انجام پرداخت ها با پی پال - فروش پی پال

ady_constantine

Active Member
قیمت فروش پی پال
زیر 50 دلار ==== > دلاری 1000 تومان
50 تا 100 دلار ==== > دلاری 940 تومان
بیش از 100 دلار ==== > دلاری 925 تومان

شرایط و ویژگیها :

1 - انتقال پول به پیپال ، شارج کردن اکانتها مثل شارج اکانت در آنلاین نیک ، دایرکتی و .... بجز نرخی که در بالا معین کردم هیچ هزینه اضافه ای دریافت نمی شود . چون پرداخت این سیستم ها 100% آنلاین است و به محض پرداخت شارج می شود و نیازی به پیگیری نمی باشد ! سیستم های Billing هاستینگ ها چون دستی پرداخت ها را verify می کنند ، 2000 تومان کارمزد دارد ! )

2 - خرید از هر سایتی که پی پال را قبول داشته باشد برای ما امکان پذیر است و اینکار را برایتان انجام می دهیم . فقط کافیست لینک پرداخت و یا مشخصات خرید را برایم ارسال کنید تا انجام دهم . ( پیگیری کامل برای پذیرفتن خرید و تضمین 100% برای پذیرش خرید و ریسک 0% برای از دست رفتن پول شما و 2000 تومان کارمزد دارد ! )

3- علت اینکه مطمئن و بدون دردسر قید نمودم ، مستقیما از کارت اعتباری و انتقال فوری ( instant) از کارت اعتباری به پی پال می باشد . اکانت 3 ساله Paypal و وریفی شده می باشد . و انتقال پول نا محدود به هر میزانی که لازم داشته باشید !

ارسال ایمیل یا سفارش در همین تاپیک پس از پرداخت ، درهمان روز انجام می شود !

--------------------------------------------------------------------
تماس با من : info at epaymenthub.com

آخرین ویرایش:

ady_constantine

Active Member
اگر مورد 4 پست اولم را خوانده بودید ، این سوال را نمی پرسیدید !!

نه من پی پال نمی خرم ! :)

faras

New Member
ady_constantine گفت:
اگر مورد 4 پست اولم را خوانده بودید ، این سوال را نمی پرسیدید !!

نه من پی پال نمی خرم ! :)

پس این چیه نوشتی؟ "به مدت محدود میزان قابل توجهی دلار در پیپال با قیمت های زیر خرید میکنم یا به حسابشان انتقال می دهم . "

منظور منم فروش دلار یا یوری PayPalهستش دیگه .

ady_constantine

Active Member
منظورم این است که با با پی پال خودم خرید اینترنتی برایشان انجام می دهم !

اقا ما که سایت داریم و میخوام از طریق پایپال یا سایتهای دیگه جنس بفروشیم چه کنم میتونی طریقه اتصال و دریافت بگی

اقا ما که سایت داریم و میخوام از طریق پایپال یا سایتهای دیگه جنس بفروشیم چه کنم میتونی طریقه اتصال و دریافت بگی

منون میشم

ady_constantine

Active Member
باید اکانت پی پال داشته باشید ! اگر ندارید و کسی را خارج کشور ندارید بی خیال پی پال شوید !

اقا فرم که باید اطلاعات داخل اون برای پای پال ارسال بشه تا انتقال صورت بگره موجو دارید
اگر با مثال باشه بهتر

ady_constantine

Active Member
دوست عزیز ! اگه اکانت پی پال داشته باشید ، از داخل خود اکانتتان می تونید دکمه خرید درست کنید و خود سایت پی پال برایتان کدش را درست می کنه که بگذارید تو سایتتان !

آقا هیچی کی نمدونه این صفحه داخل پایپال که اطلاعات بهش ارال میشه چیوری میشه تغییر داد
من ظورم بعد از login

این تاپیک تنها تاپیک که توی گوگل توی این زمینه پیدا میشه

تمام این موارد تو profile است .
بگردید پیدا می کنید .

دست درد نکنه صفحه وب که باید اطلاعات ارسال بشه درست کردم
ولی هنوز نمیدونم چی جوری به این صفحه محصولات و قیمت ارسال کنم .
در حال حاضر اگر اطلاعاتی به این صفحه ارسال کنم از من USER &PASS میخواد
در ضمن برگشت و تاییده ارسال پول چی جوری میشه دریافت کرد

ممنون میشم توی این زمینه کمکم کنی این تاپیک تنها تاپیک که توی گوگل این زمینه پیدا میشه
بزم مننون و عیدت مبارک

ady_constantine

Active Member
سلام هادی آقا !

عید شما هم مبارک !
نیازی نیست که شما حتما تاپیکی د راین زممینه در اینترنت پیدا کنی ، می تونستی در این فروم یا فروم هایی که در زمینه تجارت الکترونکی است خودت یک تاپیک باز کنی و سوال موردنظرت را بکنی ! درحال حاضر شما داری این تاپیک را منحرف می کنی !

این که اطلاعات پرداخت کجا ارسال بشه و درحقیقت بخوای دکمه خرید درست کنی در merchant tools می تونی پیدا کنی . احتمالا خودت بری آ«جا متوجه میشی ! اگر نشدی خواهشنا در یک تاپیک جداگانه سوالت را مطرح کن .

اقا حل شد من ارسل انجام میدم
ولی حلا مشکل من تست راهی هست که بهصورت مجازی پول رد بد بشه من بتونم تست کنم
بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا