا این یعنی چی الان توضیح می دهم

من یه مدل آماده دارم یعنی چیزه ( متاسفانه اصطلاحاته شو بلد نیستم ) می خوام یه چیزی کنار اون چیزه بزارم

بزارید اینجوری براتون توضیح بدم

عرض شود که من دو تا مدل از اینترنت دانلود کردم یکی از این مدلها یه ماشینه اون یکی یه دایره هست که از جهات مختلف بهش نور پردازی شده یعنی به جایه این کره شما می تونید آبجکتتون رو بزارید یه بکگرانده

اون یکی یه ماشینه

من می خوام ماشینرو بزارم کناره اون بکگرانده ولی نمی دونم چطوری از import استفاده کردم ولی اندازه ماشینه نسبت به بکگرانه چیزی حدوده هزار برابر بود می خواستم بدونم چطوری می تونم ماشینرو کوچیک کنم یا اون بکگرانده که نور پردازی و سایه رو همه چیرو آماده داره را بزرگ کنم این از این یه مطلب دیگه می مونده در خصوص Vray که اولا چی هست دوما از کجا می شه گیر اورد سوما چطور می شه راش انداخت خلاصه دوستان لطف کننئ جواب هر دو سوال را بدند یا اگه می خوان جواب یه دونشو بند سوال اولا در اولویته

انشاله که پیروز باشید

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
این روش سوال پرسیدنت منو کشته....
در خصوص وارد کردن یک جسم به یک پروژه میتونی از Merg در منوی file استفاده کنی.که در جریان این کار یک سری سوالات در مورد جایگزین کردن مترایالها و غیره از شما پرسیده میشه. اگر میخوای اندازه ماشین یا فضای اطراف رو تغییر بدی میتونی همه اجزای ماشین یا فضای خودت رو انتخاب کنی و بعد به یک group تبدیلشون کنی تا بتونی همشون رو با هم scale کنی.
V-ray یک سیستم رندر کننده هست که به صورت plugin روی کامپیوتر نصب میکنید و قدرت زیادی در رندر کردن کارهای شما به صورت کاملا واقعی داره . فایل دانلودش هم حتما در فرم plugin ها هست .

جدیدترین ارسال ها

بالا