انتقال دومین

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام
چند وقت پیش ی هاست از این مجانی های گیگپا گرفته بودم و بعد ی دومین بهش چسبوندم به این طریق که گیگپا ی آدرس پیش فرض بهم داده بود که تو پارک دومینش نوشته بود و وقتی اونو میزدم میرفت تو فضای سایتم و بعد دومین خودمو به این آدرس منحرف میکردم اما تازگی ها ی هاست گرفتم که هیچ آدرس پیش فرضی بهم نداده و موقع ستاپ اولیه هاست ازم دومینمو پرسید و منم دادم اما وقتی دومینو میزنم تو فضای سایت هاستم نمیره و نمیشه هم دومینو به فضای هاست منحرف کرد چون هیچ آدرس پیش فرضی بهم نداده! در واقه الان کلا نمیتونم با هیچ آدرسی برم به فضای سایتم

Cisco

مدیر انجمن
ممکنه از dns باشه . شما از پنل دامین dns رو به dns هاست خودتون تغیر بدید. (تغیر دی ان اس معمولا تا 24 ساعت طول می کشه).
دقت کنید دامنه رو از کنترل پنل گیگپا حذف کنید.
بیشتر سایت هایی که فضای رایگان میدن همین طورین . من یک مدت روشون کار می کردم وقتی آدرس دامنه رو وارد می کردم وارد یک سایت خارجی می شد. پس یک عالمه این ور و اون ور درست شد.
موفق باشید.

benyamin_pc

Well-Known Member
مشکل از همون زمان بود , بنده خدا تو کنترل پنل خود دومین هم نوشته بود 48 ساعت طول میکشه اما من نخونده بودم و تصور میکردم باید همون لحظه عمل کنه و بعد از وارد کردن نیم سرور ها بعداز 5 ساعت راه افتاد

جدیدترین ارسال ها

بالا