انتقال دامنه به یک دامنه دیگر

Nabavi

Member
سلام خسته نباشید :

من یک دامنه دارم به نام RezaSystem.Info به همراه هاست یک سایتی عید نوروز هدیه می داد حالا می خواهم کسی که اون آدرس را زد به سایت خودم یعنی RezaSystem.ir منتقل شود البته طوری که نفهمد یعنی آدرس مرورگ همون Rezasystem.info باشد اما محتویات سایت RezaSystem.Ir باشد.

- دامنه چون رایگن است کنترل پنل ندارد و نمی توان دی ان اس آن را تغییر داد پس باید از دستورات .Htaccess استفاده کرد من که خودم بلد نیستم اما کسانی که بلدند برای من این کد را بنویسند.
ممنون

foranyone

Well-Known Member
اگه میخواین بالا به صورت .info بمونه 3 راه حل وجود داره :

روش منسوخ : با تگ iframe محتویات سایت دوم رو نشون بدین

روش دوم : با php سایت دوم رو با file_get_content محتوای url مقصد رو بخونید و print کنین

روش سوم : سایت رو include کنید

ولی اگه میخواین وقتی به info سر میزنین به .ir متقل شه :

با جوا اسکریپت this.location رو تغیر بدین

یا با استفاده از header در php سایت رو به سایت دوم redirect کنین

Mr.Steres

Active Member
اگر در ان اس ان را نمی توان تغییر داد پس الان دی ان اس ان چیست ؟ به ادمین دامنه بگین از پنل خودش تغییر بده دی ان اس رو یعد از پارک دامین برای دسترسی جفت دامنه ها استفاده کنین .

کد زیر هم برای ریداکت :
HTML:
<script language="javascript">

function redirect() {

location = "http://LINK"

}

function start_counter() {

self.setTimeout('redirect()', 20000);

}

</script>

atk

Active Member
براي انتقال مي توانيد از داخل كنترل پنل هاست هديه redirect كنيد.
يا اينكه با قرار دادن چند خط كد جاوا اسكريپت به هر جايي كه خواستيد منتقل شويد.

يا علي

Masoud1365

مدیر انجمن
اگر به پنل دامنه دسترسی ندارید در سی پنلتان از قسمت redirect سایتتون رو به دامنه جدید منتقل کنید.

Nabavi

Member
از همه شما دوستان ممنونم اما راهکارهای هیچ کدامتان به درد نمی خورد به جز foranyone که به کلی فهمیده بود منظور من را بله من باید یا Include کنم یا با php سایت دوم رو با file_get_content محتوای url مقصد رو بخونید و print کنم اما یکی از دوستان لطف کند که دستوراتش را بنویسد چون بلد نیستم.

ممنون

Nabavi

Member
دوست عزیز سلام :

من از روش file_get_content استفاده کردم اما نگهبان نیوک جلوگیری می کند حالا اگر ممکن است روش Includes را برای من بگذارید.

ممنون

foranyone

Well-Known Member
PHP:
<?php
include('http://google.com');
?>

این روش زیاد کارا نیست چون نمیتونی لینک ها رو دستکاری کنی ببین یه راهی میتونی پیدا کنی مشکلت رو با nuke حل کنی؟

چون اونجوری با file_get_contents میتونستی لینکها رو دستکاری کنی

به هر حال امتحان کن .

جدیدترین ارسال ها

بالا