انتظارات شما از ویندوز چیست؟

iranexplorer.net

Active Member
سلام...

همه کاربران عزیز با سیستم عامل ویندوز آشنایی کامل دارند...

در این تاپیک قصد داریم تا در مورد اشکالات اساسی ای که در سیستم عامل " ویندوز XP " وجود داره بحث کنیم. یعنی تمامی مواردی که تا کنون با آنها برخورد کرده اید و به نحوی برای شما غیرقابل حل بوده اند. این موارد شامل error ها، هنگ های بی دلیل ، مشکلات به هنگام نصب سیستم عامل، شناسایی سخت افزارهای جدید و غیره می باشد.

بطور خلاصه، ویندوز ایده آل شما چه نوع ویندوزی خواهد بود و توقع دارید در نسخه های بعدی، چه مواردی در آن گنجانده شود؟

در انتهای بحث هم با نتیجه گیری از مباحث و نظرات همه دوستان، در کنار آن، نکات ضروری برای هرچه پابرجا کردن سیستم عامل XP و بهینه سازی آن با استفاده از چند نرم افزار مهم ، را بررسی خواهیم کرد.

از همه دوستان دعوت می کنیم در این تاپیک شرکت فعال و " سودمند " داشته باشند.

آقا دست رو دلم نذار كه خون خونه.
ديگه داره حالم از اين به قول معروف don't send به هم مي‌خوره.
تازه من از Xp 2004 santa cluse استفاده مي‌كنم كه كمتر هنگ
مي‌كنه

R_chizari

Active Member
Mammad PhOtOshOp گفت:
مي‌كنه
دوست گرامي ميتوانيد با كليك راست بر روي mycomputer و انتخاب properties سپس انتخاب زبانه advanced و error reporting مانند عكس زير گزينه هاي خود را تنظيم كنيد و ديگر چنين errorي نگيريد.

شاد باشيد
چيذري

MrMohi

Active Member
اگه بخوای انتظارات من از ویندوز رو بدونی که باید بگم بیشتر به انتظاراتی که میشه از یه سیستم عامل در سال 2100 داشت شبیه هست تا یه او اس در سال 2004 !

a3m00n

Member
با درود
يکی از دوستان آرزوی آمدن زودتر لانگ هورن را کرده بود که باید بگم من نسخه آزمایشی را امتحان کردم از نظر گرافیکی و تغییر کرده بود اما از نظر سیستم همان که بوده هست در ضمن سرعت بسیار پائین داشت البته همانطور که گفتم نسخه آزمایشی بود

پیروز و سر بلند باشید

Amir531

Member
انتظار من از اكس‌پي پشتيباني كامل و صحيح از فرهنگ ايران و فارسي است٬ بدون چون و چرا

R_chizari

Active Member
طبق خبري كه در همين سايت هم به اطلاع شما عزيزان رسيد ويندوز لانگ هورن تقويمي به نام جلالي دارد كه تاريخ شمسي را كاملا پشتيباني ميكند. همين حالا نيز با نصب LIP برنامه آفيس (موجود در سايت مايكروسافت) ميتوانيد ظاهر برنامه هاي اكسل و آت لوك و ورد و ... را بصورت كاملا فارسي حتي با هلپ فارسي ببينيد (persian interface).
ظاهرا در آينده نزديك فارسي سازان عزيز برنامه ها پراجكت و آفيس و ... بايد به فكر شغل ديگري براي خود باشند :)

شاد باشيد

Amir531

Member
آقاي چيذري عزيز!
مي‌شه مشخصات اين LIP كه فرمودين يعني نشاني محل دانلودش و... را بفرماييد.
معمولا شما خبرها و نكات بسيار عالي مطرح مي‌كنين٬ مثل همين خبر و اون مقاله‌اي كه درباره نصب ويندوز اكس‌پي بصورت خودكار كه البته قرار بود به من بگيد كه چطور مي‌شه بدون نياز به فلاپي اون كار رو كرد و درايورهاي جديد رو هم به اكس‌پي شناسوند قبل از اينكه ويندوز نصب بشه
منتظرم

swi

Member
R_chizari گفت:
همين حالا نيز با نصب LIP برنامه آفيس (موجود در سايت مايكروسافت) ميتوانيد ظاهر برنامه هاي اكسل و آت لوك و ورد و ... را بصورت كاملا فارسي حتي با هلپ فارسي ببينيد (persian interface).

