اندازه گیری مبتنی بر سانتی متر

سلام
وقتی میام یک شکل رو با خط کش فتوشاپ اندازه میگیرم دلم میخواد در واحد سانتی منر بهم بگه چند سانته ، نه پیکسل.

6dc8ce5a625c4da9ac29.png

4032aca7422e4ea29aa9.gif

30min

Banned
به Edit > Preferences > Unit & Rulers برید و از قسمت Unit گزینه Ruler رو به سانتی متر رو انتخاب کنید .
البته اگر از همون اول که New Document ایجاد میکنید از Unit سانتی متر رو انتخاب کنید خط کش هم خود به خود به سانتی متر تغییر میکنه .
در قسمت L1 طول قابل مشاهده هست .
موفق باشید .

آخرین ویرایش:
سلام سیمین خانوم(امیدوارم درست گفته باشم)

من طبق دستور شما تمام تنظیمات رو به Cm تغییر دادم
ولی نشد....

مشکل من اینه که بعد از تنظیمات ، بعد از اندازه گیری با خط کش اون بالا W (عرض) را بر واحد پیکسل میزنه نه سانت.

ed1490a6d8f54ef1b7ff.gif

24b83de3af8b469ea483.gif

bitaroos

Member
منم معمولا با click راست روی خطکش اینکارو می کنم.

همونطور که سیمین خانم گفت اگه از ruler tool استفاده کنی تو L1 طول رو بر حسب واحد انتخابی میده.
و اگر خط کشی که آقا مجید گفت مد نظر شماست که آقا مجید توضیح داد.

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    42.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11

TabanDokht

New Member
سلام از روشی که دوستان گفتن تونستم مقیاس خط کش رو تغییر بدم اما مقدار اندازه گیری فاصله بین 2 خط هیچ تغییری نمیکنه و از همه روشها هم امتحان کردم
ببینید الان مثلا تو تصویر ها با وجودیکه 2مقیاس میلیمتر و اینچ را انتخاب کردم تو قسمت L1 یه مقدار نوشته میشه

attachment.php

یکی راهنماییم کنه ممنون میشم

پیوست ها

• 1.png
    1.png
    14.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 1.png
    1.png
    38.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11

bitaroos

Member
سلام از روشی که دوستان گفتن تونستم مقیاس خط کش رو تغییر بدم اما مقدار اندازه گیری فاصله بین 2 خط هیچ تغییری نمیکنه و از همه روشها هم امتحان کردم
ببینید الان مثلا تو تصویر ها با وجودیکه 2مقیاس میلیمتر و اینچ را انتخاب کردم تو قسمت L1 یه مقدار نوشته میشه

attachment.php

یکی راهنماییم کنه ممنون میشم

سلام
دگمه f8 رو بزنید و ار اونجا مقدار مورد نظر رو بخونید.
فکر می کم اون مقداری که توی تصویر مشخص کردید بر حسب پیکسل هست

جدیدترین ارسال ها

بالا