انجمن مای بی بی(mybb)

Alt255

Member
در انجمن مدریت محتوا انجمن مای بی بی را هم ایجاد کنیم.این یک انجمن ساز جدید هستش و ویبولوتین و phpbb را باهم داره.:)

Alt255

Member
مدریت محترم سایت لطفأ سریع رسیدگی کنید.
در ضمن اگر مدیر برای این انجمن نیاز داشتید من در خدمتم.تعریف از خود نباشه ولی تو مای بی بی واردم.این برنامه بیش از اون حرفه ای که یک مدیر داشته باشه.

Mandana

Active Member
در این مورد من اطلاعی ندارم.باید با خود مجید صحبت کنید
اونهم که فعلن دم دست نیست
deadthread.gif

مدتی صبر کنید تا بیاد و پاسخ شما رو کامل و با دلیل بده
چون متاسفانه من در مورد پی اچ پی و مای بی بی و غیره اطلاعات خاصی ندارم
بهر حال تشکر برای نظرات تون و موفق باشید
4plnvbq.gif

Alt255

Member
خوب من کمی در مورد مای بی بی و پی اچ پی بی بی توضیح می دهم.این برنامه ها انجمن ساز هستند.مثلأ مثل انجمن مجید آنلاین.انجمن ساز مجید آنلاین ویبولوتین هستش.ما بی بی هم از ویبولوتین و هم از phpbb کاملتر هستش.اگر شما در انجمن مدریت محتوا به بخش برنامه های دیگر بروید خواهید دید که بیشترین مباحث مربوط به مای بی بی هست.

hes_r

Member
کی گفته مای بی بی کامل تره ؟؟

اگه اون شکلیه smf بسیار عالیتره

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من يك بررسي كردم و ديديم به اون صورت در انجمنها اين موضوع مورد استقبال قرار نگرفته و براي همين ايجاد يك انجمن مجزا باعث سر در گمي كاربر (ممكنه) بشه براي همين فعلا ميشه در همون انجمن تالارها و Bulletin Board ها در موردش بحث و تبادل نظر كرد

ممنونم از نظرتون

مجيد

IBO_VM

New Member
با سلام خدمت همه مدیران عزیز
در صورت امکان من کدهای مربوط به کادر ورود مهمان ها را در همین سایت می خواستم. منظور من کادر بالای سایت هست که در آن محل وارد کردن نام کاربری و رمز عبور به همراه گزینه به خاطر سپاری هست. من متاسفانه مجبور به بازگرداندن تمپلت
header_welcomeblock_guest به حالت Original شدم وحالا هر کاری می کنم دیگه این کادر در بالا نمایش داده نمی شود.
با تشکر اگر امکانش هست سریعتر جواب من را بدهید.
با تشکر از فروم خوب شما.

جدیدترین ارسال ها

بالا