عادل جان ممنون بابت توجهت. منتها شما تر و خشك رو با هم سوزوندي!
نه تر و خشک رو باهم نسوزوندم چون چیزی قرار نیست بسوزه
دليلي هم وجود نداره كه هر كسي كه تعداد پستش كمه يعني اصلا فعال نيست. اين در مورد تعداد پستها.
درسته اون هم فعاله ولی با کسی که فعالیتش چند برابره یکسان نیست
مي مونه مورد 1 و 2. درباره مورد دومي هم بايد بگم نميتونه شاخص خوبي باشه چون مثلا يه نفر ممكنه سال 2003 عضو شده باشه و تو اون دوران فعاليت داشته ولي بعد از يه مدتي رفته و ديگه هيچ فعاليتي نداشته و مثلا دوباره سال 2007 برگشته و داره دوباره فعاليت ميكنه. اين شخص رو نميشه مثلا عضو دائم فروم فرض كرد.
تعریف دائم : به فردی می گویند که در یک محل و یا مکان بصورت مدت زمان بیشتری از سایر افراد حضور داشته باشد
اگه واقعا می خوایم از روی درجاتی که می دیم حرف بزنیم دائم به این معنیه یک فرد در چند سال قبل میاد تویی فروم عضو می شه و حالا فعالیت بکنه یا نکنه ون خییها فعالیت می کنند ولی پستی نمی زنند و فعال بقول معروف نیستند مثلا چندتاشون و که در حال حاضر شروع به فعالیت کردند با یوزر : ندا یا .... هستند که از سال 2003 عضو هستند به همچین اعضای لقب عضو دائم باید داده بشه چون معنی دائم این و می گه و هر کس بخونه می فهمه فرد چند سال اینجا عضوه
پس فقط مي مونه تعداد پستها. تو خيلي از فروما به نظر من اشتباهه كه اين مورد رو بعنوان شاخص در نظر بگيرن ولي من ميگم كه تو مجيد انلاين اين بهترين شاخصه چون بنظر من اين فروم تنها فرومي كه درصد اسپم كردن اعضاش واقعا كمتر از بقيه فروماست. نميگم اينجا هيچ اسپمي نميشه و همش درباره موضوع اصلي صحبت ميشه و ... و تو بقيه فروما فقط اسپم ميشه . منظورم اينه كه مديرا اينجا بخاطر حساسيت بيش از حدي كه روي مسئله اسپم دارن تو فروم درصد اسپم واقعا كمه.
خوب در مورد پستها اگه بگیم 100 درصد با سارا مواقیم و تویی حرفش شکی نیتس وی یک کاربر که تعدادشون فکر کنم 3 رقمی باشه تویی فروم که بالای 2000 یا 3000 تا پست دادند فعال اسمشون نباشه ولی فردی ه الای 600 تا پست داده فعال نامیده بشه
تعریف فعال : به فردی می گویند که در یک محل و مکان از سایر افراد فعالیت بیشتری در زمینه مربوطه داشته باشد ( فعالیت در فروم = با تعداد پستها و جواب سوالات )
خوب به نظر شما 600 تا پست فعال تر یا 2000 تا 3000 تا مسلما اون فرد 2000 تا به بالا فعالیتش بیشتر بوده و اگه می خوایم عضو فعا به کسی لقب بدیم باید به این فرد باشه
حالا این دو تا تعریف رو می خوایم باهم مقایسه کنیم
1. عضو دایم = کسی که از سال 2004 عضو بشه
2. عضو فعال = کسی که تعداد پستهاش بیشتر باشه
شما اومدین فردی که از سال 2003 یا 2004 عضو شده و تعداد پستهاش الای چند هزارتاست رو عضو دایم بهش دادین در صورتی که به افادی که از سال 2004 با 100 تا پست هم دقیقا همین لقب رو گرفتن و یک کاربر مهمان این فرد رو بعنوان کاربر دایم می شناسه نه فعال یا ......

پیشنهاد من اینه از این که به یک فرد دو تا لقب بدید ترسی نداشته باشید و در صورت لازم به همون حالت قبل برگردونید یا از اصطاحات بهتری استفاده کنید
. ميگفت عنوان و اين حرفا اصلا مهم نيست و مهم اينه كه شخص چقدر مشكلات ديگران رو ميتونه حل كنه و چقدر از بار علميش تو فروم در اختيار ديگران ميذاره. وگرنه اينا همشون يه عنوانه.
+ در این شکی نیست که آدم تا حد توانش کمک کنه ولی یکی مقل من که وارد یک فروم میهش حالا هر فرومی به هر زبانی فردی رو که در یک فروم با نوع فعالیتش یا سابقه اش تونسته در فورم که درجه ای پیدا کنه مهم باشه نه از نظر قدرت یا .... از نظر مستند بودن جواب سوالات اون فرد یا فعایت خوب اون فرد
چون این نوع درجات بلعکس چیزی که مصطفی می گه واسه معرفی به افردی که تویی فروم همه هم دیگه رو می شناسند نیست واسه معرفی شخص به کاربر مهمان که همیشه مجید آنلاین از 100 تا کاربر فعالش 500 تا کاربر مهمان داره
ایتی رو می شناسم که پر رفت و آمد ترین فروم ایران هستش ... ولی بخاطر درجه بندی و تلاش اعضا برای بدست آوردن درجه های بالاتر پر از اسپم ش
این وظیفه مدیر که از این نوع فعالیتهای جلوگیری کنه
موفق و پیروز باشید