انجام یه عملیات در زمان معین

fatalerror

New Member
سلام

ببینین من میخوام مثلا در ساعت 20:19:48 مثلا یه sms بفرستم چطوری این کارو بکنم کمکم میکننین ممنون

سلام . با یه شرط ساده می شه اینکار رو انجام بدید .
اول ساعتی رو که میخواید مثلا اس ام اس ارسال شه ، توو دیتابیس ذخیره کنید ، بعد زمان فعلی رو با زمان موجود توو دیتابیس مقایسه کنید هر موقع برابر بودند اس ام اس ارسال شه . موفق باشید . :paint:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
خوشحال جان یچی میگی ها!
خب بالاخره باید یه دستور ران اسکریپت باشه که اول برنامه رو اجرا کنه نه؟
شما باید از کرون جاب استفاده کنید

تو cpanel

Allahparast

Member
به نظر من اول به یه اکانت نیاز داری برای اس ام اس بعد شما کدینگش رو می نویسی بعدش میای اطلاعاتت رو تو دیتا ذخیره و بعد میای تو یه زمان معین کدفعال بشه یعنی رفرشر سرورت فعال بشه از نظر من

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
من فرض رو بر این گرفتم که شما همه کارا رو قبلا کردی و فقط با ران شدن اسکریپت اس ام اس ارسال میشه!

برو تو cpanel یجا نوشته cron jobs بعدش برو تو استاندارد بعد دستور کرون جاب لینوکس رو وارد کن .
اگه نمیدونی دستورش چیه بگرد همینجا پیداش میکنی

fatalerror

New Member
من فرض رو بر این گرفتم که شما همه کارا رو قبلا کردی و فقط با ران شدن اسکریپت اس ام اس ارسال میشه!

برو تو cpanel یجا نوشته cron jobs بعدش برو تو استاندارد بعد دستور کرون جاب لینوکس رو وارد کن .
اگه نمیدونی دستورش چیه بگرد همینجا پیداش میکنی

ممنون ازجوابتون کورن جاب رو میدونم ولی اسکریپت ثانیه به ثانیه باید اجرا بشه ؟؟؟ مشکلی نداره کورن جاب ثانیه به ثانیه ران میکنه ؟؟؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
ممنون ازجوابتون کورن جاب رو میدونم ولی اسکریپت ثانیه به ثانیه باید اجرا بشه ؟؟؟ مشکلی نداره کورن جاب ثانیه به ثانیه ران میکنه ؟؟؟
l'i نمیگی میخواد ساعت و دقیقه فلان ارسال بشه؟
خب تو کرون جاب ساعت و دقیقه رو ست کن

جدیدترین ارسال ها

بالا