اندازه گیری در مکس

elya3

Well-Known Member
سلام دوستان
تو نرم افزار مکس
چطوری میشه فهمید بین دوتا آبجکت چقد فاصله هست؟
مثلا دو تا باکس داریم که میخوایم بدونیم چقدر فاصله دقیقه بینشون
یا اینکه مثلا میخوایم یه ابجکت رو دقیقا در فاصله مثلا ۱۳۰سانتیمتری آبجکت دیگه رسم کنیم
:-?

mak3798

Member
سلام
شما می تونی از snap و ابزار tape توی helper ها استفاده کنی
ولی من خودم همیشه از یه دایره برای اینکار استفاده می کنم که شعاعش اون عددی هست که من لازم دارم!

amin256

Well-Known Member
سلام
شما می تونی از snap و ابزار tape توی helper ها استفاده کنی
ولی من خودم همیشه از یه دایره برای اینکار استفاده می کنم که شعاعش اون عددی هست که من لازم دارم!
سلام- این روش دقیق جواب نمیده

سلام دوستان
تو نرم افزار مکس
چطوری میشه فهمید بین دوتا آبجکت چقد فاصله هست؟
مثلا دو تا باکس داریم که میخوایم بدونیم چقدر فاصله دقیقه بینشون
یا اینکه مثلا میخوایم یه ابجکت رو دقیقا در فاصله مثلا ۱۳۰سانتیمتری آبجکت دیگه رسم کنیم
شما اول برو به منوی costomize سپس unit setup رو انتخاب کن سیستم رو رو متریک بذار و تو رول آوت سانتیمتر رو انتخاب کن.یک بار نرم افزار رو ببند دوباره باز کن- پروژه رو open کن حالا رو دکمه snaps toggle تو جعبه ابزار راست کلیک کن. بسته به مسافتی که میخوای اندازه بگیری مثلا اگر فاصله بین 2 تا لبه رو میخوای اندازه بگیری گزینه edge و اگر 2 تا گوشه رو میخوای تعیین مسافت کنی گزینه vertex و یا هر دو... رو انتخاب کن. حالا از منوی tools گزینه ...measure destance رو انتخاب کن. علامت ماوس شکل یه + میشه حالا رو لبه یا گوشه آبجکت اول برو تا snap بشه یک کلیک کن. حالا اگر ماوس رو هرجا ببری یک خط چین میبینی که دنبالشه اون رو ببر و روی لبه یا گوشه آبجکت دوم کلیک کن. مسافت تو فیلد پایین نرم افزار نوشته شده...:)

جدیدترین ارسال ها

بالا