[phpNuke] انتقال سرور و مشکل دسترسی به دیتابیس

KamalNS

New Member
انتقال سرور به دایرکت ادمین و مشكل دسترسي به ديتابيس
با سلام
بعد از انتقال سرور، و انتقال تمام فایلها به سرور جدید توسط شبکه پشتیبانی هاستینگ مشکلی در دسترسی به دیتابیس برام بوجود اومد.بعد از اینکه تو فضای جدید دیتابیس و یوزر و پسورد مشابه با نام دیتابیس قبلی ساختم پیغام جدیدی مبنی بر بروزرسانی از نسخه 8 به 8.1 اومد.یعنی فایل upgrade.php بازمیشه(من رو سرور قبلی phpnuke8.1 نصب کرده بودم)
آقایون توروخدا کمکم کنین.باید چی کار کنم؟؟؟؟
من کلی نوشته و مطلب رو سایتم داشتم،یعنی همه اونها هیچ !؟
آیا سایتم رو می تونم عینا به حالت اول (با تمام نوشته ها و اخبار و لینکها و ... ) برگردونم...
این ادرس سایت: www.emci.ir

S4DEGH

Well-Known Member
خب عزیز فایل upgrade.php رو بردار ببین چی میشه !

به احتمال زیاد یه خط کد توی index.php تعریف شده که میگه وقتی صفحه لود شد فایل آپگرید رو چک کنه و اگر بود اون رو لود کنه !

KamalNS

New Member
فایل upgrade.php رو پاک کردم ولی بازم سایتم باز نمیشه!!! تورو خدا کمکم کنین
این ادرس سایت
www.emci.ir

Dark-M4N

Member
نه مشکل اینه که یا توی htaccess یا توی ایندکس یه ریدایرکت گزاشتن که بره روی آپگرید

شما بگر توی فایل هایی که اینکلود میشه هرچی upgrade.php هست رو حذف کن

امیدوارم درست بشه

موفق باشی

Cyber-DL

Member
انتقال سرور به دایرکت ادمین و مشكل دسترسي به ديتابيس
با سلام
بعد از انتقال سرور، و انتقال تمام فایلها به سرور جدید توسط شبکه پشتیبانی هاستینگ مشکلی در دسترسی به دیتابیس برام بوجود اومد.بعد از اینکه تو فضای جدید دیتابیس و یوزر و پسورد مشابه با نام دیتابیس قبلی ساختم پیغام جدیدی مبنی بر بروزرسانی از نسخه 8 به 8.1 اومد.یعنی فایل upgrade.php بازمیشه(من رو سرور قبلی phpnuke8.1 نصب کرده بودم)
آقایون توروخدا کمکم کنین.باید چی کار کنم؟؟؟؟
من کلی نوشته و مطلب رو سایتم داشتم،یعنی همه اونها هیچ !؟
آیا سایتم رو می تونم عینا به حالت اول (با تمام نوشته ها و اخبار و لینکها و ... ) برگردونم...
این ادرس سایت: www.emci.ir

این اشکال رو هم دوست من داشت . اشکال بر میگرده به دیتابیس شما . یکبار دیگه بک آپ بگیرید .

نوع فشرده سازی رو هم چیزه دیگه ای انتخاب کنید . پیشنهاد می کنم Gzipped باشه .

webalfa

Member
من قدیم که یک نگاهی به سرس نیوک مشهدتیم انداخیتم اگر اشتباه نکنم دیدم که اگر table nukesql نباشه این طوری میشه !

شما ببینید nukesql توی پایگاه داده های (sql) سایتتون هست !؟

جدیدترین ارسال ها

بالا