آقا من اين برنامه رو دانلود و نصب كردم . ولي فقط غلط گيرش كار ميكنه
ميشه بگي چطوري ميتونم كلش رو فارسي كنم يعني منو ها و همون هلپش :wink:

R_chizari

Active Member
دوست گرامي
اين خبر در صفحه اول سايت مجيدآنلاين همين چند روز قبل درج شده بود. لينك آن :
http://www.majidonline.com/page.php?page=news&func=shownews&code=1458

در همان صفحه توضيحات لازم و لينك دريافت نيز موجود است.
در رابطه با مقاله نصب خودكار ويندوز ايكس پي بدون هرگونه سوال واقع در لينك زير :

http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=118

2 نكته را خدمت شما و ساير دوستان عرض ميكنم. اول اينكه همانطوري كه ميدانيد ويندوز ايكس پي معمولا در حين نصب سوالي در مورد درايور سخت افزارها نميپرسد و اگر درايور مربوطه را نداشته باشد نزديكترين درايور به سخت افزار را نصب ميكند و سخت افزار مربوطه نيز بدرستي كار خواهد كرد (مانند انواع كارت گرافيك يا صدا كه در بعضي مواقع درايور اصلي نصب نميشود ولي آنها به درستي كار ميكنند) اين مورد مربوط به سخت افزارهاي رايج و موجود در هر كامپيوتري ميشود و سخت افزارهاي خاص مانند برخي سخت افزارهاي شبكه يا كارتهاي اسكازي يا ... شامل آن نميشوند و لازم است بعد از نصب ويندوز نسبت به نصب درايور مربوطه اقدام كرد. چون برنامه نصب خودكار نيز براي مصارف عمومي ساخته شده در ورژني كه توسط اينجانب معرفي شده است نصب سخت افزارها در حد نصب كامپوننتها كارت شبكه و پرينتر و ... ميباشد كه در آموزش توضيحات لازم داده شده است. البته بند 7 آموزش را اگر مطالعه كرده باشيد نكاتي در مورد خواسته شما دارد اما انجام آن براي كاربران حرفه اي توصيه شده است.
دوم در مورد امكان استفاده نكردن از ديسكت. برنامه معرفي شده در نهايت فايلي را ايجاد ميكند و ويندوز نيز در حين نصب فلاپي را چند بار كنترل ميكند بنابر اين براي هرسه حالت ايجاد نصب خودكار لازم است از فلاپي استفاده كنيد. با اين حال سعي ميكنم يكبار روند جديد را از microsoft msdn يا ساير منابع كنترل كنم در صورتي كه روش ديگري پيدا كردم يا ورژن جديدتري را شركت مايكروسافت ارايه نموده بود حتما به اطلاع شما و سايرين خواهم رساند.

شاد باشيد
رضا چيذري

R_chizari

Active Member
swi گفت:
R_chizari گفت:
همين حالا نيز با نصب LIP برنامه آفيس (موجود در سايت مايكروسافت) ميتوانيد ظاهر برنامه هاي اكسل و آت لوك و ورد و ... را بصورت كاملا فارسي حتي با هلپ فارسي ببينيد (persian interface).

آقا من اين برنامه رو دانلود و نصب كردم . ولي فقط غلط گيرش كار ميكنه
ميشه بگي چطوري ميتونم كلش رو فارسي كنم يعني منو ها و همون هلپش :wink:

درود
از منوي استارت ويندوز خود منوي microsoft office-->microsoft office tools-->microsoft office 2003 language settings را انتخاب كنيد. دو منوي باز شو وجود دارد. اولي را بر روي فارسي تنظيم كنيد. حال ظاهر برنامه هاي word - excel - outlook و ... فارسي شده و تقريبا همه چيز از راست به چپ شده حتي installation bar ها . بر روي open برنام ها هم كه كليك كنيد پنجره اي كه باز ميشود نيز فارسي است ! (كامپيوتر من - شبكه من و ... )

راستي جا داره از پيمان عزيز كه خبر مربوطه را در صفحه اول مجيدآنلاين درج كرده تشكر كنم.توضيحاتي هم كه داده كامل هست. يكبار بخوانيد متوجه ميشويد بايد چطور از برنامه استفاده كنيد.

شاد باشيد
چيذري

mohsenshahbazi

Active Member
R_chizari گفت:
Mammad PhOtOshOp گفت:
مي‌كنه
دوست گرامي ميتوانيد با كليك راست بر روي mycomputer و انتخاب properties سپس انتخاب زبانه advanced و error reporting مانند عكس زير گزينه هاي خود را تنظيم كنيد و ديگر چنين errorي نگيريد.

شاد باشيد
چيذري
آخه چه فرقي داره وقتي هنگ كنه و پيغام نده كه آدم بيشتر اعصابش خرد ميشه
من نظرم اينه كه از ويندوز نبايد انتظاري داشت بايد اون چيزي رو كه وجود داره بر اساس انتظارت استفاده كني
چه فيلسوفانه گفتما ؟؟؟ :wink: 8O

R_chizari

Active Member
نه! لزوما بعد از هر خطايي سيستم هنگ نميكند. در ويندوز اكس پي بسياري از خطاهايي كه به كاربر اعلام ميشود مربوط به ارسال آن به مايكروسافت و اعلام خطا به آنهاست كه از اين طريق ميتوان از دست اينگونه خطاها راحت شد.

چيذري

جدیدترین ارسال ها

بالا