سلام...
پانل صفحه اصلی سایت فلشم یه slider هستش که از چپ به راست باز میشه و سمت چپ صفحه هم قرار داره. می خوام پانلو ببرم سمت راست صفحه و از راست به چپ وا شه. از اونجایی که دانش کد نویسی ندارم اومدم کمی با کد مورد نظر بازی کردم و تونستم پانلو به وسط منتقل کنم اما نتونستم ببرمش سمت راست. کاری که کردم این بودش که کدای X رو به -X یا مثلا Y تغییر دادم.
ممنون میشم یه تغییری بدین بره سمت راست. اگه فقط به این کد مربوط نمیشه بگین تا فایل سورس رو براتون بذارم.
مرسی
پانل صفحه اصلی سایت فلشم یه slider هستش که از چپ به راست باز میشه و سمت چپ صفحه هم قرار داره. می خوام پانلو ببرم سمت راست صفحه و از راست به چپ وا شه. از اونجایی که دانش کد نویسی ندارم اومدم کمی با کد مورد نظر بازی کردم و تونستم پانلو به وسط منتقل کنم اما نتونستم ببرمش سمت راست. کاری که کردم این بودش که کدای X رو به -X یا مثلا Y تغییر دادم.
اینم کدش:
PHP:
//
// INITIAL SETTINGS
//
spacer = 20;
destX = -bg_mc._width+spacer;
originX = this._x;
import mx.transitions.Tween;
import mx.transitions.easing.*;
//
// OPENING TRANSITION
//
// You can use custom easing types such as: Back, Bounce, Elastic, Regular, Strong, None
var tweenMenu:Tween = new Tween(this, "_x", Strong.easeOut, destX, destX, 15, false);
openMenu = function () {
trace('openMenu')
tweenMenu.continueTo(0);
};
// Detect mouse position
onMouseMove = function () {
if (this.hitTest(_root._xmouse+1, _root._ymouse, true)) {
activated = true;
if (this._x != 0) {
tweenMenu.continueTo(0);
}
} else {
if (this._x != destX && activated) {
tweenMenu.continueTo(destX);
}
}
};
ممنون میشم یه تغییری بدین بره سمت راست. اگه فقط به این کد مربوط نمیشه بگین تا فایل سورس رو براتون بذارم.
مرسی
آخرین ویرایش: