اندازه انواع قطع کتب

astalavista

Member
خیلی مختصر و مفید بود.
لطف میکنی یه کتاب هم در مورد چگونگی چیدمان صفحه ها بر روی شیت برای چاپ افست بزاری. چون مراحلش بعد از گرفتن خروجی لیتوگرافی و چاپ میرسه به ترتیب صفحات. ولی اون طور که من تو چاپخانه دیدم اینطور بود که مثلا 20 صفحه پشت و رو روی یک شیت چاپ میشه و همونطوری میره تا میخوره و ترتیب میشه در آخر لبه های کتاب و برش میزنن.

:wink:
موفق باشی

HASTAR

Member
خیلی مختصر و مفید بود.
لطف میکنی یه کتاب هم در مورد چگونگی چیدمان صفحه ها بر روی شیت برای چاپ افست بزاری. چون مراحلش بعد از گرفتن خروجی لیتوگرافی و چاپ میرسه به ترتیب صفحات. ولی اون طور که من تو چاپخانه دیدم اینطور بود که مثلا 20 صفحه پشت و رو روی یک شیت چاپ میشه و همونطوری میره تا میخوره و ترتیب میشه در آخر لبه های کتاب و برش میزنن.

:wink:
موفق باشی

سلام من منبعی ندارم که واست لنک کنم اما تو کتاب دارم باید اسکن کنم و چشم اما 20 صفحه نیست فرمه بستگی به قطع کتاب داره مثلام رحلی 8 ص و روقعی و وزیری 16 ص هست که بصورت فروم که اگه اعداد رو حفظ نباشی باید کاغذ تا کنی و بصورت ماکت شماره ص بزنی و بعد کاغذ رو که باز کنی میتونی طبق اون کارو توی فرم بچینی (داخل 50*70یا 45*60) بستگی باز به قطع کتاب داره حتما کتاب آنچه طراحان گرافیک و ناظران چاپ می دانند رنگ نارنجی رو تهیه کن البته طراحا زیاد در مورد فرم بندی سعی نمی کنن یاد بگیرن چون فرم بندی کار لیتو گراف هاس و خودشونو راحت میکنن.

جدیدترین ارسال ها

بالا